sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Dream girl

Sain joskus viestin, jossa luki WOW WUNDERSCHÖN DREAMGIRL. Se on jäänyt päähäni. Mutta tässä ei ole kyse siitä, vaan ihan muista D.R.E.A.M.G.I.R.L.Sistä. Kävin ostamassa kokoonpanon paidan!


Pahoittelut, en ostanut paitaa. Se olisi täyttä vähättelyä. Ostin pehmeimmän, söpöimmän ja suojaavimman hupparin maailmassa.


Näin Sofan päällä tällaisen ja musta-vihreän hupparin ja olin heti influensoitu. Matkalla Katin tavaraan hupparia ostamaan mietin pääni puhki, ostanko tämän pastelliliilan vai mustan version. No, päätös olikin tehty puolestani, sillä mustat hupparit olivat viime vuoden mallia ja näin ollen loppu. Onneksi, koska nyt olen tykästynyt tähän väriin kovasti. Minulla ei ole mitään muuta tämän väristä! Ehkä joskus 90-luvulla taisi olla jotakin.


En malta odottaa, että helteet loppuvat ja pääsen oikeasti käyttämään tätä. Otin isoimman koon, mitä kaupasta löytyi, jotta tästä tulisi sellainen jättimäinen ihana turvahuppari. Helma ulottuu puoleen reiteen, joten voin jo kuvitella viettäväni koko syksyn ja talven pelkästään tässä ja legginseissä.


Huppari maksoi 50 euroa ja on jokaisen euron arvoinen. Kuten tiedätte, panostan mieluummin pitkäikäisiin vaatteisiin kuin pikamuotiin, ja tässä näen ehdottomasti kestävän suosikin. Kun ryhdyin asiaa miettimään, hiukan harmittaa, että en kysynyt vaatteen tai materiaalin eettisyydestä mitään - olen sellaisessa vielä hiukan aloittelija. Voisin käydä joku päivä kyselemässä asiaa. No, joka tapauksessa, lohduttaudun ajatuksella, että kun ostos on harkittu ja vaate tulee pitkäikäiseen käyttöön, hankinta on ollut fiksu.

En hirveästi ole hankintoja tehnyt viime aikoina, joten tosi kiva, että pääsin tätä teille sentään esittelemään. Ja muutenkin, että sain kirjoitettua tänne jotain tällaista ihanaa turhanpäiväisyyttä! Vaikka tosin en oikeasti pidä turhanpäiväisenä sitä, että tuen naisten tekemää taidetta ja että julistaudun Dream girliksi.  


1 kommentti:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!