lauantai 23. maaliskuuta 2019

Tulitukka


Jaahas, osa sen arvasi, että mulle tulee tulitukka! Instagramissa siis kun asiaa arvuuteltiin. Siitä tuli niin hieno, että oon ihan ihmeissäni. Sekopää värjäsi ja Hermans Amazing antoi värit, kiitos niistä <3 Sain hieman konsultaatioapua ja yhdessä päädyttiin kolmeen väriin, joita myös hieman sekoittelin. Värit olivat oranssiin taittava punainen Mary, tummanpunainen Scarlett ja keltainen Daisy. 


Arvasin itsekin, että ihan pelkkä kuparinpunainen ei päässäni kauaa selviä, ja oikeassa olin. Olen värjäillyt tukkaa aina välillä hieman tummemmaksi punaiseksi erilaisilla poispeseytyvillä hoitoaineilla. Nyt hieman tummempi sävy saatiin aikaiseksi Scarlettin ja Maryn sekoituksella. Blondaamaan en viitsinyt tukkaa enää lähteä, joten värjäsin keltaisella blondeja pidennyksiä ja kiinnitin ne omaan päähän.


Nämä shokkivärithän lähinnä hoitavat hiusta, joten vahingoittumista ei niiden kanssa tarvitse pelätä. Pahinta on se blondaaminen ja siksi minunkin latvani katkeilevat. Tosiaan tukka oli niin mahtava, että se suorastaan huusi kreppausta. Rakastan sitä, miltä tukkani näyttää krepattuna! Tulee fiilis, että näyttää coolilta, vaikka olisi ihan rähjäinen muuten. Tämän vuoksi harkitsenkin PERMANENTTIA! Uhka vai mahdollisuus? Puhukaa minut pois siitä!


Katsokaa nyt, jopa otsatukkani näyttää coolilta näin.


Mitä sanotte, onko tulitukka hitti vai huti?
11 kommenttia:

 1. Mainiolta näyttää! Jos permanenttia vakavissasi suosittelet niin sitä ei kannata blondattuihin hiuksiin tehdä, itsellä on 1,5 vuotta oman värin kasvatusta takana jotta saisi joskus permiksen vielä hankittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää saattaa olla aika hyvä vinkki, niin moni on sen antanut :O Vaikka miten paljon haluisin pysyvät kiharat, ehkä haluun vielä enemmän pitää tukan päässä. Kiitti!

   Poista
 2. Just olin laittamassa kreppirautaa kierrätykseen, mutta FUCK NO, THIS IS MADNESS.

  VastaaPoista
 3. Tulitukka näyttää just mageelta! Jee! Ja kreppatuina noi hiukset on tosi upeet. :) Ehdottomasti hitti siis. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Jos kreppaus tuntuu työläältä niin pikulettejä yöks kosteisiin hiuksiin. Tai sit ostaa sellasen laineraudan. Niillä saa kivan pörrön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pikkulettejä olenkin tehnyt! Niissä on silti omanlaisensa työ. Mutta taidankin laittaa tukan ensi yöksi leteille, inspiroiduin :D

   Poista
 5. Tulee ihan 90-luvun alku mieleen. Silloin kaikilla rajuilla oli krepatut hiukset. Edelleenkin täyttä rautaa! <3

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!