lauantai 2. maaliskuuta 2019

#ootd

Ei mulla oo oikein mitään asiaa, halusin vaan postailla tästä mun päivän asusta.


Oon niin innoissani enenevästä valosta, koska nyt voin taas ottaa enemmän kuvia. Katselin vanhoja kuvia ja ai että, kun inspiroiduin! Talvella kuvailu on aina niin hankalaa, että sitä ei oikein tule harrastettua.
 

Huulissa on Kat von Deen Ayeisha-sävyistä mattahuuliväriä. Laitoin myös alaripsiin ripsaria, mitä en yleensä tee, koska mulla on niin runsaat ripset (humblebrag!), että jos laitan niihin väriä, mun silmänaluset näyttää tosi tummilta ja suttusilta. Nyt tein poikkeuksen, koska tukka näytti pikkusen 60-lukulaiselta, ja siksi annoin mennä silmissäkin siihen suuntaan.

 

Eilen katsottiin Legally Blonde, tänään oon menossa Matriarkaatti-klubille ja huomenna on Pillubingo! Aika GRL PWR -viikonloppu siis tiedossa. Hauskaa lauantaita kaikille <3


1 kommentti:

  1. Kiva asu ja ihana, että susta kuulee nykyään useemmin :) <3

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!