maanantai 25. helmikuuta 2019

Maailman pyhimmät korut + ARVONTA

Olen paitsi maailman paras bloggaaja minulle on myös sattunut maailman parhaat lukijat. En tiedä, miten tässä näin onnekkaasti on päässyt käymään, mutta en valita. Nimittäin kun esittelin sikahienoa Pillubingo-kassiani Instagramissa, sain viestiä eräältä lukijalta, joka kertoi tekevänsä maailman hienoimpia koruja. Nimittäin PILLU-koruja!


Nehän eivät ole pelkästään maailman hienoimpia, vaan maailman pyhimpiä koruja. Ihan törkeän pyhiä ja upeita! Korut ovat käsityötä ja niitä voi tilata @VeGan__WeCan-tilin kautta Instagramista. Suosittelen aivan ehdottomasti, sillä nämä ovat ihan kiistatta hienoimpia näkemiäni koruja tästä tai yleensäkään mistään aiheesta.

Sain itselleni lahjana tältä ihanalta lukijalta sekä mustat että vaaleanpunaiset PILLU-korvikset ja mustan kaulakorun. En osaa oikein päättää, minkävärisistä pidän eniten - mustia joutuu katsomaan kahteen kertaan, ennen kuin tunnistaa symbolin, mikä on toisaalta hauskaa. Vaaleanpunaiset taas ovat selkeämmät ja ehkä siksi julistavammat. Puolensa ja puolensa.

 

PILLUja saa myös glitterisinä harmaina versioina ja kohta myös aurinkoisen keltaisina. Keltaiset kiinnostavat minua aika lailla! Ja haaveilen kirkkaanpunaisista myös. Varoitan jo nyt, että näistä tulee luultavasti tavaramerkkini ja näette niitä ylläni koko ajan - itse asiassa huomaan nyt ajatellessani, että viime postauksessa korvissani olivat nuo vaaleanpunaiset korvikset.


Kuten ehkä ekasta kuvasta huomaatte, sain vaaleanpunaisia koruja kahdet kappaleet ja olen niin ihana, että jaan ne teidän kanssanne. Siispä arvon setin tällaisia vaaleanpunaisia PILLU-korviksia!


Voit osallistua arvontaan täällä tai Instagramissa kommentoimalla postaukseen mun tilillä (@missrukiver). Osallistuaksesi kommentoi tähän jokin tilanne tai paikka, missä säkenöisit PILLUt korvissa JA kerro, miksi on tärkeää tukea pienyrittäjiä, niin olet mukana arvonnassa <3 Aikaa osallistua on 4.3. saakka. Muista kertoa myös sähköpostiosoitteesi, jonne laitan viestiä mahdollisesta voitosta!

Onnea kisaan!

4 kommenttia:

 1. Joka paikassahan sitä säkenöis pillut korvissa! :D Ja tällasten ostamisella saadaan enemmän pillukoruja joka paikkaan ja ylipäätään ihmiset ehkä uskaltais rueta ideoitaan kehittään tuotantoon asti, ku tällaisetki menestyis.
  laurakatarooma@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Säväyttäisin nämä korvissa pikkusikon rippijuhlissa tietenkin ;) Ja kun tuetaan pienyrittäjiä saadaan persoonallisia juttuja myyntiin ja ehkä joskus massayhtiöt menettävät monopoli asemansa!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Lahjoittaisin pillut säkenöivälle ystävälleni, joka rokkais pilluja ihan täysillä. Pienyrittäjiä pitää tukea, että joku laittais suurjäteille vastaan. Pienyrittäjillä on usein luovempia jutskia ja enemmän pokkaa, niinkuin tässäkin nähtiin!

  -Mas
  Zarahi kauris at luukku piste com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sähköposti kokonaan pienellä!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!