tiistai 22. tammikuuta 2019

Vuoden 2019 asustaja!

Kyllä ammuin itseäni jalkaan, kun tein tämän asustamiskisan. Tuli nimittäin niin hienoja asuja, että oli ihan hirveää valita yksi! Olisin halunnut valita kaikki ja silmään taisi tulla jopa kyynel, kun liikutuin siitä, miten te olette nähneet vaivaa. 

Voittaja oli kuitenkin pakko valita. Perusteeni olivat: 

1. Voinko nähdä itseni käyttämässä asua?
2. Onko minulla tarvittavia asusteita?
3. Oliko asu suunniteltu juuri minulle?
4. Oliko asussa jotain hauskaa tai nerokasta?

Koska olen ihan liian kiltti tällaiseen tuomarointiin, päätin antaa muutamat lohdutuspalkinnot seuraaville mielettömille suunnitelmille:

Tämän ekan asun tukka houkutteli minua niin paljon, että leikkasin kuulkaas oman tukkani! Myös taustan New... Kallio ihastutti. Muuten asu on kuitenkin vähän liian vaalea makuuni, joten se ei voittanut.
 

Seuraava suunnitelma ihastutti poikkeavalla suunnitelmallaan, koska suunnitelma oli piirretty ihan perinteisesti käsin! Ja mielestäni minut on onnistuttu piirtämään hyvin, näytän ihan itseltäni <3 Tämäkään ei silti voittanut, sillä valkoiset housut eivät vaan ole minua. Ja lisäksi ne olisivat hetkessä ruoassa tai kylpypallopölyssä.


Seuraavat suunnitelmat olivat kaikki aivan ihania ja suunnittelija oli nähnyt paljon vaivaa. Näissä oli miinusta vain se, että minulla ei ole mitään noin hienoja vaatteita! Ne saivat minulle aikaan ostoshimon. Eniten himottaa tuo Cherry Bomb -paita. JA NUO KAIKKI KENGÄT!

 Tässä suunnitelmassa minua ihastutti nuo pinssit ja uudet tatskat. Rusetti oli ehkä vähän liian söpö minulle.


Tässä oli tiukasti tokalle sijalle kiirinyt suunnitelma! Tämän voisin nähdä päälläni ja se näyttää tosiaan juuri bossladylta. Kuitenkaan ei voinut olla kahta voittajaa, joten voittoa ei nyt herunut, vaikka lasinikin oli otettu huomioon.


Voittajasuunnitelma täytti kaikki kriteerini, joten oikeastaan minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin valita se. Lisäksi se ylitti odotukseni, sillä suunnittelija oli suunnitellut sen minun vaatekaappini perusteella! Suunnittelija myös törmäsi minuun lähi-Alepassa ja kehui hattuani. JA kaiken huipuksi hän käytti hyväkseen heikkouttani eli Viliä (ja suklaata)! Eli onnea ja kiitos miljoonasiLisa! <3

Ja kamaan, miten hieno on esimerkiksi tuo punakynä sovinisteille! Alan käyttää tätä oikeassa elämässä. Ja koko asua siis myös, tämä on juuri sellainen, mitä voisin nähdä käyttäväni (ja käytänkin, katsokaahan-->).


Harmikseni olin syönyt kaikki Mariannet, minulla ei ollut ihan noin punaisia nilkkureita eikä ohuita sukkiksia ja Vilikin on juuri nyt hoidossa, mutta tein parhaani. Pienet kompromissit eivät haitanne. 


(Nyt ihmettelette siellä itseksenne, eikö Suuri Bloggaaja olisi voinut edes siivota ennen kuvien ottoa. Vastaus: ei.)


Viliä korvaa tuo minun posliininen säästöpankkimäyräkoirani. Kengät ovat punaisenrukseat, mutta värittelin niitä hieman punaisemmaksi tietokoneella. Ihan läpinäkyviä sukkiksiakaan minulla ei ollut, mutta verkkosukkiksillakin voi fleksailla. Tosiaan Marianneja minulla ei ollut, mutta laitoin pari Vihreää kuulaa taskuuni, uskoisin niiden kelpaavan. Nekin ovat vegaanisia.


Lisäksi laitoin punakynän korvan taakse. Aion sillä merkitä ison VÄÄRIN-merkin kaikkien sovinistien otsaan. Lisäksi voin korjata sillä ärsyttävät oikeinkirjoitusvirheet kauppojen mainoksista ja seiniltä. Niin kätevä!


Kiitos todella paljon kaikille ihanille osallistujille! Laitan teille lohdutuspalkinnon voittaneille viestiä ja tietenkin myös voittajalle. Teen tämän joskus uudelleenkin, mutta silloin laitan esimerkiksi siskoni valitsemaan voittajan, muuten päädyn taas palkitsemaan ihan liikaa ihmisiä :D


2 kommenttia:

  1. Tästä tuli nyt aika etsimättä mieleen, että jossain vaiheessa susta voisi tehdä paperinuken. En tiedä kontekstia (blogi? vastaava kilpailu? muu?) mutta joo, paa korvan taa jos punakynän lisäksi sinne jotain mahtuu.

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!