lauantai 1. joulukuuta 2018

Vagizzle - valmiina pikkujouluihin osa 2

Näyttelin eilen Instagramissa vagizzle-innovaatiotani ja siitä kyseltiin niin paljon, että ajattelin tehdä teille tänne bloginkin puolelle tutoriaalin. Vagizzle tosiaan on uusinta uutta Pariisissa ja nyt se rantautuu pikku hiljaa Suomeenkin. Mikä sen parempi aika kuin pikkujoulukausi!

Tarvitset omaan tyyliin sopivia pikkutilpehööriä, teippiä ja sakset. Tärkein kaikista välineistä on pieni käsipeili, jolla näet, mitä teet. Peilin voi korvata myös kaverilla - voitte tehdä toistenne vagizzlet! Tällöin pitää kyllä luottaa kaverin taitoihin ja hyvään silmään, sillä kamalinta, mitä voisi tapahtua, olisi se, että vagizzlesi ei kuvastaisi sinua lainkaan. Myöskään sakset eivät saa lipsua (auts!).


Oma juhlamekkoni on kultainen, joten lähdin askartelemaan kultaisen teipin ja nauhan kanssa. Varasin myös glitteriä ja pienen kukkapinnin ajatusleikiksi, mutta niitä en tarvinnutkaan. Kun vagizzletetaan, on tärkeää mennä fiiliksen mukaan - minun fiilikseni oli yksinkertainen ja halusin vaginastani samanlaisen kuin minusta: vahva ja metallinen. Luota intuitioosi!

Vagizzle ei nimestä huolimatta ole vaginan koristelua, sillä vagina on se emättimen sisäpuolinen osuus. Tässä keskitytään ulkopuoleen eli vulvaan.


Jokainen vulva ja vagizzletys on tosiaan ihan omanlaisensa, joten voit antaa persoonasi näkyä! Myös mielialalla on väliä - joskus teen tällaisen juhlavan ja coolin vagizzlen, toisinaan taas haluan jotain romanttista ja vaaleaa. Myös tilaisuuden arvokkuus pitää ottaa huomioon - et halua lähteä millään biletysvagizzlella Linnan juhliin - sinne pitää laittaa näkyville kaikki arvomerkit sun muut. Kannattaa tästä kysyä tarkemmin joltakin tapakouluttajalta, sillä itse en valitettavasti tunne etikettiä vielä niin hyvin.

Kun vulva on kunnossa, ei oikeastaan tarvitse muuta korua! Myöskään hymyillä ei tarvitse (huh, tauko tästäkin!) sillä kaikki kyllä tajuavat fiiliksesi, kun katsahtavat haaroihisi.


Kun on nähnyt paljon vaivaa vagizzlauksen eteen, kannattaa laittaa joko läpinäkyvä mekko tai sitten asu, jossa on haarojen kohdalla reikä. Näin vaivannäkösi pääsee loistamaan eikä sinun tarvitse koko ajan nostella helmojasi ja esitellä vagizzleasi.


Minkälaisia vagizzlauksia te olette tehneet?


4 kommenttia:

 1. Glowwww that vagg girll

  VastaaPoista
 2. Hei ootko varma että ei ois kyseessä vajazzle? Tarkoittaa vissiin vähän eri juttuja :'----)
  https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Vagizzle
  https://www.urbandictionary.com/define.php?term=vajazzle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lol, keksin koko jutun päästäni :D Tai oikeastaan varmaan jostain alitajunnasta, kerran tällainen konsepti on olemassa!

   Poista
 3. Ei vitsit tää on hauska idea! Mietityttää vain että kun tulee pissahätä ja ainakin itsellä kun karvat on ajeltu roiskuu ympäriinsä... Karvojen päälle en teippiä uskaltaisi lsittss. Ettei tota viitsisi pitkään pitää yllä edellämainitun valossa :D

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!