sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Feministi-pinup

Monet kieltävät olevansa feministejä, mutta sanovat, että kyllä he silti kannattavat tasa-arvoa. He luulevat, että feminismi on jokin suuri salaliitto, jonka tarkoitus on tuhota miehet. He kuvittelevat, että vihaiset feministit haluavat valta-asemiin naisia ja vähemmistöjen edustajia. He luulevat nähneensä Pilluminati-merkkejä ja salaisia kädenpuristuksia. He etsivät vihjeitä vallankumouksesta ja koodia salakielestä #metoo- ja #timesup-tägätyistä kuvista. He vilkuilevat koko ajan olkansa taakse ja pelkäävät avata ovea katsomatta ensin ovisilmästä.

Ei, pois se meistä! Meillä ei missään nimessä ole salaista kerhotilaa, jossa tapaamme joka keskiviikko ja lauantai tai ainakaan UV-valossa hehkuvaa tatuointia vasemmassa ranteessa. Olemme ihan tavallisia, hymyileviä, työssäkäyviä naisia.

Korostaakseni sitä, miten harmittomia me olemme, kehitin uuden konseptin: miesvihafeministi-pinup! Feministi-pinupissa kuvataan feministejä tekemässä tavallisia feministiasioita, mutta helposti lähestyttävässä ja hellyttävässä pinup-muodossa.

Olkaa hyvä:

"Kun siivoat kaapeistasi kaiken sinne kertyneen roskan!"

Kyllä tämä fragile masculinity onkin aika painava taakka!


"Kun olet kirjastossa lukemassa vallankumouskirjallisuutta ja hameesi helma onkin vahingossa noussut vähän liian ylös!"

 O-ou!

"Kun menet jättämään hieman feministisiä julistuksia Helsingin tuomiokirkon oveen, mutta vahingossa osutkin naulan sijaan sormeesi!"

 Au :(

Mitä mieltä olette?

15 kommenttia:

 1. Ääääää ihan sika hyvä ������������������������

  VastaaPoista
 2. Parhautta! <3 Rakastan Pin up tematiikkaa ja olen (silti) feministi.
  Vaikka ei ihan tähän liitykään, olen ajatellut suurena Star Wars ja Carrie Fisher fanina teettää itselleni t-paidan prinsessa Leiasta jabba-orja -bikineissä tekstillä: ”I too am a feminist”...

  VastaaPoista
 3. Sä oot paras :'D Oon lukenut pitkään blogia ja tässä mun eka kommentti! Hauskinta tässä on se, että näissä kuvissa on niin monta tasoa kun rupee oikein miettimään ja katsomaan. Kiitos paljon taas tästä.

  VastaaPoista
 4. U the best ��������

  VastaaPoista
 5. Moikka! Näin sut aamulla ulkoiluttamassa pötkylää. Olitte liikennevaloissa venaamassa. Me asutaan ilmeisen lähekkäin, parin kadun päässä toisistamme. En käynyt fanittamassa, koska ite istuin taksissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua :D Olin ilman housuja lähtenyt hakemaan apteekista lääkettä Vilille, kun se oli syönyt suklaata! Huomasin vasta sisään mennessäni, että mun takissa oli takana iso halkio ja sieltä iloisesti vilkku mun pylly :D Toivottavasti sait siitä vilauksen!

   Poista
  2. Voi, en saanut vilausta :) mut periaatteessa tiedän kyllä, miltä ihmisten pyllyt näyttää!

   Poista
 6. Minä olen yksi niistä jotka kaihtaa feministi-termin käyttöä. Johtuu siitä, etten koe olevani tarpeeksi perehtynyt termiin voidakseni alkaa kantaa sitä. Kokisin sen omalta kohdaltani samanlaisena kuin tyyliin "söin äsken kurkkua, olen siis kasvissyöjä!" Minä olen ihan vain minä. Arvoni ja valintani varmasti ovat kuitenkin pääosin (varmaan) samantyyppisiä kuin feministeillä, ja mielestäni se on tärkeämpää, kuin tiettyyn termiin tunnustautuminen.

  Jospa en kiehuta junttiudellani, tarkoitus ei missään nimessä ole provosoida tai ärsyttää, mutta halusin avata oman syyni siihen, etten ota termiä haltuun.

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!