lauantai 24. marraskuuta 2018

Mental breakdown -tukka

Punainen peruukki sai päähäni ajatuksen, että haluan värjätä hiukset punaisiksi. Ja kun minulle jokin tällainen idea tulee, siitä on tosi vaikea päästä eroon. Parempi vain luovuttaa ja kokeilla - se on elämänmottoni. Vaikka olin ajatellut, että nyt taas pysyn tässä omassa värissä, niin eiköhän se ollut ihan jo arvattavissa, että eihän tässä niin käy.

Love you too, Sekopää <3
Punaista tukkaa minulla ei olekaan ollut sitten aika moneen vuoteen! Teininä punainen vaihteli aika ahkeraan mustan kanssa ja opiskellessa olin hetken aikaa punapää, mutta nyt olen antanut sen sävyn olla aika pitkään rauhassa. Mitäs sanotte, eikö sovikin aika hyvin?

Siskoni Sekopää sanoi, että hiusten punaiseksi värjääminen tarkoittaa aina mental breakdownia (en saanut tätä oikein käännettyä suomeksi - henkinen romahtaminen kuulostaa liian vakavalta tähän tarkoitukseen). Kuulemma samaa meinaa otsatukka. No otsiksen olin jo leikannut taas hetki sitten, joten ajattelin, että hitto, mennään sitten kunnolla sekaisin. Sain käännytettyä Sekopäänkin pimeälle puolelle ja yhdessä eräänä sateisena sunnuntaina kävimme hakemassa minulle blondausainetta ja väriä ja leikkasimme hänelle miniotsiksen.


Lopputulos on aika hyvä ellei täydellinen. Mental breakdown on selvästi aliarvostettu tila.

Toki täytyy myöntää, että tukka aika paljon kärsii tästä käsittelystä, joten vaikka vähän epäilyttää välillä, mitä tuli tehtyä, pysyttäydyn nyt hetken tässä. Minun pitää aina tukkaa värjätessäni blondata hiukset pariin kertaan ja sitten vasta värjätä. Ensin laitoin punaisen värin vain värimaskilla, mutta se oli hieman liian vaalea juuresta ja päädyin korjailemaan sitä ihan sitten kuparinpunaisella värillä. Lopputulos oli hieman punaisempi kuin mitä hain, mutta eiköhän se tästä sellaiseksi haaleammaksi kupariksi aika pian haalene.

Nämä siskokset eivät näytä kauhean tyytyväisiltä
Tässä myös hieno Kakkahätä 77 -paitani esittelyssä. Näihin hiuksiin sopii kivasti kaikki mustavalkoiset vaatteet. Näin ainakin itselleni toistelen ja uskottelen, että mustiin hiuksiinihan eivät mitkään värit sopineet. Oli fiksu veto värjätä. Ei lainkaan mikään mental breakdown. Ei. Kiellän kaiken.


Ihan ohi aiheen, rupesin muuten miettimään tuon Kakkahätä-paidan kanssa, että mites käännätte kakkahädän englanniksi? Niinpä, ei ole yhtä sanaa! Kyllä suomi on hieno kieli. 


Olen tällä viikolla yrittänyt siirtyä joulufiiliksiin oikein rynnäköllä. Polttelen kynttilöitä, hankin Clas Ohlsonilta tuollaisen joulutähden ja juon punkun sijaan punkkuglögiä. Ja kyllähän tämä tukkakin sopii jouluun! Ja siinäpä taas yksi syy, miksi tämä oli hyvä idea. Jos ei muuten, niin yleisen joulumielen takia! Olkaa hyvä, ihmiset!5 kommenttia:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!