keskiviikko 28. marraskuuta 2018

LIIKAA GLITTERIÄ???

15-vuotias Ruki varmaan mieluummin hyppäisi alas kalliolta kuin edes myöntäisi, että olen tullut takaisin samaan pisteeseen kuin vitosluokkalainen Ruki: glitter on ihanaa! Sitä ei voi olla liikaa - paitsi tietysti, jos se ei ole biohajoavaa ja menee viemäriin. Mutta onneksi on myös ympäristölle vaaratonta glitteriä. Mutta siis pääsääntö on: mitä kimaltelevampi, sen parempi.

Tietysti aina näin ei ole. Pikkujoulukausi on parasta aikaa siksi, että glitteriä voi käyttää mielin määrin. Muina vuodenaikoina tämä ei vaan ole mahdollista (toki tietysti säännöt on tehty rikottaviksi, mutta silti, ei ole oikein glitterfiilis). Siksi pikkujoulujen aikaan kaivan esiin kaikista dramaattisimmat ja kimaltelevimmat mekkoni. Katsokaa nyt tätäkin! Ei voisi käyttää kesällä tai keväällä.
Otsatukka on aika vaikea piilottaa, mutta yritän parhaani! Tällaisiin glamourmekkoihin se ei oikein sovi.
Okei, mekon kimaltelevuutta ei ehkä näy kuvissa, mutta kuvitelkaa se siihen. Mekko nimittäin on pelkkää kimaltelevaa kangasta.

Vanhat kunnon kainalokarvathan ne siinä! Tässä monen vuoden kasvattamisen tulos. Aika surullisen pieni puska - mutta yritän!
Osa teistä ehkä onkin jo nähnyt tämän mekon (jos teillä ei siis ole elämää ja pidätte kirjaa vaatteistani), sillä se on jo melko vanha. Jos minua ei itkettäisi, niin nauraisin niille, jotka sanovat, että jotakin juhlamekkoa voi käyttää vain kerran. Sellaiset ihmiset voitaisiin tuomita pukeutumaan ikuisesti johonkin planeetantuhoajan univormuun, niin saisivat hävetä julkisesti urpouttaan. Tietysti mekkoja voi myös kierrättää vaikka vaihtamalla kaverien kanssa tai myymällä, mikä tietysti on ihan okei, mutta lähtökohtaisesti ajatus siitä, että kerran käytetty mekko on pilalla, on minusta sairas.


Siskoni osaavat photobombauksen lisäksi tehdä myös muita asioita, kuten haukkua asujani. He sanoivat, että en voi mennä tässä asussa pikkujouluihin, koska tämä on kuulemma Jessica Rabbit -cosplayasu! Toki ainoat yhdistävät asiat meidän välillämme ovat isot tissit ja punaiset hiukset, joten kai sitten aina cosplayaan Jessicaa. No okei, myös glittermekko mainittiin yhdeksi syyksi, mutta Jessican mekko on ihan eri väriä!


Kun katselen näitä kuvia, niin huomaan, että alan olla jo aika tatuoitu. Tässä vielä ihan lyhyt tatskatilanteen päivitys!

Viimeisin kuvani on halloweenin walkin-tatska, jonka otin Outi Vihlmanilta Impact Tattoossa. Halloweentatskassani on hauta ja kuolemattomat sanat.

Bloggaajan kuivat kantapäät paljastettu!
Otimme Outilta myös Sekopään kanssa hankkimamme kahvi- ja teetatskamme aiemmin, ja voin todellakin suositella häntä. Outi tekee myös seuraavan tatuointini, joka onkin vähän isompi projekti. Kuva tulee reiteen, ja koska minulla on isot reidet, kuvakin on iso. Siihen tulee kaksi taiteilijaa, kukkasia ja eläimiä. Toinen taiteilija on mies, toinen nainen. Toinen on kirjailija, toinen artisti. Eläimet liittyvät toiseen taiteilijaan. Molemmat ovat minulle tärkeitä. Toinen on elossa, toinen kuollut yli sata vuotta sitten. Viisi pistettä sille, joka arvaa jonkin elementin!


1 kommentti:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!