torstai 6. syyskuuta 2018

Kylven meninistien kyynelissä

Arvatkaa mitä? Kaikki meninistit voivat painua helvettiin.

Yle.fi
Minulla on vahingoniloinen olo. Kun paneeleissa tai hallituksissa tai missä tahansa on vain miehiä, kyse on näiden meninistien mukaan siitä, että miehet nyt vain sattuivat tietämään asiasta enemmän. Kun ensimmäisen kerran maailmanhistoriassa (älkää tarkistako, tämä on liioittelu) asia sattuu olemaan näin päin, alkaa itku.

Ha ha haa, nauran kyyneleillenne.
Meninistit eivät ole mitään muuta kuin lellittyjä kakaroita, joita ärsyttää, jos joku toinen saa tikkarin, vaikka heillä itsellään on sata. Jos he olisivat joku kirjallisuuden hahmo, he olisivat Harry Potterin Dudley. He aktivoituvat ainoastaan silloin, kun naiset saavat jossain asiassa tasa-arvoisemman aseman tai kun puhutaan naisten kokemista ongelmista yhteiskunnassa. Vai kuinka monta meninistiä näette oikeasti ajamassa esimerkiksi asevelvollisuuden lakkauttamista? Tai nousemassa barrikadeille isien kokeman syrjinnän takia? Tai selvittämässä, miksi poikien koulumenestys laskee? Nämä asiat nostetaan meninistien toimesta esille kovaan ääneen vain silloin, kun puhutaan naisten kokemasta epätasa-arvosta. Sen sijaan feministit tekevät töitä näidenkin asioiden eteen jatkuvasti.

Terry Crews, näyttelijä, joka minulle on tutuin Old Spice -mainoksista


(mutta joka näyttelee myös Brooklyn Nine Ninessä, joka on kuulemma aika hyvä), toi julkisuuteen kärsimänsä seksuaalisen väkivallan ja puhui todella vaikuttavasti kokemuksestaan samalla, kun hän puhui Survivor's Bill of Rights -lakialoitteen puolesta. Hän puhuu toksisesta maskuliinisuudesta ja omista kokemuksistaan. Suosittelen erittäin vahvasti katsomaan videon. Itse samaistuin siihen todella paljon ja itkin koko puheen ajan.


Vaatii tosi paljon voimaa puhua asiasta julkisesti, ja vielä lisättynä taakkana tässä on se, että miesten on tosi vaikea puhua tällaisista asioista. Sillä mitä tapahtui, kun Terry Crewsin lausunto levisi verkossa? Hän sai osakseen muiden miesten naureskelua ja pilkkausta. 50 Cent twiittasi tämän kuvan:Häntä puolustivat feministit. Näitä miesten puolustajia ei ollut missään näkyvillä. Sama ilmiö oli nähtävillä, kun kävi ilmi, että yksi #metoo:n alullepanijoista (nainen) oli raiskannut alaikäisen (pojan). Meninistit eivät puolustaneet poikaa, vaan keskittyivät pilkkaamaan #metoo-liikettä ja tämän naisen tekopyhyyttä.

Meninistejä ei kiinnosta ollenkaan ihmisoikeudet, päin vastoin - he haluavat kaikin voimin estää naisia saamasta tasa-arvoista asemaa. Tämän vuoksi toistan uudelleen: he voivat kaikki painua helvettiin. 


5 kommenttia:

 1. Minä kannatan asevelvollisuuden lakkauttamista, tai sen muuttamista koskemaan kaikkia kansalaisia sukupuolesta riippumatta. Olen itse suorittanut asevelvollisuuden vapaaehtoisena, ja siksi luotan siihen että halukkaita varmasti löytyisi aina. Toisaalta tasa-arvon kannalta ambivalentti kysymys velvoittaa kaikki kansalaiset olisi hyvä vaihtoehto, mutta arvaatte varmaan minkälaisen muurahaispesän sohaisee rikki kun asiasta mainitsee naisporukassa :D

  Oli ilahduttavaa havaita etten ollut ainoa ikäryhmäni nainen joka palveli. Kaikesta eniten ärsyttivät sivullisten ennakkoluulot kuten että olenko lesbo tai muuten vain kovis. Tiedoksi etten ole kumpaakaan, vaan mielestäni kyse oli hyvästä kokemuksesta työstä jolla turvataan kansakunnan itsenäisyys. Jonkin verran helpompaa minulle on ollut mm. työllistyä kuin muilla opiskelijakollegoilla. Tosin työskentelenkin edelleen valtiolla.

  VastaaPoista
 2. Todellakin kannattaa katsoa Brooklyn Nine-Nine läpi! Varmasti yksi feministisimmistä sarjoista mitä on tehty. Sarjan keskeinen parisuhde on ihanan tasa-arvoinen. Ja se on kuulemma ensimmäinen tuollainen iso TV-sarja, jossa yksi päähahmoista sanoo suoraan olevansa biseksuaali.

  Nine-Nine!

  VastaaPoista
 3. Olen itse keskustellut asevelvollisuudesta tyypin kanssa, joka oli sitä mieltä, että naiset myös armeijaan! Sanoin, että: "No miksikäs ei jos heillä on myös oikeus totaalikieltäytyä, tai mennä sivariin."

  "No eihän se..eih!"
  No mitä? Kysyn minä. Onhan sullaki ollut vapaus valita, miksi siis naisilla nyt sitten ei saisi olla?

  "Koska miehet, eivät toiset vaan kestä sitä, että olisivat valinneet, sivarin?! se on ämmille!" Ja ei oo kuulemma oikein joutua linnaankaan. "No silloin olet sitten valinnut sen intin."

  No sitten keskustelemme, että mitä jos vaan suomeenkin vapaaehtoinen armeija (tai palkka siis.) No ei sekään kelvannut, koska: "Sit ne naiset ei menis sinne ja tasa-arvo ei toteudu!" Wtf, kysyn tässä vaiheessa tyypiltä. Miksi muka kukaan nainen ei menisi palkka armeijaan? Kyllä varmasti heitäkin löytyy ja miksi muka, silloin enää tarvitse huolehtia moisesta? No koska hän on jo sen intin joutunut käymää :D Ei siis hyvää päivää. Keskustelu ei ollut kattava, koska tyyppi uhriutui täysin. Hänelle olisi siis kelvannut vastaukseksi ainoastaan se, että kyllä naisetkin inttiin, eikä vaihtoehtoja. Jolloin se ei enää olisi ollut tasa-arvoa. Huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan täysin käsitä kaverisi logiikkaa, sillä tasa-arvoinen asevelvollisuushan jo ihan sitä koskevan lainsäädännönkin puitteissa sisältää vaihtoehdot. Siviilipalvelus on virallinen vaihtoehto, ja kieltäytyminen on.. no, siviilipalvelusrikos. Kaverisi ajattelutapaa tulkiten rikoksen tekeminen pitäisi olla mahdotonta tai siihen pitäisi pyytää lupa joka on jo muutenkin yhtä älytöntä kuin väittää nykyistä asevelvollisuutta tasa-arvoiseksi.

   Poista
 4. Taidat nyt sotkea meninistin ja sovinistin.
  Meninisti ajaa tasa-arvoa. Haluaa kaikille sukupuolille samat oikeudet, velvollisuudet ja kriteerit.

  Sovinisti öyhöttää ja vastustaa naisten oikeuksia. Ja sovinistin vastinpari voisi olla vaikka miesvihaaja. Tarvitsemme kunnon termin tämän 'miesvihaajan' tilalle. Riskinä on muuten se, että äärifeministit aiheuttavat sen, että suuren yleisön silmissä feminismi alkaa näyttää sovinismin vastakohdalta.
  Se olisi kaikille feministeille menetys kuten myös meille feministi-meninisteille.

  Viitteitähän on olemassa ja huonoja esimerkkejä. Ruotsalainen feministin esiintyvä blogaaja, joka julistaa miehet sairaudeksi jne.

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!