keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Mystinen tunneli

Löysimme siskojen kanssa mystisen tunnelin läheltä Mäkelänkadun uimahallia. Mikähän siinä on mennyt, junako?


Päästiin about puoleen väliin, kun isot hiekkakasat esti kulun. Tunnelin päässä näkyi kuitenkin valoa! Tässäpä oiva, ihan itse keksimäni metafora kuvaamaan elämän vaikeita hetkiä.

Toisin kuin elämässä yleensä kannattaa, me annoimme periksi ja palasimme samaa reittiä, jota tulimme. Lähinnä, koska minulla oli sandaalit. Tunnelissa oli myös tosi pimeä ja kylmä, ja olin varma, että siellä kummitteli saatana tai joku muu vastaava, joten halusin pois sieltä.Bert it creep?

Tässä ilmeisesti haistelen oksia
En ole kauheasti ehtinyt tutkia mitään salaisia tunneleita uudessa (tai no, puolitoista vuotta vanhassa) kotikaupungissani. Kaikki aikani on mennyt siihen, että tutkin normaaleja asioita, kuten asuinalueita ja kulkureittejä. Ikävä puoli normaalia teeskennellessä on se, että sitten kaikki tällaiset oudot jutut jäävät tekemättä. Onneksi sentään minulla on siskot, jotka mielellään tukevat minua ja kannustavat epänormaaleihin tutkimusretkiin.Katu-uskottavuus 6/5
Sammakkoprinsessalla on muuten päällään hame ja paita, jotka löysin kirpparilta! En antanut hänen varastaa niitä, vaan ne ovat minulla käytössä. Eivätkö olekin ihanat?


Eipä tällä kertaa muuta. Onko teillä antaa mitään hyviä seikkailuvinkkejä Helsinkiin tai lähiseuduille?


ps. Kuuntelen paraikaa kaikkea sitä musiikkia, jota linkkasitte minulle - ihan hirveä duuni! Osa on ihan ok jopa :D Teen tästä oman postauksensa myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Juna siitä on joskus kauan sitten kulkenut Pasilasta Sompasaareen. Lienevätkö kuljettaneet hiiliä ja kaasua voimalalle, en muista kyllä itse koskaan nähneeni siinä liikennettä, kiskot olivat vielä silloin kun olin yliopistossa Kumpulanmäellä.

  Tuolla tunnelissa on muuten pidetty punk- ja trancebileitä, ihan mahtava paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Vau! Ajattelinkin, että tunnelissa on varmaan juhlittu, mutta yllättävän siistissä kunnossa se silti oli.

   Poista
 2. Tässä on yksi blogi jossa vinkataan mielenkiintoisia paikkoja niin Helsingistä, pk-seudulta kuin muualtakin. http://esoteerinenmaantiede.blogspot.fi/ Harmi että esim. Käpylän Vuoritalo on jo palanut ja rauniot purettu. Löydätte todennäköisesti niin paljon mystisiä kohteita, että joudutte laatimaan listan niiden läpikäymiseksi! Jään odottelemaan reportaaseja :)

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!