sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Nahkatakkinen tyttö

Porilaisten pitää tukea porilaisia, joten siksi otsikko. Ja vähän myös siksi, että tässä asussa on vähän tällainen kasarifiilis. Nahkatakki pitää paikkansa, mutta tytön sijaan nahkatakkia käyttää tässä kyllä nainen eli minä.

Olen hamstrannut Kallio kierrättää -ryhmästä vähän liikaa nahkatakkeja. Hups! Tässä nyt niistä yksi, ihan sikasiisti 80-luvun takki. Se on muuten ihan täydellinen, mutta ei mene kiinni. Se ei haittaa, koska kiinni se näyttäisikin vähän liian kasarilta, joten mennään takki auki sitten vaan.


Ihan vielä en voi oikeasti parittaa sitä pelkkien verkkosukkisten kanssa, joten päivän asu on lavastettu. Toki muuten päivän asu on Turtles-yökkärit, joissa myöskään en tietenkäänesiinny julkisesti. En todellakaan siis vie esim. Viliä lenkille niissä tai ainakaan en käy lähi-Alepassa ostoksilla.


Minulla on tämän takin lisäksi ainakin neljä muuta nahkatakkia. Yksi varsinkin on aika cool, sellainen vähän pitempi. Minulla ei ihan vielä ole nilkkapituista lepakkotyylistä (tai Spike!) takkia. Haluaisin kyllä. Jos jollekin on jäänyt 2000-luvun alusta sellainen, niin saa myydä minulle. Lisäksi minulla on viininpunainen reiteen asti ulottuva takki - se on jollain tapaa asiallisen oloinen, vaikka se onkin fanituote virallisesta Buffy-mallistosta.

En ole mikään erityisen taitava meikkaaja, mutta tykkään kokeilla uusia juttuja. Nyt kokeilin tällaista sotkunaamaa. En laittaisi ehkä esim. työhaastatteluun, mutta kuvissa ainakin toimii ihan hauskasti.


Olen ollut normaaliin tapaani talvihorroksessa, joka alkaa vasta nyt väistyä. Olen vetänyt päälleni ekat vaatteet, jotka osuu silmiin, ja syönyt ruokaa, joka tuntuu helpolta laittaa. En ole jaksanut oikein miettiä tukkaa tai meikkiä. Nyt kevätauringon myötä on taas asiat alkaneet kiinnostaa. Olen ihan selkeästi aurinkoihminen  - ehkä nimi tosiaan on enne.

Toisaalta se, että esimerkiksi tukan laittaminen kiinnostaa taas, on saanut minut harkitsemaan JÄLLEEN otsatukan leikkaamista. Yritän olla leikkaamatta, koska haluaisin edes yhden kesän kokeilla olla huoletta ja ilman otsista. Joudun nimittäin aina laittamaan otsatukan, muuten se näyttää urpolta. Mutta silti, se näyttää niin hyvältä ja sopii minulle tosi hyvin. Sellaista tällä kertaa. Toivottavasti teidän kaikkien päässä soi nyt Dingo.

10 kommenttia:

 1. Hei, sotkunaama ehdottomasti for the win! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! Ehkä kokeilen jotain tällaista myöhemminkin.

   Poista
 2. Näytät tosi söpöltä! En olisi uskonut, että sanon näin kenestäkään joka käyttää tollasta olkatoppaustakkia, hah.

  Ja muutenkin mainiota saada sut takasin netissä ihailtavaksi.

  VastaaPoista
 3. Miten ehdit saamaan mitään sieltä Kallio kierrättäästä? Aina kun löydän jonkun hienon niin siellä on jo kymmenen jonossa yhdessä minuutissa. Ihan sairaan siisti takki nimittäin ja hyvässä kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen vaikka kuinka monessa ilmoituksessa ollut jonottamassa ja usein menee sivu suun. Mutta jonkun on pakko olla eka, ja usein monet siitä jonosta peruuttavat ja näin ollen jonkun jutun voi saada jopa kymmenes jonottaja :)

   Poista
 4. Uuuu mitä kuvia! Tykkään tosi paljon niistä ja lookista muutenkin ������

  Asian vierestä, mutta kun sulla oli ne pidennykset vähän aikaa sitten, niin mitä materiaalia ne oli? Tai kun siinä oli se joku erikoistekniikka, mut en löydä millään googlettelemalla. Mietin pidennyksiä ja haluaisin mahdollisimman hellävaraiset. Oliko niitä helppo hoitaa? Pystyikö ite värjää, muistelisikn et värjäilit? Pysyikö ne kauan hyvänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees kiitti! Pidennykset oli mago-pidennykset ja ne oli kiinni jollain puuvillanarulla. Oli helppohoitoiset ja suhteellisen hellät hiuksille. Pystyi värjäämään ja pysyi hyvänä tosi pitkään. Voin suositella niitä kyllä. Googletapas tolla hakusanalla, niin pitäisi löytyä lisää tietoa!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!