keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Kun siskosi ohittavat sinut cooliudessa

Herneenversolla oli hyvä idea. Ainakin se silloin tuntui hyvältä idealta, mutta nyt jälkikäteen epäilen, että kyseessä oli ansa. Tavoitteena oli todistaa, että HV ja SP ovat coolimpia kuin minä. Jos minulle olisi väitetty näin, olisin nauranut ja vetänyt vaikuttavimman power poseni. Miten katkeraa kalkkia sainkaan niellä, kun huomasin, että se piti kuin pitikin paikkansa - pikkusiskoni ovat hip ja hop ja minä en. Nyyh.

Ajatus oli, että lähdemme UFFin euron päiville shoppailemaan. Muuten koitan tuota riistofirmaa välttää rahoitussotkujen ja korkeiden hintojen vuoksi, mutta euron päiville suostuin lähtemään. Se oli ensimmäinen virheeni.

Tässä seuraavassa osiossa on vähän matemaattista haastetta teille: meitä oli kolme henkeä. Jokainen henkilö kuului kahteen tiimiin. Jokainen tiimi hankki kolme vaatekappaletta eurolla kappale eli yhteensä kolmella eurolla sille kolmannelle henkilölle, joka ei kuulunut kyseiseen tiimiin. Näin siis jokaiselle ostettiin kolme vaatetta, mutta itse ei saanut nähdä vaatekappaleita. Pysyittekö kärryillä?

Muistatteko nämä enkelipaidat ysäriltä? Mulla oli sellainen, missä luki 99 % angel :D
"I can be ur angle or ur devul"
Toinen virheeni oli olla liian armelias. Pelin tarkoituksena oli valita rumimpia vaatteita, mitä kaupasta löytyy, ja sitten tämä henkilö, jolle vaatteet oli tarkoitettu, olisi pukenut vaatteet jotenkin tyylikkäästi yhdistellen niitä normaaleihin vaatteisiinsa. Olisin halunnut valita Mikki Hiiri -solmion ja vaikka mitä muuta rumaa, mutta olin liian armelias. Ajattelin, että niistä ei ikinä saa mitään kivaa asua. Niinpä valitsin vain lievästi rumia juttuja. Samaa kohteliaisuutta ei noudatettu minun ostoksiani valittaessa.

Toinen osa asua olivat nämä übercoolit kengät
HV:lle valitsimme paidan, jossa oli enkelinsiivet ja jotta asia ei olisi jäänyt epäselväksi, siihen oli vielä painettu teksti angel (ja erehdyttävästi pirunsarvia muistuttavat väkäset tekstissä). Lisänä oli pitsiä, sydän, leikkauksia - hela hoito. Klassinen joka naisen kaapista löytyvä vaatekappale siis.

Toinen ostos hänelle olivat todella hienot ruutukengät, jotka lopulta olivat sitten sellaista roskaa, että ne piti heittää pois. Kolmas elementti HV:n asussa oli pääkallohuivi, josta hän teki tyylikkäät kynsikkäät. Loput vaatteet hän kaivoi omasta ja minun vaatekaapistani. Ihan toimiva asu, voisi sanoa, eikö?


SP:lle hankimme bling bling -kaulaketjun isolla rumalla kivellä, punaisen hihattoman hupparin sekä mustan fleece-pipon, jossa luki England. Hupparissa oli joku piirroshahmo, joka näytti keskaria. Ei ehkä ihan tyylikkäintä creme de la cremeä, mutta ehdottomasti creme de la Pori ainakin.


SP teki kaulakorusta aika päheät korvakoruhommelit ja käänsi piposta tuollaisen Kallio-uskottavan hipsteriversion. Ei paskempi. Hupparin hän leikkasi cropmalliseksi.


Pientä asustusta ja ei ikinä uskoisi, että asu on koostettu rumimmista asioista, mitä kaupasta löytyi.


No. Sitten päästäänkin minun asuuni. Sanoin siskoilleni, että ei sitten mitään, mikä saa minut näyttämään tädiltä, sillä isojen boobsien ansiosta näytän tosi helposti tätimäiseltä. Kaikki tietenkin kuvittelevat, että kurvikkuus ja tissit tarkoittavat automaattisesti kuumaa megabeibea, mutta ehkä kanssasisareni tunnistavat tämän ongelman. Katsokaa vaikka Ashley Grahamia tai Iskra Lawrencea - molemmat ovat kuumia kuin mitkä, mutta tosi helposti väärillä vaatteilla tai stailauksella tätimäisiä.

No, kuitenkin. Muistan, että mainitsin erikseen ruskean värin ja leopardikuosin - leopardikuosisen vaatteen nyt vaan pitää olla tosi tyylikkään mallinen, että se ei ole tätivaate. Kolmas virheeni oli luottaa rakkaisiin siskoihini.

Joo, häviäjän selitystä, tiedän itsekin. Mutta katsokaa nyt!


Sain siis samettisen, vetoketjullisen leopardijakun! Ja karvaisen, RUSKEAN, korkean hatun! Ja kaiken huipuksi paljettisen, löysäksi tarkoitetun topin!

Yritin saada asun toimimaan, mutta ei. Yritin kaikkeni - tein jopa jakusta minihameen ja koitin hämätä kameraa tuolla Queen-kaulakorulla, mutta ei. Mikään ei auttanut. Kenkiä valitessani olin jo luovuttanut - siksi talvimaiharit.


Näin se siis käy, armaat lukijat, teistä tulee tätejä ja setiä ja pikkusisaruksistanne tyylikkäimpiä hipstereitä, mitä maailmasta löytyy. Varokaa sisaruksianne, noita käärmeitä. Älkää ainakaan lähtekö heidän kanssaan kirpparileikkiin.

Mitä mieltä olette: annettiinko minulle edes mahdollisuutta? 

ps. Tämä ei muuten kyllä ole ikäkysymys, sillä pari päivää tämän jälkeen bongasin idolini Ismo Alangon metrossa. Ismolla oli juuri tämänkaltainen hattu päässä ja hän oli cool af.

4 kommenttia:

 1. Oi voi, täytyy sanoa että näin kolmen tyylikkään mimmin isosiskona voin hyvin aistia kuinka tappio on kirvellyt. Mutta ihan huippu idea. Tän vois toteuttaa itsekin, kun usein siskojen kanssa jotain uutta/hauskaa ajanvietettä mietitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää oli ihan hauska juttu :D Mutta kyllä kirveli.

   Poista
 2. Vauu, upeita ootte!! Ja makee toi turkishattu. :D

  Ihan pakko kysyä: mistä Herneenverson aurinkolasit on? Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosin musta se hattu oli ihan hirveä :D Ja lasit on kuulemma Ebaysta!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!