tiistai 2. tammikuuta 2018

Loma ihan yksin, osa 1


Tässä vähän luvattuja ajatuksia! Ei vielä ole tullut mitään mullistavia oivalluksia yksin matkaamisesta, mutta höpisenpä silti kymmenisen minuuttia jotain :D

Suunnittelin ottavani paljon valokuvia tällä reissulla ja on niitä tullutkin otettua. Sekin on yksin matkaamisessa ihan kivaa, että ei ole ketään valittamassa, kun koko ajan pitää pysähtyä kuvailemaan!  Tosin huonoa on sitten se, että ei ole ketään kuvaamassa. Onneksi minua ei hävetä ottaa itsestäni ajastimella kuvia (vaikka kuten vikasta kuvasta huomaa, ihmiset välillä tuijottavat).

Pus pus,


6 kommenttia:

 1. Ei muuten, mutta koska olet aikaisemmin kirjoittanut ihosyöpäleikkauksestasi, niin onko tuo kyljessä olevan kuvioinnin paljastama epäsäännöllinen ellipsoidinen kuvio luomi? Jos on niin kannattaa näyttää lääkärille sitä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on maailman ihanimmat lukijat! Kiitos tosi paljon huolehtimisesta. Kyseessä on kuitenkin osa tatskaa, joten ei ole hätää :)

   Poista
 2. OMG! Ihana merenneitomekko! :D Kiva kuunnella sun jutustelua vierellä kun teen oparia. Mulla on ollut jotain samoja pelkoja yksin matkustamisesta (en jaksa/halua/uskalla tutustua ihmisiin, kukaan ei huomaa jos katoan jne.), en oo vielä uskaltautunut ulos ovesta ja kohti seikkailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! Ostin sen itelleni joululahjaksi Ironfistiltä :)

   Suosittelen lähtemään ensin vaikka johonkin lähelle ja "turvalliseen" paikkaan - ite tein syksyllä reissun Turkuun (joo, mun entinen kotikaupunki :D), mutta siis menin hotelliin ja testailin vähän, miten kaikki suju yksikseen. Yksin Turkukin tuntui seikkailulta! :D Ehkä joku eksoottisempi kaupunki toimis paremmin, mutta tajuat varmaan idean. Oon myös liftannut Ouluun, mutta siellä oli seuraa kyllä sitten, joten siinä "yksinäistä" oli vaan se matka.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!