torstai 16. marraskuuta 2017

Talvikuningatar

 Käytiin tänään pitkästä aikaa ottamassa kuvia Huskyn kanssa. Koska olemme molemmat neroja, ajattelimme, että Talvipuutarhaan sopisi varmaankin talvinen look :D No eihän se mennyt ihan just sitten niin, sillä perillä oli aika vehreää. Husky näytti yhtä sopivalta miljööseen kuin lumimyrsky toukokuussa. Eiku mitä.


 Onneksi olemme nokkelia likkoja. Päätimme sitten lähteä ulos, sillä ulkona oli aika viileä fiilis. Talvipuutarhan ulkopuoli sopi hakemaamme ajatukseen paljon paremmin.


Kuten normaalia, Huskysta tuli taas ihan uskomattomia kuvia. Siitä ei saa huonoja, vaikka yrittäisi! Kuten ehkä muistatte mm. tästä postauksesta, jossa olin pistänyt Huskyn ryömimään kylmään mutaiseen ojaan.
Maalaan teille mielikuvan kuvaussessioistamme:

Minä räpsin kuvia. Räps räps räps. Husky vaihtaa jokaiseen ruutuun ilmettä. Bäng bäng bäng. Leuka nousee, katseen suunta vaihtuu. Yksikään kuva ei ole huono, ellen minä ole tarkentanut väärin. Ensin Husky katsoo surumielisesti horisonttiin, seuraavaksi hän on uskomaton bosslady badass bitch, joka tuijottaa kameraa ylimielisesti. Minun ei tarvitse edes huutaa seksivau (iltapäivälehdistöltä varastettu ilmaisu) saadakseni hänet rennoksi.

 En tähän nyt tämän enempää selosta, kuvat puhukoon puolestaan. Saa taas kehua!ps. Ai niin! Huskylla on nyt huulissaan sitä viime postauksessa mainittua Blue Velvetiä.

14 kommenttia:

 1. Kauniit siskot on lottovoitto.

  VastaaPoista
 2. Nää on hirmu hienoja! Olin samaan aikaan Talvipuutarhalla ja tunnistin teidät, koska oon lukenut tätä blogia pitkään. En ruvennut siinä jutulle kun oli hommat kesken, mutta keep up the good work, ihailen sua paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, me siellä säädettiin ympäriinsä! :D Katottiin, että joku katsoi meitä vähän pitempään, mutta ajateltiin, että se oli vaan kun oltiin kuvailemassa. Mutta se olitkin varmaan sinä sitten! Olisit tullut vaan moikkaamaan :) Tosin olisin varmaan ollut awkward möntti siinä vaiheessa.

   Kiva kuulla, että tykkäät blogista ja muakin arvostat, kiitos <3

   Poista
 3. Kyllä! Olen niin kade teidän ulkonä...geen... tällaisesta sisaruussuhteesta! Mahtavia kuvia. Ei ois tarvinnut pyytää kehumaan. Kehut ihan varmat!

  VastaaPoista
 4. Teidän kuvaussessioiden tulokset on aina yhtä upeita ja inspiroivia!

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!