torstai 2. marraskuuta 2017

Näin sinustakin tulee demoninen demoni

Tänä vuonna oon saanut aika paljon asuja aikaiseksi tässä kuoleman juhlien aikaan! Ensin lasten halloweenissa olin Vampira eli Maila Nurmi, sitten olin katsomassa burleskia Lydia Deetzinä ja nyt oikeana halloweenina eli lokakuun vikana olin joku perusdemoni.


Ajattelin tehdä tästä demonilookista pienen tutoriaalin, koska tämä oli niin helppo toteuttaa mutta lopputulos oli omasta mielestäni aika vaikuttava. Tutoriaali on hyödyllinen viikonlopun juhlia ajatellen, sillä meidän suomalaisten Pyhäinmiesten päivähän on vasta tänä viikonloppuna. Haha, olen tällä jo leveillyt Instagramissa, jossa kaikki ulkomaalaiset itkevät halloweenin perään.


Olen käsitöissä ja askarteluissa vähän mutkat suoriksi -ihminen. En oikein jaksa säätää tai käyttää jotain nuppineuloja, siitä vaan vähän vinoon saumat ja lopputulos on ihan hyvä. Nyt ei onneksi tarvinnut ommella mitään.

Viime vuonna näin ohjeet Pahattaren sarvien tekoon, ja sovelsin siitä muistamiani asioita näihin sarviin. Kävin ostamassa mustaa jesaria ja rautalankaa Claes Ohlssonilta ja piilolinssit Cybershopista, ja siinä oli oikeastaan kaikki, mitä tarvitsin tähän asuun, sillä minulla oli kotona aika paljon kaikenlaista jo.

Asua varten piti rakentaa lähinnä siis nuo sarvet. Niitä varten tarvitsin lisäksi vielä vanhan pannan, kaksi kertakäyttömukia ja sanomalehteä.


1. Leikkaa rautalangasta kaksi yhtä pitkää palaa. Koita olla pilaamatta saksia, kuten minä tein.

2. Kierrä rautalangat pantaan kiinni sopiviin kohtiin ja muotoile niistä haluamasi muotoiset sarvet.

3. Leikkaa muovimukeista pohjat pois niin, että niistä muotoutuu kaksi putkiloa. Pujota putkilot rautalangan ympärille vasten pantaa, siis sarvien juuriksi. (Nämä voi myös jättää pois, ihan yhtä hyvä olisi tullut pelkällä sanomalehdellä.)

4. Rypistä sanomalehteä ja kieritä sitä massaksi sarvien sisään rautalangan ympärille.

5. Kokoa koko paketti jesarilla kokoon. Jos olet tarkka, ole tarkka, mutta kyllä tällainen minunlaisenikin sai sarvista ihan fiksun näköiset. Muista, että tarkoitus on olla demoni, joten sarvet saavat olla vähän möykkyiset, ei haittaa yhtään! Tulee vaan demonimaisempi kaaosfiilis.

6. Yritä teipata sarvet niin, että mukit pysyvät kiinni pannassa hyvin.

7. Voit muotoilla ja taivutella sarvia vielä.

Suurin osa kaikista kuvistani näyttää tältä - koiranomistajan elämän iloja!
Minun sarvistani tuli vähän liian pitkät, niin että ne meinasivat kaatua, kun kääntelin päätäni. Laitoin pannan pinneillä kiinni tukkaan, niin hyvä tuli. Vähän pää särki myöhemmin, mutta kyllä asu oli niin hieno, että särky oli sen arvoista. Ja huomatkaa, että särky ei johtunut viinistä, sillä olin juhlissa tiistaina ja niissä oli lapsia. 


Kun panta on valmiina, ei oikeastaan tarvita muuta kuin hyvät meikit. Vaatteeksi tähän kelpaa oikeastaan mikä tahansa kaapista löytyvä demoninen kaapu. Mietin itse, otanko mustan, vihreän vai jopa valkoisen mekon, mutta päädyin nyt tähän. Kaulaan joku demoniselta näyttävä symboli, minulla on tässä The Rogue and the Wolfin koru.

Meikki on melko tärkeä, mutta senkin kanssa saa olla aika luova. Näytän jo tuolla ylläolevalla videolla aika demoniselta, vaikka minulla ei ole vielä edes sarvia. Siitä saan kiittää meikkiä ja piilolinssejä. Linssit (Marilyn Manson -nimiset muistaakseni) nesteineen maksoivat eniten tässä asussa, 25 euroa, mutta ne kestävätkin sitten vuoden, joten niitä voi käyttää muutenkin. Käytin linssien silmiin laittamisessa myös eniten aikaa, sillä se on minulle tosi vaikeaa. Yhteensä sarvien rakentamisesta alkaen aikaa meni noin kaksi tuntia.

Meikissä tärkeää on kalpea iho ja reipas varjostus. Käytin tässä nyt vihreää väriä silmien ympärillä, mutta tämän voi tehdä millä tahansa värillä, esimerkiksi punaisella, sinisellä tai vaikka keltaisella. Pohjameikin tein ihan BB-voiteella, joka on minulla aika vaaleaa. Korostin poskipäitä, otsaa, nenää ja leukaa valkoisella kasvomaalilla. Ensin laitoin tosi vaaleaa vihreää aika reippaasti silmien alle (oikeastaan koko poskille), sitten tummempaa vihreää noin kaksi senttiä silmien ympärille ja lopuksi mustaa luomiväriä alaluomelle. Levitin ja häivytin kuin hullu. Varjostin kasvot mustalla luomivärillä. Huuliin laitoin ihkauutta Jeffree Star -huuliväriäni (sävy Crocodile Tears). Hetken mielijohteesta rajasin ylähuulen niin, että en seurannut amorinkaarta vaan vedin ihan puoliympyrän muotoisen huulen. Lopputuloksena näyttää siltä, kuin duckfaceaisin jatkuvasti - ihan toimiva lopputulos!

Tässä kuvassa näkyy huulimeikki parhaiten


Tukka minulla oli jo valmiiksi kiharalla lettien jäljiltä ja se näytti mielestäni aika demonimaiselta, joten en laittanut peruukkia, vaikka niin aluksi suunnittelin.

Siinä se koko asuni oikeastaan oli! Eikö vaan ollutkin aika yksinkertainen toteuttaa? Lopputulos oli niin kiva, että ajattelin, että jos menen viikonloppuna vielä jonnekin juhliin, käytän tätä samaa asua.

Juhlat tiistaina olivat aika kivaa vaihtelua, vähän niin kuin pieni tauko viikkoon. Tässä fiiliksiä ja muiden siskojeni asut. Illan emäntänä toimi pienin pikkusiskoni Sammakkoprinsessa ja hän oli nähnyt todella paljon vaivaa niin koristelun, tarjottavien, aktiviteettien kuin oman asunsakin puolesta.   

Kunnon demonit syövät vain juuri irti vedettyjä verisiä sormia.
Sekopää on Audrey Hepburn kissana! Oikeasti asu taisi olla vain kissa, mutta näettekö tekin yhdennnäköisyyden?
Kurpitsojen kaiverrusta!Sammakkoprinsessan asu! Hän on joku animehahmo, Juuzou (?) Tokio Ghoulista.


Mmmmm
Husky oli Megan Fox Jennifer's bodyssa <3
Herneenverso oli oma itsensä <3
Tässä kuvassa näkyy hyvin posken varjostukset ja korostukset - valkoinen poskipäällä on ihan Grimasin valkoista kasvomaalia.


Ilta lopeteltiin Tim Burtonilla
Kopioikaa siis tästä look, jos viikonlopulle ei ole vielä asua mutta kutsu juhliin olisi! Ihania bileitä kaikille <36 kommenttia:

 1. Katoin tätä jo instasta, ihan mieletön puku!

  VastaaPoista
 2. Jotenkin viikonlopun Thor-elokuva puskee alitajunnasta ja tulee koko ajan vaan mieleen Cate Blanchettin Hela sarvineen vaikkei todellisuudessa hirveästi samaa olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh vau, kiitti! Kävin itsekin katsomassa Thorin ja Cate oli kyllä upea Helana! Harmitti oikein, että elokuva oli niin tuore, koska muuten olisi voinut harkita sitä asuksi :)

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!