keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Damm sexxy

Aloitin pari viikkoa sitten kampanjan, jonka voisi kai luokitella bodypositive-tyyliseksi, mutta itse haluaisin nimetä sen bodyneutraaliksi. Vartaloneutraalius. Siinä on oikeasti asenne, jota kaivataan. Nyt on luvassa jatkoa IG-kampanjalle paljaan pinnan (uuuu) ja ihanien alusvaatteiden muodossa.

Olen tässä viime vuoden aikana saanut vähän lisää painoa. Sen, kuinka paljon, jätän seuraavaan postaukseen, jossa käsittelen asiaa tarkemmin. Nyt haluaisin kuitenkin puhua siitä, miten vähän painon nousu minua kiinnostaa. Minulla on ollut niin paljon tärkeämpääkin tekemistä, että ulkonäköasiat eivät ole jaksaneet kiinnostaa niin paljon kuin ennen. 

Seuraavaksi varmasti perusläskisheimaajat huomauttavat, että kysehän on ensisijaisesti terveydestä! Teille voin vastata, että olen viimeisen puolen vuoden aikana kohottanut kuntoani ja käynyt salilla niin paljon, että en ole varmasti koskaan ollut paremmassa kunnossa. Jaksan juosta tunnin, miettikää sitä! Kyykkyjä jaksan tehdä parisataa, mikä on minulle henkilökohtaisesti uskomaton tulos. Syön myös suhteellisen terveellisesti. Siltikään painoni ei ole laskenut kiloakaan, koska en laihdu, ellen näännytä itseäni. Nuorempana olen onnistunut laihduttamaan ainoastaan silloin, kun lietsoin itseni vihaamaan itseäni. Minua ei kiinnosta kiduttaa itseäni juuri nyt. Ehkä sitten joskus, kun läskit ovat isoin ongelmani. 

Outoa onkin, että toisten läskit kiinnostavat niin paljon muita. Minulle ei ole asiasta suoraan huomauteltu, huomauttelijoiden onneksi, mutta yleisiä keskusteluja seuraamalla kyllä huomaa heti, millaisia kommentteja ylipainoiset saavat. Hainkin vartaloneutraaliudella sitä, että toisten vartaloihin ei tarvitsisi kiinnittää mitään huomiota. Ei ole pakko rakastaa muiden mahamakkaroita, mutta ei myöskään tarvitse vihata niitä.

Läskipaasaus loppukoon tähän. Sen piti toimia alustuksena näille maailman siisteimmille kuville, jotka haluan jakaa teidän kanssanne. Ilman tätä aloittamaani projektia olisin jakanut kuvat ilman mitään alustuspuhetta, sillä minua ärsyttää, että isompikokoisten aina pitää etsiä tekosyytä esillä oloon bodypositiven takaa, mutta nyt koin sen tarpeelliseksi. 

Varmaan naapurinikin tietää jo, että minulla on ainaisia ongelmia isojen rintojeni ja hankalan kuppikokoni takia. Eräs teistä ihanista lukijoista vinkkasi minulle verkkokauppa Lumingeriesta, joka tarjoaa alusvaatteita kurvikkaille naisille ja rintaliivejä D:stä K:hon asti. Laitoin viestiä liikkeeseen, ja näin sai alkunsa kaunis uusi blogiyhteistyökuvio. 

Olen pitänyt blogissa aika paljon vaatteita päällä, joten alusasukuvien julkaiseminen jännitti hieman, lähinnä ällöttävien kommenttien takia ja ehkä siksikin, että olen opettaja. Ihan vaan sen hoksaaminen, että tällaisten asioiden takia jättäisin tekemättä jotakin, sai minut kuitenkin tarpeeksi ärsyyntyneeksi ja päätin ottaa vielä lisää kuvia. Mitä uutta alusvaatekuvissa edes on, sillä olen kyllä julkaissut bikinikuvia, free the nipple -kuvia ja jopa yläosattomia kuvia, joten ihan sama. Seuraan IG:ssä muutamia alusvaatetilejä, joissa julkaistaan ihania alusvaatekuvia. Niissä jotenkin seksikkyys on läsnä, mutta sellaisella pehmeällä tavalla (esim. @tempest.hurricane ja @mylingerieaddiction). Minä en ole luonteeltani ihan niin pehmeä, joten kuvani ovat vähän erilaisia, mutta toivottavasti niissä on kuitenkin sama fiilis. 

Otin kuvia kahdessa sarjassa. Ensimmäisessä olen joko meikitön tai minulla on vähän meikkiä ja kuvissa on aamutunnelmaa (miinus ehkä viini!).


grabbing my own boob

Olen muokannut näitä kuvia mahdollisimman vähän. Filttereitä olen laittanut fiiliksen tuomiseksi. Joistain olen poistanut nännin näkyvistä, koska tästä rintsikkamallista ne näkyvät läpi. Alusasusetti on Curvy Katen Chantilly-sarjan Peek-A-Boo-malli violettina. Rintaliivit löytyvät täältä ja alushousut täältä

Olin vähän pihalla oman kokoni kanssa, mutta onneksi Lumingerien Mervi neuvoi minua koon mittaamisen ja UK-koon kääntämisen kanssa. Kokoni on 75J ja UK-kokoni näin ollen 34GG. Näitä kokoja on yleensä harvoin tarjolla ja silloinkin, kun niitä olisi, mallit ovat mustia, valkoisia tai beigejä mummomalleja. Mitä iloa on isoista rinnoista, jos niitä ei voi edes laittaa nätisti esille? Onneksi Lumingeriella oli niin paljon ihania malleja MINUN KOOSSANI, että jätin valitsemisen asiantuntijoille ja sanoin, että olen tyytyväinen mihin tahansa Curvy Katen malleista. Ja niin olenkin. Alushousujen kurkistusaukko tuntui aluksi vähän oudolta, mutta  kun näin itseni takaapäin, tykkäsin siitäkin.


Pyllyvako on uusi tissivako

Tässä sitten se toinen setti! Teema on Yksin kotona 3 viinin kanssa. Kuvissa olen käyttänyt salamaa ja ehkä niissä on vähän ysärifiilistä. Toinen kuva näistä varmaankin on kuva, joka kuvaa minua parhaiten ihmisenä. Siinä, mitäs sanotte? Ja ennen kuin laitatte näppäimistön laulamaan, pohtikaa, onko kommenttinne kiva. Tiedän, että olen aika hiton kuuma - kuka nyt ei tällaisissa alusvaatteissa olisi - mutta sen voi ilmaista miellyttävästi tai ällöttävästi. Tähän loppuun vielä asiaa kuvaava taideteos, jonka Sekopää teki reaktiostani fuckboy-kommentteihin.Pus pus ja muistakaa, että kaikilla on oikeus tuntea olonsa seksikkääksi! Ja kaikilla on myös oikeus olla tuntematta. Minä haluan nykyään olla ehkä enemmän rauhassa ja kuumana olo kiinnostaa ehkä noin 10 % ajasta, mutta kun haluan, olen sitten tulikuuma. Tärkeintä on ehkä se, että saan itse määritellä, milloin tuon itseni ja vartaloni siinä mielessä esille.


11 kommenttia:

 1. Ainoa ongelma nyt on se, miten kehua sinua vaikuttamatta kuolaavalta idiootilta.

  VastaaPoista
 2. Oon seurannu sua melkein koko tän ajan ku oot blogannu. Oot vaan niin ihana etten kestä.

  VastaaPoista
 3. Repesin ihan kympillä tolle ensimmäiselle anonyymikommentille! :D Mutta joo, olin siis aikeissa sanoa, että tosi hauskoja ja hienoja kuvia. <3 Mageat rintsikat, mutta tota peppuvakoaukkoa noissa pikkareissa en oikeasti vain tajua... D:< Piti mennä kyllä heti tsekkaamaan ton kaupan valikoimaa, koska mullakin on ihan jäätävän kokoset melonit, enkä meinaa millään löytää sopivia rintsikoita ikinä mistään. :D

  VastaaPoista
 4. Upeat alusvaatteet ja upea sinä! Kunpa kaikki naiset olisivat yhtä itsevarmoja. Yritän kunnioittaa kaikista upeita.

  VastaaPoista
 5. Hitto että siun kuvat on aina tosi upeita!

  VastaaPoista
 6. Vau! Olen itsekin vasta hiljan alkaa löytää sopivia rintsikoita. Itseltäni löytyy nuo täysin samat rintsikat ja hitsi kun me näytetään molemmat hyvältä niissä!

  VastaaPoista
 7. Vartaloneutraalius kuulostaa hyvältä! Vartalopositiivisuudessa ei sinänsä oo mitään väärää, ärsyttää vaan kun se joskus viedään siihen ääripäähän että aletaan haukkua/arvostella laihoja. Mitäpä jos vaan ei välitettäis ollenkaan toisten vartaloista jookos kookos.

  Superhienoja kuvia, oot kyllä upee!

  VastaaPoista
 8. Noi rintaliivit on ihan järkyttävän upeet!!

  VastaaPoista
 9. Voi, minäkin haluaisin nuo liivit, mutta kirjaimet loppuu kesken :( painon vähentymisessäkään mun kuppikoko ei juuri pienene. Mutta lumingerie on paras :) mummomalleja ei juuri näy.

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!