lauantai 15. heinäkuuta 2017

Ämpärilista

Olen päättänyt koota kesän ämpärilistan eli bucket listin eli siis listan kaikesta siitä, mitä tavotteita minulla on tälle kesälle. Minulla on koossa vasta muutama kohta, joten auttakaa minua hieman tavoitteiden keräämisessä! Mitä kesällä ainakin pitää tehdä?

Värikkäällä fontilla kirjoitetut listan kohdat olen joko tehnyt jo tai tehnyt osittain. 

1. Lue viisi kirjaa.

Tämä olisi joskus ollut minulle parin päivän helppo homma, sillä kesäni kuluivat lapsena aina nenä kiinni kirjassa. Opiskelujen myötä lukeminen alkoi tuntua vähän työltä, kummallista kyllä. Luulisi, että kirjallisuuden opiskelussa juuri löytää lukemisen ilon eikä kadota sitä! Tämän vuoksi en ole oikein ehtinyt lukea kirjoja. Myös stressi on aiheuttanut sen, että en jaksa oikein keskittyä lukemiseen ja aina välillä tsekkaan puhelinta ja muuta sellaista. Oi kunpa saisin taas lukea jonkin niin hyvän kirjan, että en malta mennä nukkumaan, vaan luen koko yön!2. Nuku ulkona.

Riippumatossa tai teltassa tai ihan vaan tähtien alla hyvällä säällä. Vili kainalossa tietenkin.


3. Käy festareilla.

Tämä on jo toteutettu Provinssissa.

4. Käy naku-uinnilla.

5. Tee roadtrip.

6. Liftaa jonnekin.

7. Pysähdy uimaan satunnaiselle rannalle matkalla jonnekin.

8. Syö litra mansikoita.

9. Juo litra sangriaa.

10. Hommaa rusketusraidat.


11. Ole viikonloppu ilman puhelinta.

12. Paljuile jossain!

13. Vihdo.

14. Valvo koko yö.

15. Seikkaile jokaisen kaverin ja siskon kanssa kahdestaan ainakin pieni seikkailu. 

Ämmän kanssa seikkailimme Porissa, Sekopään kanssa Provinssissa ja nyt tänä viikonloppuna on luvassa laatuaikaa Huskyn kanssa Ilosaaressa. Ja hei, roadtrip hoituu siinä samalla!

16. Ota tatuointi. 

Mitä vielä?10 kommenttia:

 1. Eiks tämä suomeksi ole kääntynyt lusikkalistaksi? Koska "kick the bucket" ja "heittää lusikka nurkkaan" meinaa samaa. (ks google)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En rehellisesti oo koskaan miettinyt ton sanan etymologiaa, kiitos tästä! Mä ajattelin olevani hirveän vitsikäs tän mun tökerön käännöslainan kanssa :D

   Poista
 2. Mainio lista! :D (Mutta en kyllä tykkää ollenkaan sanan "bucket list" käyttämisestä tässä kesälista-asiayhteydessä. Mulle tulee siitä vaan sellanen kolkko mielikuva, että näiden listapostausten julkaisijat aikoo oikeasti potkasta ämpäriä kesän päätteeksi, mikä toivottavasti ei kellään ole suunnitelmissa. Okei, sanat toki saa helposti uusia merkityksiä, mutta mä vaan jumitan siinä "asiat, jotka pitää ehtiä tehdä ennen kuolemaa" -ajatuksessa.) :''D

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauheeta, ei oo suunnitelmissa ihan vielä siirtyä autuaammille metsästysmaille! En oo tosiaan miettinyt sanan etymologiaa (kts. aiempi kommentti), mutta nyt ymmärrän kolkot mielikuvat :D

   Poista
 3. Harrasta seksiä niin paljon kuin jaksat. Mikään ei voita kunnon kesäpanoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tosin tämä varmaan riippuu henkilöstä.

   Poista
 4. Oi pliiiiiiis lähetään yhessä liftaamaan! Yksin en sitä lajia viitti harrastaa ja kaipaan mielipuolta seuraksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Mistä tuo ensimmäisen kuvan valkoinen ihanuus on hommattu? Tarvitsisin juuri tuollaisen kundaliinijoogaa varten.

   Toiseen postaukseesi liittyen, on todella kiva että laitat itsestäsi muitakin kuin "täydellisiä" kuvia. Mikään ei voita sitä että näkee käsittelemättömiä "normaaleja" upeita naisvartaloita.

   t: Satunnainen lukija

   Poista
  2. Moikka! Se on Leia-mekko EMP:ltä. Mielestäni se sopii todellakin muuhunkin kuin Leian cosplayaamiseen, joten käy tsekkaamassa.

   Ja kiitos <3 Tervetuloa uudestaankin!

   Poista
  3. Perttu, todellakin mennään! Tehdään viikonloppuliftaus vielä kun säät salllii!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!