tiistai 2. toukokuuta 2017

Päivä 3

Voi taivas, mua ei ole tehty tällaisiin haasteisiin. Heti kun tuli vappu ja vähän vapaata, unohdin kokonaan koko homman. Päätin kuitenkin helpottaa elämääni, ja keksin, että teen tän haasteen kyllä 15 päivänä, mutta niiden ei tarvitse olla peräkkäisiä päiviä. Kirjoitan siis silloin kun muistan ottaa kuvia ja kirjoittaa.

Tosin en kyllä tänäänkään muistanut ottaa paljoa kuvia, joten se siitä panostuksesta. Kerron tässä nyt kuitenkin jotenkin päivästäni.

Päivä 3, asu ja tukka:Olin vähän poikki, joten tukka sai olla sellainen, kuin se herätessä oli. Vaatteiksi heitin päälle ekat mustat asiat, jotka löysin, mutta en halunnut näyttää ihan vappuhulinoitsijalta, joten heitin päälle viininpunaisen liivihommelin hämäykseksi.

Päivä 3, aamu:

Tänä aamuna Viliäkin väsytti, joten sain hetken makoilla sängyssä herätyskellon soitua. Yleensähän Vili päivystää mun naaman vieressä, ja heti kun osoitan heräämisen merkkejä, se tulee pussaamaan ja vaatimaan pihalle pääsyä.

Makoillessani katsoin, mitä siskot olivat jutelleet. Sekopää on menossa luovuttamaan verta, vaikka verivarasto näyttikin näin hyvältä: 


Itse en voi verta luovuttaa anemian vuoksi, enkä nykyään kai kuulemma syövänkään takia, vaikkei sitä lääkärit mulle kertoneet. Pelkään piikkejä, joten olen ihan tyytyväinen. Veriryhmäni on O-, joten verenluovutus olisi kai muuten aika pakollista, sillä O- on siitä erikoinen veriryhmä, että sitä voi antaa kaikille. Toisaalta taas veriryhmänä se on aika paska, sillä O-:lle kelpaa vain O-.

Päivä 3, ruoat:

Söin vähän huonosti tänään. Aamulla join pelkkää kahvia. Lounaalla kävin Döner Harjussa Somen ihanimman muijan kanssa, joka oli käymässä Helsingissä. Oli hyvää! Lounashetki oli myös päivän paras juttu.


Iltapäivällä söin juustoleipää ja illalla pastaa peston kanssa. 

Päivä 3, päivän paras juttu:

No paras juttu oli tuo lounashetki ja SIMin näkeminen, mutta hyvänä kakkosena tuli siskoni video, jossa hän esittelee Harry Potterista inspiroitunutta sisustustaan ja siihen liittyviä DIY-juttuja. On kiva nähdä, että hän jaksaa tehdä kaikenlaisia kivuuksia.

 

Päivä 3, päivä:

Naureskelin tyhjänpäiväisille jutuille ja kärsin hammaskivusta. Tässä hauska kyltti marssilta tieteen vuoksi:


Päivä 3, ilta: 

Päivä oli vähän kurja ihanasta lounaasta huolimatta, sillä kärsin tosiaan hammaskivusta (paikka lohkesi!) ja lyhyen loman jälkeisestä ankeasta paluusta töihin. Onneksi on Vili, joka parantaa surkeimmankin fiiliksen.


 Tällaisia hieman väsyneitä fiiliksiä tänne!


1 kommentti:

  1. Tarkennan tuota luovutuskieltoa: ei se syöpä vielä eikä leikkaus, mutta ne hoidot. Näin kävi ainakin itselleni. Leikkaus ok, mutta kun toisen leikkauksen jälkeen tuli sytot, niin luovutukset loppui siihen, foorevö.

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!