keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Päivä 1

Jaahas, optimistiset haaveeni siitä, että ehkä saan saatettua tämän haasteen kunnialla loppuun, karisivat kyllä tässä heti ekana päivänä, kun en muistanut koko haastetta. Hetken aikaa töissä kyllä muistin ja otin asustani kuvan, mutta esim. ruoat jäivät kokonaan kuvaamatta. En kyllä tajua kahvikuppikuvia noin muutenkaan, mutta silti.

Koska olen kuitenkin luova ihminen, hoidan teille kaikki kuvat vaikka väkisin. Tokana päivänä yritän parantaa.

Päivä 1, ruoat:


Ai että olen taitava! Jäljittelin kahvikuppinikin viimosen päälle.

Aamulla join vain kahvia, koska kaapissa ei ollut mitään syötävää. Yleensä syön aina aamupalan. Tänään ei myöskään ollut yhtään soijamaitoa, joten jouduin ottamaan mieheni maitoa (tavallista), ja se maistui aika pahalta, kun ei ole tottunut. Vähän hapantuneelta.

Kahdeltatoista tulin takaisin kotiin kaupan kautta. Kävin hakemassa jotain vihannespullia ja ranskalaisia, koska laiskotti. Vihannespullat olivat muuten aika hyviä, ne olivat jotakin uusia. Merkki taisi olla Kylmänen? Söin niitä ja pakastevihanneksia.

Neljän aikaan söin pikaisesti juustoleipää ja kahvia. Kahvi maistui paremmalta, sillä olin hakenut mantelimaitoa kaupasta.

Illalla tulimme teatterista kotiin ja oli hirveä nälkä, joten hain Hesestä hampsan ja vettä.

Päivä 1, tukka ja asu:

Päivän tukka oli sekainen letti, koska etutukka oli likainen. Asu oli vähän tylsä, koska aamulla tuli kiire.


Päivä 1, päivän paras juttu:

Kävin katsomassa (uudelleen) Kallion lukion Lento-musikaalin Savoy-teatterissa. Otin siskoni ja mieheni mukaan. Oli kyllä hieno esitys! Uskomatonta, miten taitavia nykynuoret ovat (lukekaa
mummoäänellä tämä).


Päivä 1, aamu, päivä ja ilta: 

Aamun fiilikset voitte katsoa päivän asu -kuvasta. Päivällä ennen musikaalia hengasin siskojeni kanssa ja he ylistivät minua tällaisin sanoin:


Tilannetta ei suunniteltu, vaan yritin kuvata Snapchattiin videota siskojeni lasien sovituksesta. Olin myös vaihtanut vaatteet iltaa varten, joten siitä eri paita.

Tässä puolestaan sitten illan fiilikset:


No ihan kunnialla tästä näemmä selvittiin. Katsotaan, miten huominen menee. Öitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!