sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Blogi jää tauolle

Hei lukijat,

ja kiitos kärsivällisyydestänne hidasta postaustahtia kohtaan. Olenkin jo kertonut, että bloggaamiselle ja hauskoille asioille ei ole jäänyt viime aikoina niin paljon aikaa kuin olisin toivonut. Osa on varmaan myös huomannut, että en ole saanut entisenlaista fiilistä postauksiin enää vähään aikaan. Kirjoitan lukijoille, mutta pääasiassa omaksi ilokseni. Nyt kirjoittamisesta on hetken aikaa ollut ilo poissa ja se on tuntunut vastuulta. Olen kirjoittanut valmiiksi useampia hyviä postausta, mutta jostakin syystä en saa niitä julkaistuksi. Ne tuntuvat keskeneräisiltä.

Blogi on tärkeysjärjestyksessä minulla melko korkealla, mutta tällä hetkellä joudun karsimaan jopa top 5 -listaltani asioita. Blogi tuo minulle ehdottomasti enemmän iloa kuin jotkut muut listani asiat, mutta ne toiset asiat on vaan hoidettava, vaikka ne olisivatkin raskaita eivätkä houkuttelisi. Nyt siis joudun jättämään blogin hetkeksi tauolle. Palaan asiaan, kunhan olen saanut muut vastuuni jonkunlaiseen järjestykseen - ehkä siihen menee pari viikkoa, ehkä kuukausi, ehkä pari. En halua asettaa itselleni paineita ja luvata mitään tiettyä deadlinea. 

Kiitos kaikille, jotka olette kommentoineet ja lähettäneet viestejä. Kunpa minulla olisi aikaa vastata niihin. Pahoittelen kesken jääneitä asioita - ne ovat yksi syy, miksi päätän pitää taukoa. Mietin nimittäin niitä kaikkia vastaamattomia viestejä ja keskeneräisiä hommia iltaisin enkä saa unta.

Toivottavasti teillä riittää ymmärrystä, ja jos ei, niin menkää lukemaan vaikka Aku Ankkaa :D Tässä vielä vika kuva minusta vetäytymässä talvilevolle.Ruki

9 kommenttia:

 1. Voi eii!! Tää blogi on piristysruiske arkipäiviin. Mutta ahkerana lukijana aavistelinkin jotain tälläistä kun postaus tahti on hidastunut :( Ehdottomasti kannattaa antaa itsensä levätä, pelkällä suorittamisella ja pakkopullalla ei saa itsestään kaikkea irti, tai sitten saa liikaakin mutta ei hyvällä tavalla. Tsemppiä Ruki! <3 Toivottavasti palaat vielä :)

  Ps. Onneksi on vanhoja kivoja postauksia niin paljon että täytyy lukea niitä uudelleen :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää talvilepoa! Sieltä sää vielä tulet kunhan jaksat :-)))

  VastaaPoista
 3. Meinaatko sinäkin popsia mahan täyteen havunneulasia ja mennä talviunille, ihan niin kuin Muumitkin? =)
  Asiat on kyllä hyvä laittaa tärkeysjärjestykseen. Vaikka joutuisi sitten luopumaan jostain. Riittää sitten virtaa muitten asioitten kanssa touhuamiseen. Palaat uudella innolla kunhan jaksat ja huvittaa :)
  Mukavaa syksyn jatkoa!

  -Ihana Sami

  VastaaPoista
 4. Ei hätää! Palaa kun sopii. <3
  Hyvää talvilepoa
  toivottaa lukija

  VastaaPoista
 5. Lepää hyvin! Toivottavasti kuitenkin pian saadaan taas nauttia sun ihanista kuvista ja hauskoista jutuista! Oot niin ihana, päivien piristys. Luot hyvää mieltä, lisäät uskoa myös itseen ja vaikka mitä hyvää ja ihanaa. Mahdollisimman stressitöntä ja onnellista oloa sulle, ihanuus!

  VastaaPoista
 6. Rentouttavaa taukoa!

  VastaaPoista
 7. Hyvää talvilepoa, oot hyvä kirjottamaan ja upea ilmestys!!

  VastaaPoista
 8. Apua, nyt vasta tulin lukemaan näitä teidän kommentteja. Kiitos kaikki ihanat! Koitan tässä pikku hiljaa palailla blogin pariin. Teidän tuki ja kannustus saa mut niin iloiseksi, että itkettää <3

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!