sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

How about no

Löysin jostain korulaatikosta vanhan karmivan korviksen. Kymmenisen vuotta sitten juuri tämä korvis ja sen kaveri olivat yksiä lempparikrääsäkorujani, enkä kuolemaksenikaan ymmärrä nyt, miksi! Löydöstä tuli kuitenkin hassu olo, ja minusta tuntui, kuin se olisi kuvannut jotenkin tämänhetkistä olotilaani. Siitä inspiroituneena otin pari kuvaa, joiden kautta sain vähän purettua fiiliksiäni kameran muistikortille.


Tässä on ko. korvis


En nyt oikein keksinyt mitään, mitä olisin tähän kirjoittanut, mutta kaikki onneksi tietävät, että kuva sanoo enemmän kuin tuhat sanaa.

8 kommenttia:

 1. Vitsi nää on upeita! Ihanan luovia ja ennen kaikkea tunnelmallisia kuvia. Toisaalta sun kuvista huokuu kyl aina luovuus ja ajatus, mut nyt näitä kuvia jäin ihastelemaan ihan pitkäksikin aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näissä yritin miettiä symboliikkaa jne. vähän normaalia enemmän ja olin vähän luovempi kuin perusasukuvissa, joten tosi kiva, että se välitty :)

   Poista
 2. Tuo korvis :D

  Toivottavasti et ole aivan yhtä masentunut kuin millainen fiilis tulee näistä kuvista. Kauniita kuvia joka tapauksessa, ehkä vain tulkitsen itse ne jotenkin negatiivisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni negatiivinen viba näissä pitikin olla, mutta myös jotain hauskaa ja kitschiä. Tosin editointivaiheessa synkemmät muokkaukset näytti kivemmilta, joten alkuperänen idea vähän muuttui. Alunperin piti olla pinkkiä ja hörhelöä ja sopivassa suhteessa angstia :D

   Poista
 3. Upeita kuvia! Saatan olla hieman ylitulkitsevainen, mutta koita muistaa levätä! Susta huokuu aina niin paljon inspiraatiota ja kehopositiivisuutta meille lukijoille ja instakyylääjille, että toivottavasti sitä jää sulle itsellesi myös <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Sain onneksi hiukan levättyä ja aloitan syksyn nyt melkein jo entisellä tarmolla :)

   Poista
 4. Tuli jotenkin ihan fyysisesti huono olo tästä postauksesta.
  Eikä nyt siis sillä, nää kuvat on todella hienoja! :)
  Ehkä jotenkin liikaa samaistuin kuvista välittyvään tunnelmaan ja rinnastin sen omiin kokemuksiini.
  Outoja tuntemuksia! :D Osaat kyllä hienosti välittää tunnelmat kuvista katsojalle, miten ne sitten kokeekaan. Miksi oi miksi minua ei ole suotu tällä lahjalla ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen huonoa oloa, mutta olen kyllä salaa tyytyväinen, että olen saanut välitettyä sen kuvien kautta. Ja kiitos, en ehkä lähtenyt hakemaan huonon olon levittämistä, mutta ehkä siitä on jotain hyötyä, etenkin, jos sen saa jotenkin rinnastettua omaan elämään tai kokemuksiin. En kyllä itsekään nyt pari kuukautta myöhemmin erityisemmin halua katsoa näitä kuvia :D Onneksi olen saanut vähän levättyä ja fiilis on parempi.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!