perjantai 8. tammikuuta 2016

Perusmeikkini talviversio (ja boheemi lettikampaus)

Talvessa on monta huonoa puolta, joista voisi purnata. Oman naaman lisäksi ulkona yli kahdenkymmenen asteen pakkasessa jäätyvät Vilin tassut, joten lemmikkielämä on ollut haastavaa viime päivät. Vähän kaikki muukin on ollut vaikeaa. Mutta onneksi viimassa kärsinyt naamaparkani saa jonkinlaista tasoitusta - nimittäin tähän vuodenaikaan tummat sävyt meikissä näyttävät oikein hyviltä. Kyllä, nyt on se aika, jolloin kaikki voimme näyttää gooteilta näyttämättä gooteilta.

Tein pikakelatun video-opastuksen teille talvimeikistäni. Se on aika samanlainen kuin perusmeikkini muutenkin, mutta sävyt ovat tummempia. 


Koska videossa ei ole ääniä tai tekstejä, annan tässä pari selvennystä: 

-Alussa levitän silmien ympärille mustaa luomiväriä ja häivytän sitä reippaasti siveltimellä. Tykkään lopputuloksesta, vaikka joillekin se saattaa olla liian tumma. Jos on vaaleampi, kannattaa kokeilla kylmää ruskeaa mustan tilalla. 

-Jos ei omista tummaa huulipunaa, eikä halua sitä yhtä kokeilua varten hankkia, voi sekoittaa mustaa kajalia punaiseen huulipunaan. Sävy voi toimia tai olla toimimatta. Videolla rajaan huuleni tummalla nudensävyisellä rajauskynällä, lisään Lushin tummanpunaista huulipunaa ja päälle vielä rusehtavanpunaista Max Factorin Star Wars -huulipunaa. 

-Käytän huulipunaa poskipunana.

-Olen löytänyt uuden ripsivärilempparin. Sain synttärilahjaksi Star Wars -ripsivärin, joka kai oikeasti on ihan vaan Max Factorin False Lash Effect -ripsaria, johon on vaan läntätty SW-logo. Ihan oikeasti Max Factor, olisitte voinut edes yrittää - lisätä mustan sekaan vaikka jotain glitteriä tai hopeankimmellystä. No, kuitenkin: ripsari on aivan ihanaa. Se ei tee ripsistä klimppisiä, mutta kuitenkin tuuheuttaa niitä. Tähän asti olen suhtautunut aika negatiivisesti kaikkiin tuuheutta ja pituutta lupaileviin ripsareihin, koska omat ripseni ovat jo valmiiksi ihan tarpeeksi tuuheat ja pitkät. Kokeillessani uusia ripsareita lopputuloksena on melkein aina ollut toisiinsa liimautuneet ällöripset. Siksi olen käyttänyt mahdollisimman tavallisia perusripsareita, jotka vaan värjäävät ripset. Nyt vaihdan tähän False Lash Effectiin ja toivon, että se kausituotteena myytävä SW-logollinen ja perusversio tosiaankin vastaavat toisiaan.

Sori huonolaatuinen kuva, mutta katsokaa nyt mitkä korvikset! Kiitos ihanalle blogin lukijalle, en riisu näitä ikinä! <3
Minulta on lisäksi toivottu opastusta lettikampaukseen, jota käytän, kun hiukseni ovat tosi likaiset. Olen vähän huono neuvomaan, kun itsekin olen niin hutilus, mutta yritän. Tässä siis video lettikampauksesta:


Kun hiukset ovat letillä päätä myöten, näyttää siltä, kuin tukka olisi lyhyt. Se on myös poissa tieltä. Kampaus on siitä kätevä, että siihen saa mukaan otsatukankin. Idea on tehdä ranskanletti päätä myöten, eli siis ottaa lettiin mukaan pieniä osioita kerrallaan. Kun ottaa mukaan aina vähän lyhyitä hiuksia ja saman verran pitkiä hiuksia, letin pitäisi toimia hyvin. Jos takaraivolla olevia hiuksia ei saa letitettyä päänmyötäisesti, voi letin tökkiä kiinni pinneillä jonkinnäköiselle päätämyötäilevälle sykerölle. Törröttävät irtohiukset voi joko kiinnittää pinneillä tai antaa olla vapaina. Lettikampaus on ainakin minun päässäni tehty aika boheemisti, joten  jakausten kanssa ei tarvitse olla niin tarkka, ja muutama suortuva saa pudotakin. Jos hiukset ovat tosi liukkaat, kuten minulla normaalisti, hiuksiin voi suihkia kuivashampoota ennen letitystä.

Toivottavasti vinkit piristävät tammikuunne ankeutta! Muistakaa, että ollaan menossa valoa kohti.


2 kommenttia:

  1. Voi että pitäis opetella letittää! Muiden hiuksiin osaan tehdä jotenkin ranskalaisen, hyvin boheemin sellaisen, mutta omaan tukkaan ei ota onnistuakseen.

    VastaaPoista
  2. On muuten naurussa pidättelemistä, ku noin nopeutetut videot näyttää niin hassuilta! :''D Mutta hieno meikki ja tosi kiva kampaus.

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!