lauantai 3. lokakuuta 2015

Man the Fuck Ups

Hyvät lukijat! Seuraa tiedotus. Ruki aloitti pari viikkoa sitten uudessa työpaikassa, joten hänellä jää ikävän vähän aikaa blogille. Siksi blogia alkavatkin nyt pyörittää Rukin kaverit Veri-Repa ja Lordi Laiskiainen. Koska blogia kirjoittavat tästä lähtien Miehet, blogin nimikin muuttuu. Saanko esitellä, Man the Fuck Ups!


Blogissa kerrotaan tästä lähtien miehille sopivista aiheista, kuten elektroniikasta, metsästyksestä, Top Gunista ja logiikasta, sillä Repa ja Lordi harrastavat kaikenlaista miehekästä. Viikonloppuisin he tietenkin saunovat ja syövät makkaraa - mutta ei homolla tavalla.

Ymmärrämme, että tämä voi olla vaikea muutos blogia pitkään lukeneille, mutta ei hätää! Repa ja Lordi opastavat teidätkin miehiseen maailmaansa. He ovat tehneet ihan teitä varten lyhyen johdannon siihen, miten olla kunnollinen ja 100 % hetero, miehinen Mies.

Tämä on ok
Olette ehkä tottuneet täällä meikkivinkkeihin, ryhmäpissaussessioihin ja niiden aikana jaettuihin tunteenpurkauksiin. Nyt se loppui. Miehet EIVÄT lähde yhdessä vessaan, sillä miehet pärjäävät yksin. Aina. He eivät myöskään koske kosmetiikkaan, se on akkojen touhua. Puhumattakaan tunteista. MAN THE FUCK UP.

Tämä ei ole ok
Kaikenlaiset tunteidenosoitukset ja hellyys muutenkin on ihan homoa.

Tämä on ok
Naisille halailu ja pussailu on ihan ok, joskus jopa suositeltavaa. Mutta jos haluat olla miehinen Mies, tervehdit kaveriasi korkeintaan leikkimielisellä turpaanvedolla. Miehet halaavat vain äitiään ja vaimoaan ja niitäkin vastentahtoisesti. Mies ei tarvitse kosketusta. MAN THE FUCK UP, BITCH.

Tämä ei ole ok
Naiset voivat vapaasti rakastaa lapsia, sekä omia että muiden. Mies saa korkeintaan tuoda ruokaa lapsilleen ja ehkä kuolla heidän puolestaan, silleen miehekkäästi. Toisten lapsiin Mies ei saa koskea. VAI OLETKO JOKU PEDOFIILI HÄ? 

Tämä on ok
Miehen kannattaa vältellä lapsien lisäksi leikkipuistoja, kameran kantamista lasten läheisyydessä ja kaikenlaista katsekontaktia lapsiin tai heidän äiteihinsä. Älä missään nimessä hymyile, jos lapsia on 50 metrin säteellä sinusta. Tai oikeastaan: älä hymyile koskaan, paitsi tietenkin kännissä.

Kaikki lapsiin liittyvät ohjeet pätevät myös naisiin, ellet halua olla raiskaaja.

Tämä ei ole ok
Naisen on hyvä olla seksikäs kaikissa tilanteissa.

Tämä on ok
Miehen ei kuitenkaan sovi olla seksikäs. Se on homoa. Mies katsoo, ei ole katsottavana.

Tämä ei ole ok
Miesten ei sovi myöskään lähteä mukaan mihinkään muotikotkotuksiin. Ne kuuluvat naisille. Miehinen mies ei shoppaile tai käytä legginsejä.

Tämä ei ole ok
Näiden lisäksi oikea Mies käy mukisematta armeijan, syö lihaa, kunnioittaa Isän Maata ja valitsee jonkin miehekkään ammatin. Miehisyydessä on myös paljon hienosäätöjä, jotka pitää oppia. Tai siis tarkoitamme tietenkin karkeasäätöjä. Repa ja Lordi odottavat innolla, että pääsevät johdattamaan teitä miehiseen maailmaansa!Terveisin,

Repa ja Lordi
MAN THE FUCK UPS


ps. Maskeeraukset ovat Lady Laiskiaisen käsialaa! Hän perusti juuri oman meikkiblogin, käykää tsekkaamassa se täältä. 

11 kommenttia:

 1. xD Repesin tolle kuvalle missä syötte banaania

  VastaaPoista
 2. Tuo leikkipuistojuttu on niin surullisen totta. Tiedän, että monet miehet nimenomaan välttelevät kontaktia tuntemattomiin naisiin ja lapsiin, ettei heitä vain luultaisi raiskaajiksi ja lapsennappaajiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Itse järkytyin, kun Sian Elastic Heart -musiikkivideosta nousi pedofiilikohu, koska videolla aikuinen mies (Shia LaBeouf) tanssi nuoren tytön (Maddie Ziegle) kanssa. SIIS MITÄ?? Ja Sia vielä pyysi asiaa anteeksi (http://abcnews.go.com/Entertainment/sia-apologizes-pedophilia-perception-music-video/story?id=28100302). En tajua.

   Poista
  2. Varsinkin kun Sian video kertoo hänestä itsestään ja Shia LaBeoufin hahmo esittää Sian isää... :/
   Sääliksi käy, että mies aina leimataan pedoksi, jos pitää lapsista. Itsellä mieltä oikein lämmittää nähdä isä lapsen kanssa liikenteessä, omaehtoisesti ja vieläpä hymyillen. Yleensä mammat liikkuu yksin mukuloineen.

   Poista
 3. Kiitos siitä että yrität ymmärtää tasa-arvokysymyksiä myös miesten näkökulmasta. Yritys on myös hyvin onnistunut. Juttusi ovat aina inhimillisiä ja näennäisestä räävittömyydestä huolimatta ihmisystävällisiä. Kiitos siitäkin.

  VastaaPoista
 4. Jos kuitenkin Miehenä haluat lähteä johonkin (ämmien) muotihömpötyksiin mukaan, muista kuitenkin antaa sille joku äijjänimiväännös, kuten guyliner, meggings, man-bun, murse/man-purse, jne. Tällöin maskuliinisuutesi ei ole vaarassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta! Lisään listaan vielä manny - male nanny. Guylineristä en ole kuullutkaan, sillä varmaan rajataan kalpea mies niin, että sen erottaa ympäristöstä? :D

   Poista
 5. https://www.youtube.com/watch?v=siwpn14IE7E

  VastaaPoista
 6. Ihana! Tuosta sai aikamoiset naurut!

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!