tiistai 27. lokakuuta 2015

Komeat kuvat

Laitan aina tänne niin hienoja kuvia, että niitä tulee jo korvista. Vaihtelun vuoksi minulta pyydettiin epäonnistuneita kuvia. Päätin toteuttaa toiveen, koska olen niin ihana ja vähän kuin haltiakumminne. Tosin omasta mielestäni laitan tänne aika useinkin vähän vähemmän imartelevia kuvia - ihan vaan siksi, että kaikkien (sekä minun että teidän lukijoiden) todellisuustaju pysyisi tallella.

Sexy and we know it - MRV ja Mrs. Suomi
Epäonnistumisesta voi tosin olla montaa mieltä. On ihan hauska katsoa vaikka baari-illan viimeisiä otoksia ja naureskella typerille ilmeille. Tässä esimerkiksi minun ja VBM:n baarikuva Reperbahnilta. En enää yhtään muista, mitä yritimme, mutta minulle tulee aina hyvä mieli kun tämä kuva tulee vastaan selaillessani reissukuvia.


EDIT: VBM muistutti, että mehän oltiin Maki Kolehmaisia. Tottakai. Ihan yleisestikin ystävien (ja siskojen) kanssa tulee pelleiltyä kuvissa. 

Siskokset kuin Jabbat
Usein myös Sir Vilin kanssa kuvaillessani tuloksena on tosi paljon kuvia, joissa ilmeeni on typerä. Mutta se vain kertoo siitä, että Vili saa minut nauramaan ja vapautumaan.


Joskus olemme molemmat ihan dorkia. 


Tämä ei näytä minulta, ei sitten millään!
Tosi moni tyhmistä ilmeistäni näyttää tulevan kasvoilleni silloin, kun syön.
Mutta oikeasti, miksi ihmistä pitää kuvata, kun hän syö? Syöminen on niin ihanaa, että ei ihme, että en välitä enää muusta maailmasta tai ilmeistäni mitään.

Joskus valtava sex appealini puree minua omaan nilkkaan, ja yksinkertaisesti menee yli. Silloinkin voi hetken aikaa näyttää tyhmältä. Kun nyt mietin kaikkia näitä tilanteita, ne ovat oikeastaan parhaita asioita elämässä. Vaikka tykkään kaikesta kauniista, on vähän ärsyttävää, että kauneus menee kivuuden yläpuolelle. Oikeastaan voisi jopa sanoa, että tyhmien ilmeiden ja rumien kuvien julkaiseminen itsestään on aika kapinallista! Barrikadeille, toverit!

Joskus voisi somessa ja blogeissa näkyä myös vähän vähemmän täydellisia poseerauksia ja rennompia kuvia. Yritän itsekin osallistua näihin talkoisiin. Vaikka toisaalta kyllä heitin yhden näissä kuvissa esiintyneen valkoisen topin Punaiselle Ristille :D

5 kommenttia:

 1. No mutta, mun mielestä tuo Vili pussaa- ja latokuva on oikeasti hienoja! :D

  VastaaPoista
 2. Ihan söpö oot kaikissa! Paitsi ehkä jos joku pitäis valita, toi vika ei oo sun onnistunein otokses :D

  VastaaPoista
 3. Minun on pitänyt tehä fail-postaus jo viime vuodesta saakka, mutta se on aina vain venynyt :D Olen säästänyt sitä varten kuviakin, kun AINA joka kuvauksilla on ainakin yksi tismalleen sama "retarded face", eli sellainen ilme, jossa toinen silmä on kiinni ja toinen auki ja näytän siltä kuin olisin syönyt paaljon värikkäitä sieniä.
  Ehkäpä nyt saisi jossain vaiheessa pontta tehdä sen fail-postauksen :)

  VastaaPoista
 4. Peilin edessä hitaasti juttelemalla (tyhmää kuin mikä, vaikkei ääneen puhuisikaan) ehtii nähdä, minkälaisia ilmeitä naamalla välillä on :)
  Nuo syömiskuvatkin on tilannekuvia. Monesti juuri puoliksi salaa tai kuvattavan tietämättä näpätty tilannekuva näyttää paremmalta kuin varta vasten otettu poseerauskuva.
  Valokuva tallentaa aina sekunnin murto-osan mittaisen ajan. Sille tallentuu monesti kaikkea epämukavaakin. Ei kaikki mene aina kuin siinä suomenruåtsalaisessa laifstail-ohjelmassa!

  Yst. terv. nimim. "Otin 200 kuvaa, yksi onnistui"
  alias Ihana Sami

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!