lauantai 29. elokuuta 2015

Menkkapiirakka 2

Mulla on niin ihania ystäviä! Juhlimme yhdessä menkkojani joka kuukausi tällä tavalla:


3 kommenttia:

 1. Mä näin sut tänään Lintsillä! Meinasin moikata mut tajusin että eihän me oikeasti tunneta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, toivottavasti se oli ennen vesilaitteita kun mun tukka oli vielä kuosissa ja jaksoin klenkata kepeillä semisirosti :D Ja olisit vaan moikannu! Et usko, miten monta kertaa tuntemattomat ihmiset moikkailee mulle ja sitten tulee sanomaan, että moikkasin kun luen sun blogia. Musta se on hauska ilmiö, että vaikutan niin tutulta :)

   Poista
  2. no mä houldasin siinä just kolmea lasta, joista pieni vihreä mies ajelehti itsensä kokoinen hattara naaman edessä just sun klenkkauslinjalle, ajetetlin pelastaa ennemmin sun toisenkin jalan :D mut ens kerralla moikkaan!

   wandis

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!