lauantai 11. heinäkuuta 2015

Terkkuja Ruisrockista

Täällä Super Fame Bloggaajat Husky ja Ruki, hei. Olemme vihdoin toipuneet viime viikonlopun Ruisrockista, joten on aika antaa pienimuotoista raporttia tapahtumasta täällä blogissa. Ne, jotka seuraavat blogin fb-sivua ja Rukin Instagram-tiliä, ovat kenties jo saaneet jonkinlaista infoa Ruisrockin tärkeimmästä asiasta eli meidän ulkonäöstämme. Te muut nykymaailman kyydistä tippuneet: tässä perjantain naamamme.


Ajattelimme, että ekana festaripäivänä jaksaa olla freesi, joten pukeuduimme raikkaaseen fiftarityyliin. Ihan hirveän kauaa ei kyllä jaksanut reippailla, koska oli kuumaa ja pölyistä. Suhteellisen edustuskelpoisina säilyimme kuitenkin.

Huomasimme, että hempeän naisellisina ja mekollisina meitä ei kauheasti kuitenkaan kunnioitettu. Ihmiset tulivat tönimään yllättävän paljon! Saimme siitä loistavan idean laittaa lauantaina 15-senttisen kiilakorot ja Furiosa-meikit. 


Emme vieläkään tiedä, miksi Rukin suu on auki melkein jokaisessa kuvassa. Tässä VBM, Husky, Ruki ja Lady Laiskiainen.
Husky oli koroissaan 195-senttinen ja Ruki 191, ja naamamme saivat meidät näyttämään enemmän tai vähemmän psykoilta. Eipähän tönitty enää! Paitsi ihan illan viimeisen keikan aikana, Apulannan eturivissä. Kaksi vanhempaa tätiä (60+) valitti meille, että riehumme liikaa - hei (ainakin alunperin/melkein) PUNK-bändin eturivissä?? Pahoittelen, jos tässä kommentissa näkyy ikärasismia tai osteoporoosirasismia, mutta MIKSI oi MIKSI tulla festareille ja bändin keikalle eturiviin, jos ei siedä pientä musiikin tahtiin heilumista? Kun kysyin asiasta tädeiltä, he alkoivat sniikkailla potkuja minua kohti musiikin tahtiin. Jalassani on vieläkin mustelmat! En vieläkään täysin ymmärrä, mitä tapahtui, mutta minusta mustelmat kuuluvat festareihin, joten en valita.

Apis 4-ever
Atomirotan keikka oli supercool! Huskyn alla on VBM.

Oli ihanaa viettää siskosaikaa yhdessä Huskyn kanssa. Riehuimme keikoilla, kävimme uimassa ja juttelimme. Ikävä kyllä myös tanssimme Jenni Vartiaisen keikan aikana kuin hullut, ja vielä ikävämpi kyllä siitä on kuvia. Poistan ne heti. Festariseurueeseemme kuului myös Lady Laiskiainen, pari ruotsalaisvahvistusta ja VBM, joka tosin väsyi kesken illan ja lähti kotiin ennen Apiksen keikkaa! Aloittelija.

Tässä on kuva festarien alusta ja niiden lopusta. Ruki ei näytä hyvinvoivalta.
Kiinnitimme huomiota siihen, että tosi monella oli jalassa aika tylsästi samanlaiset minishortsit kuin kaikilla muillakin, mikä oli mälsää, sillä yritimme etsiä EMP:n blogia varten tyylikkäitä festarilookkeja. SILLOIN KUN MINÄ OLIN NUORI festareilla kävivät nuoret kapinalliset rokkarit - mitä on tapahtunut maailmalle? Ruissalo oli nimittäin täynnä toinen toistaan kauniimpia ihmisiä: täydellisesti muotoutuneita jalkoja, ihanan ruskeita ja ihanan kalpeita ihoja, söpöjä masuja ja upeita hiuksia. Miksi ei korostaisi omaa kauneuttaan edes pikkiriikkasen persoonallisilla vaatteilla tai asusteilla? Nyt kaikki kauniit ihmiset hukkuivat massaan. Onneksi löysimme kuitenkin erottuviakin tyyppejä. Festarityyleistä on tarkempaa kertomusta EMP:n blogissa, tsekataa postaus painamalla alla olevaa kuvaa: 

http://www.emp.fi/blog/vaatteet_ja_tyyli/vaatteet_ja_muut_tuotteet/ruisrock-2015-parhaat-festarityylit/

Laitan tähän loppuun vielä pari biisiä, jotka jäivät soimaan päähän viikoksi festarien jälkeen.Haluaisin päästä tänä vuonna vielä ainakin yksille festareille. Ruki kiinnittää silloin parempaa huomiota asuunsa. Lauantain trikoomaximekkoni meni nimittäin rikki, ja vaikka solmimme sen kyljistä kiinni, se ei oikein tullut enää kuntoon. Onneksi festareilla saa olla vähän rähjäinen!


2 kommenttia:

  1. Terve ihanat! Mää olin niin innoissani fanittamassa teitä ruississa ja jännittiki hieman niin unohdin ottaa omalla kameralla kuvan :D Eli voitko laittaa sen yhteiskuvan mulle vaikka sähköpostilla harriet.willisi@hotmail.com? piti laittaa jo aiemmin viestiä mut ihan dorkana muistin että olin itse ottanu sen kuvan...daa......:D

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!