torstai 9. heinäkuuta 2015

Nuotioilta parvekkeella

Otsikko ei ihan pidä paikkaansa. Nuotioilta ei ollut parvekkeella, vaan satumaisella mystisellä niittyaukeamalla keskellä metsää. Otin kuitenkin taiteellisia vapauksia ja lainasin Leevi and the Leavingsin biisin nimeä. Muutenkin huijaan usein näiden postauksien nimissä, koska minusta on hauska tutkia, minkälaiset otsikot houkuttavat ihmisiä. Aina, kun blogiin tulee jonkun lehtijutun tai muun seurauksena iso määrä ihmisiä, noista TOP10-postauksista eniten klikkauksia saa tekstit "Oi beibi, ime mun tissiä", "Tapaa tissini Pers ja Oona" ja "Klikkaa ja katso MRv:n rohkeat kuvat!". Tästä voisi joku psykologi tehdä jotakin johtopäätöksiä ihmismielestä.

Mutta asiaan. Pidimme siis (melkein kaikkien) siskojeni kanssa nuotioillan ja vietimme siskosaikaa. Kaikki ei ole perheessämme tällä hetkellä ihan hyvin, joten tarvitsimme vähän jotain kivaa. Mukana olivat Siperianhusky ja hänen tyttärensä, Sekopää, Herneenverso ja Sammakkoprinsessa. Meillä on hyvin läheiset välit keskenämme, ja siksi ajattelimme kertoa tällä videolla jotain kivaa toisistamme. 


Kaikki tarpeellinen on sanottu videolla. Jos sitä ei jaksa katsoa, tässä referaatti: me ollaan supercooleja.

MRV

4 kommenttia:

 1. NYT TURVAT KIINNI. Ja kuunnelkaa. :DDDD

  VastaaPoista
 2. Ihana toi Herneenverson ilme tos lopussa :'D hajoilin ehkä luvattoman paljon kun muksut meinas herätä päiväuniltaan :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään tästä koska siskot on maailman ihanin asia!!! :) <3 terveisin: kahden siskon pikkusisko :)

  VastaaPoista
 4. Positiivisia ajatuksia teidän superperheelle <3

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!