tiistai 12. toukokuuta 2015

TV-shop-tuotteet ja härvelien keksijät - blogiyhteistyötä tarjolla!

Hei kaikki hullut keksijät, krääsäkauppiaat ja humpuuki-ihmiset! Haluaisin kokeilla kaikenlaisia tuotteita ja palveluja, joita teillä on tarjota. Ajattelin nimittäin tehdä blogiin uuden osion nimeltä MRV testaa. En kuitenkaan halua testailla sataa samanlaista rasvapurkkia, vaan jotain mielikuvituksellisia härveleitä, tuotteita, elämyksellisiä palveluita ja vaikka vaatteita - jos niissä on jokin hullu idea. Jos siis uskot tuotteeseesi ja etsit markkinointikanavia edustamallesi brändille, ota minuun yhteyttä. Tarjolla maailman parasta blogiyhteistyötä! Varoitus: sanon tuotteista suorat sanat, niin hyvässä kuin pahassa. Eli jos tuotteesi on ihan susi ja tiedät sen, harkitse tarkkaan.

Pliis oi pliis, saanko thighmasterin
Laittakaa sähköpostia osoitteeseen PINTHEFUP@GMAIL.COM. Lupaan kokeilla kaikkea, mikä ei ole ihan hengenvaarallista tai superällöttävää!

Miljoonia sähköposteja odotellen,

5 kommenttia:

  1. Haha en malta odottaa! :D kai teet videot myös?

    VastaaPoista
  2. Hei pliiiiis nyt MRV:lle jotain aivan älytöntä kampetta!

    VastaaPoista
  3. Saisitkohan jostain testattavaksi TV Shopin "Hot Shapers" -housut?

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!