tiistai 3. maaliskuuta 2015

PTFU:n yksisarvishoitoa nyt tarjolla!

Ajattelin alkaa rikastua. Huomasin, että joku Valkoisen liekin voima -niminen lafka tekee yksisarvishoitoja, jotka menestyvät ihan hyvin. Päätin tunkea itseni samalle alalle. Tervetuloa siis PTFU:n yksisarvishoitoihin! Nämä hoidot ovat tutkitusti tehoavia!

Kuten kaikki koukuttava, on yksisarvishoidossakin ensimmäinen kerta ilmainen.Vannon, että tulette uudelleen, tosin silloin hinta on jo vähän korkeampi. Ajattelin, että jättäisin gradun sikseen ja rupeaisin vain tekemään näitä hoitoja! Yksisarvinen minulla on jo :)
4 kommenttia:

 1. Enpähän tiedä tästä. Auttaako tämä hoito sielu tasolla? Tai parantaako mitä tahansa fyysisiä kipuja (joista kärsiminen ei ole hoidettavan omaksi parhaaksi)? Saako tätä edes etänä? voinko maksaa näkymättömänä taikarahana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auttaa kaikilla kolmella sielun tasolla. Fyysisista kivuista auttaa kaikkeen muuhun paitsi genitaalialueiden sukupuolitauteihin, koska yksisarvinen on pyhä eläin eikä sekaannu ihmisen syntisiin osiin. Saa etänä, mutta maksu etukäteen ja meillä taikarahan pitää näkyä! Show me the money!

   Poista
 2. Vilille sarvi ottaan ja juoksemaan ympäriinsä asiakkaan paijattavana, lemmikithän ainakin tutkitusti parantaa vähän kaikkea :)

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen kerta on ilmainen, niinpä tietysti. Sitten houkutellaan ja maanitellaan takaisin ja luvataan hyvää oloa. Kun ihmiset on tarpeeksi koukussa, nostetaan hinnat pilviin! Vaaleanpunaisiin höttöpilviin!

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!