perjantai 27. helmikuuta 2015

10 minuuttia tissi-Elluna

Tässä pikainen väliaikatiedote koskien aikaisempaa Tinder-päivitystä. Ensinnäkin kiitos Jennylle, joka muokkasi nenäkorun pois luonnonlapsi Anun nenästä!


Toiseksi: Tinder osoittautui hankalammaksi kuin luulinkaan. Jokaiselle hahmolle pitää tehdä ensin oma sähköpostiosoite, sitten oma fb-tili ja vasta sitten saa asennettua Tinderin. Kaikki mätsit pitää itse ensin hyväksyä, ennen kuin pystyy näkemään, kuka valkkaisi sinut. Onneksi sain apuja PTFU:n Facebook-ryhmästä! Itse sain vastuulleni tissi-Ellun, ja muut profiilit jakautuivat tutkimusavustajieni kesken. Jokainen hyväksyy 300 mätsiä, ja sitten odotellaan, kuinka moni mätsää takaisin. Nyt olen ollut 30 minuuttia tissi-Elluna ja ahdistaa jo aika paljon. Kerron lisää myöhemmin, mutta voin kertoa, että kyllä tissit saivat Tinderin tärisemään!

Tein teidän pyynnöstänne seitsikön kaveriksi myös älykkö-nörtitär-hahmon:

Lupailin vielä koittaa tehdä blondin, joka seisoskelee auton edessä kulutetuissa farkuissa. Ensin minun pitää löytää peruukki jostain. Nyt jännitetään, mitä tapahtuu!


ps. Liitin vahingossa ensin oman fb-profiilini Tinderiin enkä osannut heti poistaa sitä sieltä :D

9 kommenttia:

 1. Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta ihmiskokeelta. :D Jään kuulolle. Vähän arvelinkin, että tissiprofiili saisi eniten tutinaa punttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulokset ovat tulleet, nyt vaan odotellaan että tutkijamme MRV eli minä jaksan laittaa ne jonkinlaiseen järjestykseen!

   Poista
 2. Todella erilaisia hahmoja ja osuvia nimiä! Tätä hahmoskabaa mäkin aion seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! En voi ottaa kunniaa kaikista nimistä tosin :)

   Poista
  2. addaa mut snäpis kallejee

   Poista
 3. Jee, tää onkin mielenkiintoinen juttunen!

  VastaaPoista
 4. Vaikeaksi näyttää menevän, mutta taitaa olla nuo fb-profiilit sun muut juuri sitä varten, ettei ihmisiä huijattaisi tai joutuu näkemään vaivaa :D Onnea kokeilulle ja toivotaan, että saahaan kaikki siitä hupia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupia tulee joo, mutta myös vähän huijaamisesta johtuvaa häpeää :(

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!