torstai 18. joulukuuta 2014

Mikä suunnaton häpeä! (Luukku 14)

Voi mikä häpeä minua onkaan kohdannut! Kirjoitin ihan innoissani teille meikkiopastusta EMP:n blogiin. Kirjoitin liukuvärjäyshuulista, ja googlasin termin, jotta se menisi ihan oikein. Mutta miten sitten kävikään! Facebookissa eräs lukija huomautti, että liukuvärjäyshuulet ovatkin ombre-huulet eivätkä hombre-huulet, kuten olin kirjoittanut. Olinkin fb-päivityksessä ihmetellyt sitä, miksi minulle tulee mieleen hombresta pikemminkin viikset. No nyt se selvisi :(

http://www.emp.fi/blog/vaatteet_ja_tyyli/vaatteet_ja_muut_tuotteet/pikkujoulujen-upein-nainen/http://www.emp.fi/blog/vaatteet_ja_tyyli/vaatteet_ja_muut_tuotteet/pikkujoulujen-upein-nainen/
Kuvaa klikkaamalla pääset EMP:n blogiin

Miten minulle, Suurelle Muotibloggaajalle, voikin käydä näin nolo moka? Kyllä nyt hävettää. Tällaisen häpeän edessä ei voi muuta kuin VETÄÄ KAIKKI MUKANAAN. Kyllä, if I'm going down, I'm taking everyone with me (anteeksi englanti, mutta tätä ei vaan voi sanoa suomeksi samalla fiiliksellä)!

Luvassa siis luukun teeman mukaisesti 14 nolointa teini-iän kuvaa. Kuvissa en esiinny pelkästään minä, vaan tähtinä ovat myös Husky, äMMä, SIM ja Plättä! Kuvia riittää, sillä nuorina harrastimme "valokuvausta". Meikkasimme siis ihan karseat meikit ja lähdimme ottamaan kuvia. Moni tunsikin meidät Porissa pelkästään Irc-gallerian eli galtsun kautta. Selailin näitä tässä joku päivä (toista joulupostausta varten) ja ai että sain nauraa. Nauru sekoittuu silti vieläkin pienoiseen häpeään. Mikä meitä vaivasi? Pikkusiskoni ovat nyt samanikäisiä kuin minä olin tuolloin, ja he ovat aivan normaaleja!

Ekana extreme dudeson -innostuksemme. Tässä MRV ja Plättä törmäilemässä Huskyyn ja äMMään (joita ei näy kuvassa) porilaisen ruokakaupan Pick'n'Payn pihalla. Ne oli meidän hoodeja. Duudsoneilu päättyi äMMän aivotärähdykseen.


Toinen on perusysärilook. MRV:n raidat, krepatut hiukset, HOUSUHAME ja samaan sävyyn oleva pikkureppu olivat viimeistä huutoa. Ehkä kohta taas näemme tällaisia tyylilyylejä kaduilla!


Jossain vaiheessa keksimme kuvanmuokkauksen. Siitä tässä hyvä esimerkki: MRV ja Husky menossa koulun naamiaisiin enkelina ja viikatemiehenä (huomatkaa viikatemiehen viikate, joka on tehty  kepistä ja siihen teipatusta puukosta!).


Kuvanmuokkaustaitojemme lisäksi meillä oli tapana kirjoitella kuvien päälle hyviä tekstejä. Tässä äMMä ja SIM näyttämässä keskaria, tietysti punaiseksi muokatussa kuvassa ja fuck me -tekstin kera. Tarkoitimme vissiin "fuck you". 


Kerran Husky, äMMä ja minä huijasimme nettitutuillemme (joista yhdestä tuli myöhemmin mieheni!), että lähdimme matkalle New Yorkiin. Tässä kuva New Yorkista aka Prismasta.


Listalle pääsee ehdottomasti myös permanenttini. Ei, ei ollut 80-luku. En tiedä miksi halusin näyttää 40-vuotiaalta.


Ehdottomasti pitää myös mainita se, että leikkasimme Huskyn pitkät hiukset tosi lyhyiksi ja blondasimme ne.


Lopputuloksena Husky ilmeisesti menetti lopunkin tyylitajunsa. 


Meidän porukkamme oli sekalainen ja draamojen repimä. Joku nimesi meidät Seitan Claniksi. Tässä harvinainen yhteiskuva, jossa kukaan ei ilmeisesti ollut riidoissa keskenään:

äMMä, Husky, Plättä, MRV, SIM, klaanilainen x ja klaanilainen Y

Mikä tyyli! Huomatkaa varsinkin äMMän ja SIMin saparot, Huskyn lätsä+kauluri-yhdistelmä ja MRV:n tyylikäs paljas napa ja läpipaistavat rintsikat!

Tässä kymmenennessä kuvassa on näyte minun ja Huskyn mahtavista photoshop-taidoista. Miksi??


Tässä taas on kuva mahtavasta nuutitussaaliistamme. Nuutittaminen on Porissa aika tavallista, mutta me teimme sitä täysi-ikäisiksi asti. Nuutitus on siis ovelta ovelle kiertämistä tammikuun 13. päivänä eli Nuutin nimipäivänä. Naamioituneet lapset kysyvät, saavatko he laulaa, ja jos saavat, he laulavat ja saavat karkkia (=vievät joulun pois). 

SIM, Plättä, MRV (deluxe girl!) ja Husky
Tässä kuva äMMästä ja Huskysta ilotyttöjen näköisinä parkkiksella. En muista, oliko se tarkoitus, vai pitikö vain olla coolisti.


 Ai niin, on se MRV:kin ollut blondi. Epäonnistuneesti, kuinkas muuten.

MRV ja Plättä
Viimeiseksi vaan ei vähäisimmäksi kuva arviolta 12-vuotiaasta Huskysta kaljapullon kanssa. Tilanne on lavastettu, mutta en millään keksi että MIKSI? Halusimmeko olla cooleja? Olemme myös pieninä (6-7-v.) leikkineet kyläkaupan luona känniläisiä vedellä täytetyn kossupullon kanssa.


 Hahahaa. Häpeä levitetty.


13 kommenttia:

 1. Haha tuli itelleki niin nostalginen olo että piti katsella vanhoja kuvia. Hyvä postaus!

  VastaaPoista
 2. Hahahaha, itsekin tuli teini-iässä otettuja ihan kamalia kuvia ja muokattuja niistä vielä kamalampia :D Tosin on valtaosa niistä parempia kun nykyajan peilin kautta vessassa kuvista niin, että kamerakin näkyy. sillon sentään sen yritti jättää pois näkyvistä.
  Ja voi että olin lapsena kateellinen kun minulla ei ollut kreppirautaa. Ihan kamalan kateellinen ja katkera, kun kaikilla muilla oli nätit kreppitukat. Minä olin supermuodikas vain kenkien osalta, että minulla oli juuri sellaiset Spice Girls -kengät, joissa oli 10cm platform pohja kauttaaltaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ollut sellasia kenkiä sillon, mutta nykyään on! Ne on niin mahtavat :D Mun täytyy myöntää, että karmeimpia muokkauksia en edes kehdannut laittaa tänne, ne meni yli sen rajan, että ne olis niin karmeita että ne ois hauskoja - ne oli niin karmeita että ne oli vaan karmeita :D

   Poista
 3. Eiiii mikä myötätuntohäpeä näistä tulee! Tuo permanenttikuva on ihan kaamea... Nätti olet, mutta miten voi nuori ihminen näyttääkin nelikymppiseltä? :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :D En tajua. Ja vielä kamalampi olin, kun harjasin tukan auki: mulla oli ihan oikee afro! :D

   Poista
 4. Ei luoja repesin tuolle vedellä täytetylle kossupullolle :-------DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sille voikaan muuta kuin revetä, eihän siinä ollut mitään järkeä :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!