maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, luukku yksi

Jee, PTFU-joulukalenteri on nyt täällä! En sen tarkemmin osaa sanoa tulevasta sisällöstä, mutta keksitään kyllä tyttöjen kanssa jotakin. Ajateltiin ainakin, että joka päivä julkastaan päivän lukuun liittyvä postaus. Toiveita saa esittää!


Tämä ensimmäinen postaus on nyt vähän kiireessä tehty, mutta hei, mikäpä sen paremmin sopisi jouluun kuin kiire? Tämä on siis ykkösluukku, joten kerron tässä luukussa jouluevankeliumin maailman ykkösblogista.

Jouluevankeliumi PTFU:n mukaan

Siihen aikaan antoi Sovinisti käskyn, että koko valtakunnassa oli toimitettava karvojenajo. Tämä karvojenajo oli jokapäiväinen ja tapahtui Niinistön ollessa Suomen presidenttinä. Kaikki naiset menivät sheivaamaan suihkuun, kukin omaan peseytymistilaansa.

Niin myös MRV lähti Porista, Satakunnan kaupungista ja meni karvojenajoa (ja vähän opiskeluakin) varten Varsinais-Suomeen, yliopistokaupunkiin Turkuun, sillä hän kuului naissukuun. Hän lähti sinne yhdessä Baby Dollin kanssa. Heidän siellä ollessaan tuli ideoiden synnyttämisen aika, ja he synnyttivät blogin, esikoisensa. He nimesivät blogin ja panivat sen nettiin, koska he olivat kännissä.

Siellä netissä oli lukijoita varsinkin yöllä katsimassa kissavideoita. Yhtäkkiä heidän selaimessaan näkyivät PTFU:n linkit, ja blogin kirkkaus ympäröi heidät. Pelko valtasi lukijat, mutta heidän järkensä sanoi heille: "Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Turun kaupungissa syntynyt Blogi. Se on Pin the Fuck Ups. Tämä on merkkinä teille: te löydätte Laasasen, joka makaa kapaloituna seimessä." Ja samalla hetkellä oli Blogin ympärillä suuri taivaallinen lukijajoukko, joka ylisti PTFU:ta sanoen:

MRV:n on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha lukijoilla, joita hän rakastaa.

Kun Baby Doll oli mennyt takaisin Poriin, MRV sanoi lukijoilleen: "Nyt nettiin! Siellä te näette sen, mitä on tapahtunut, sen, minkä facebook teille ilmoitti." He lähtivät kiireesti ja löysivät blogin ja Huskyn ja äMMän ja Laasasenkin, joka vieläkin vaan makasi seimessä. Tämän nähdessään he kertoivat muillekin, mitä heille oli lassukoista sanottu. Kaikki, jotka kuulivat lukijoiden sanat, olivat ihmeissään. Mutta MRV kätki kovalevyllensä kaiken, mitä oli kirjoittanut, ja aina välillä tutkisteli sitä.

Lukijat palasivat arkielämiinsä kiittäen ja ylistäen MRV:tä kaikesta siitä, mitä olivat kuulleet ja nähneet blogissa. Kaikki oli juuri niin kuin heille oli sanottu.

Sen pituinen se! Nyt innolla odottamaan tokaa luukkua.

Miss Ruki Ver

Ps. Kirjoitin tämän puhelimella, aika hyvin, eikö?

Pps. Blackgroupin lahjakorttikisaan voi osallistua vielä tänään! Huomenna ilmoitan voittajan :)

Ppps. Sydäntäni lämmittää: blogiin on tultu hakusanalla menkkapiirakka <3

16 kommenttia:

 1. Hoosianna Porin tyttö, kiitetty olkoon hän! Kiitetty Porin tyttö, joka tu-lee Turkuu-un. Ruki-vee-ee-ee-ee-eer, Ruki-vee-ee-ee-ee-eer, Ruki Vee-eer!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana OonaV <3 Sun kommentit aina piristää mun päivää! Anteeksi, että on kestänyt niin kauan vastata näihin :(

   Poista
 2. Tää oli kyllä jo melkein liian nerokas. :D

  VastaaPoista
 3. Härregyyd, miten riemastuttava jouluevankeliumi! :D Kiistän räkättäneeni ääneen!
  By the way, oon jotenkin omituisesti onnistunut missaamaan tuon Porijutskan. Mun miekkonen muutti joku aika sitten sinne meinaan (työn takia, siis daa), ja mä en kertakaikkian kestä sitä kaupunkia! :D Oon yrittäny tykätä, mut ei helevetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Pori on ihan hirvee paikka. Tai no, ei se enää niin paha oo, kun sieltä on muuttanut pois, oikeastaan kivahan siellä on käydä. Mutta en kyllä enää asuis siellä :/ Se on ankee ja tappaa kaiken erilaisuuden. Eli siis synninpäästö sinulle siitä, ettet ole onnistunut tykkäämään Porista! Toejoen, Viikkarin ja Kuudennne osan nimeen. Ja kiitos räkättämisestä :D

   Poista
 4. Halleluujaa tälle evankeliumille! Koitin pidätellä, mutta Laasasen kohdalla nauroin ääneen. Luvallanne luen tämän joulupöydässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, suorastaan vaadin että PTFU-fanit lukevat tämän ennen jouluruokailua!

   Poista
 5. Nyt odotetaan kiihkouskovien hyökkäystä blogiin :D Tää oli aivan sairaan hauska, paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ne on jo hyökännyt joskus :D Musta yritettiin manata pahoja henkiä kommenteissa.

   Poista
 6. Sama! ^^ Laasasen kohdalla minäkin nauroin ääneen. :D

  -Mimu-

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!