perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, luukku neljä

Olen niin poikki mutta en anna periksi! Joulukalenteri ei jää kesken! Videolla horisen sekavia neljännestä päivästä ja neljästä tassusta.Miss Ruki Ver

8 kommenttia:

 1. Oo, Miss Rukiliciousmissious! Olette siis ennustajatar. Juuri meinasin tulla kommentoimaan, että olisipas kiva saada joulukalenteriseen joku video, ja sieltähän se olikin tullut jo. Ou-em-dzii! Toki meinasin sanoa, eli pyytää, että tee semmoinen jouluinen video, joulumuorin tahi -tontun asuste ja kaikk... Ehkä sitten joulun alla enempi hemmottelet meitä sellaisella.
  Ja jee, tiedänpä koirulin nimen :)
  Hyvää kiirettä sinne!

  -Riikkis-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudessa postauksessa on parempi video! :) Ja otan käyttöön ton Rukilicioussin, kiitos siitä :D Ihan mahtava. Teen vielä myöhemmin ihan varmaan jonkun Joulumuori-videon, sekin oli loistava idea :)

   Poista
 2. Voi apua, toi on ihanin kaulapanta ikinä <3 :)

  VastaaPoista
 3. http://yle.fi/uutiset/psykologi_miehen_pitaisi_asettaa_naiselle_rajat/5254291
  Miehen pms-oireyhtymästä ja muusta vastaavasta. Tulee melkein mieleen Laasanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ikävä kyllä luin tän :O ihan järkyttävää. Ehkä teen tästä jonkun postauksen.

   Poista
 4. Olipa söpö kaulapanta tosiaan!

  Vähän randomia, mutta sulla on oikeasti kumman samanlainen ääni ja puhetapa kuin mulla. :D Kanditutkielmaani liittyen olen viime aikoina tehnyt haastatteluja ja litteroinut niitä, missä olen tullut erityisen tietoiseksi äänestäni ja siitä, kuka kuulostaa samankaltaiselta kanssani. Tämä oli jännä kokemus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo, onpa hauska yhteensattuma :D Ootko Porista? Oon huomannut, että ikävä kyllä puhun aika lailla sitä murretta. Mutta muuten mun ääni kuulostaa musta nauhalta miellyttävämmältä ku omassa korvassa, ei niin kimeeltä lainkaan :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!