tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, luukku kaksi

On aika avata PTFU-joulukalenterin toinen luukku! Miettiessäni lukua kaksi minulle tuli heti mieleen eräs asia, jota meillä naisilla on yleensä kaksi kappaletta - ja toki miehilläkin. Minua yleensä tuijotellaan niihin paljon, joten oletan, että ne ovat kiinnostava asia. Toki katselen omiani melkein joka päivä peilistä ja välillä hieronkin niitä. Toisilla ne ovat pyöreät, jollakin toisella pitkulaisemmat, jollakin suuret ja jollakin pienet. Koolla tai muodolla ei ole oikeasti väliä, sill kaikille on ottajansa. Tänään siis joulukalenterissa on tietenkin juttu silmistä, ja tarkemmin sanottuna silmämeikistä!

En tiedä teistä, mutta minulle kertyy joulukuussa aika monta pikkujoulua juhlittavaksi. Ajattelinkin opastaa teitä pikkujoulumeikkiin. Netti on kuitenkin pullollaan smoky eye -ohjetta pikkujouluillalle, joten opastankin teitä nyt silmämeikkiin pikkujoulujen jälkeiselle aamulle. Tässä siis ohje, miten saat dagen efter pikkujoulut -lookin helposti kotikonstein!


Levitä huulipunaa tai punaista luomiväriä ylä- ja alaluomille. Mustalla luomivärillä saat kätevästi muotoiltua silmänalusiasi tummemmiksi - tavoittele sudillla pussimaista muotoa. Tähän meikkiin auttaa, jos PMS-oireissasi itket sitä, että et saa kenkää jalkaasi (true story).


Jos haluat muun naamasi olevan yhtenäinen silmälookkisi kanssa, suosittelen remonttinutturaa, halkeileviksi kuvattuja huulia ja vuosisadan väsymystä. Näin voit huijata naamallesi dagen efter pikkujoulut -fiiliksen vaikka joka päivä. Kaverisi tulevat kuolemaan kateudesta!  Mikäli et jaksa meikata, voit kokeilla myös vaikkapa koliikkivauvaa tai remonttia ja muuttoa kuten minä.

Ihanaa pikkujoulukautta toivottelee,

Miss Ruki Ver - yhä ilman allekirjoitusta, koska oma kone on vielä palasina.

ps. Blackgroupin lahjakortin voittaja on arvottu - onneksi olkoon Jenny Porista! Jäätyneet varpaasi saavat pian lämmikettä! Kiitos ihanista viesteistänne, olen pahoillani, etten ole niihin ehtinyt vastaamaan tämän kaiken kiireen keskellä. Olen oikeasti ihan jättirikkipoikki. Mutta niille, joita ei nyt arpaonni suosinut, on luvassa vähän lohdutusta! Blackgroup vaihtaa verkkokauppaansa, ja muuton kunniaksi kaikista vanhan verkkokaupan tuotteista saa 20% alennusta keskiviikkoaamuun kello 10.00 asti, koodilla THEEND. Vielä siis ehtii hetken aikaa saada alennusta, jos ostoshimot heräsivät :)

9 kommenttia:

 1. Aunt Ruki, are you alright? :0 you have not spoke to me in weeks on FB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! I have been renovating my new house and moving in, so the other girls have been responsible for fb-communication. Sorry about that! After couple of weeks I should be available again :)

   Poista
  2. Oki ^^ but make sure to respond to your own Facebook profile. you miss alot messages there.

   Poista
 2. Ei helvetti minäkö voitin!? Suu kirjaimellisesti loksahti auki ja nyt pyöriskelen sängyssäni! NYYH! ♥

  VastaaPoista
 3. Oot nätti punasilmänäkin :)

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!