perjantai 19. joulukuuta 2014

Hullu mäykkynainen (luukku 16)

Aion saada nämä luukut valmiiksi jouluun mennessä, vaikka se olisi viimeinen tekoni. Sen jälkeen uudenvuodenlupaukseni kyllä on, etten lupaa enää mitään. Lupaukset on ahdistavia. Mulla on blogisitoutumiskammo - heti jos lupaan tehdä täällä jotakin, se vie kaiken ilon bloggaamisesta. Tosi tylsää. Jos ei oo pakko tehdä mitään, inspiroidun ja kirjoitan vaikka 5 sikahyvää postausta päivässä.

Tosi hyvää markkinointia, MRV. Tänäänkö on luvassa sitten ihan paska postaus? No EI. Koska mäyräkoirat valtaavat blogin ja mäyräkoirat ovat niin mahtavia, että ne tekevät maailman paskimmastakin postauksesta ihan hyvän. Olen aikaisemminkin esitellyt mäykky-artifaktejani, joten osan olette jo nähneet. Tänään luvassa siis 16 omistamaani mäykkyasiaa.

Muovinen mäykkylelu ikkunalaudalla vartioimassa, mäykkypehmolelu, mäykkyavaimenperä, mäykkyrintakoru, mäykkykaulakoru ja mäykkyavainteline.
Mäyräkoirat esiintyvät meillä myös taiteessa. Vasemmalla minun ja mieheni maalaamat taulut entisestä mäykystämme Arskasta. Oikealla Sekopään 13-vuotiaana maalaama muotokuva minusta ja Arskasta.


Mäykkyjä löytyy luonnollisesti myös minun päältäni. Ikävä kyllä en vieläkään ole löytänyt sellaista hametta, jossa olisi mäyräkoira kirjottuna helmaan - vähän kuten ne puudelihameet. Mäykkyjä vilisevä printti saa toistaiseksi riittää.


Mäykkyjä löytyy myös ovestamme (stalkkerit älkööt vaivautuko), avaimistani, lompakostani ja jääkaapin ovestani postikortin muodossa.Postikortti on toiminut mallina mäykkytatskalleni. 


Minulla on toinenkin mäykkytatska, vaikka siinä ei mäykkyä olekaan. Tatska on samanlainen kuin entisellä rakkaalla parhaalla ystävälläni Arskalla.


 Viimeisenä vielä Vili, tämän hetken paras mäykkyasia!


Ja siinä oli 16 mäykkyä. Minulla on vielä mäykkylaukku, mäykkynaulakko ja muuta, mutta en kaikkea hulluuttani vuodata teidän niskaanne. Mäykkyisää mäykynjatkoa, rakkaat mäykyt!

 ps. EMP:n blogissa uusi postaus. Asiaa koruista ja asustamisesta. Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan horinoitani.

http://www.emp.fi/blog/vaatteet_ja_tyyli/vaatteet_ja_muut_tuotteet/rautaa-ylle/
Klick ciklc

11 kommenttia:

 1. no johan on mäyräkoira -asioita!

  VastaaPoista
 2. Kukaan, joka antaa koiralleen nimeksi Vili, ei voi olla muuta kuin hyvä ihminen.
  Jari

  VastaaPoista
 3. Sä vaan mäykkäät täällä mäykyistä😊 mun uusin jokapaikansanani on mäykkää

  VastaaPoista
 4. Mäykyt ja kaikenlaiset koirat on kyllä suloisia :) On hirveä synti, ettei ole mäykkyhameita niin kuin on fiftaripuudelihameita. Näen niin sieluni silmin hempeän vaaleanpunaisen hellohameen, johon on helmaan kirjottu iso musta mäykky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just sellasen haluisin! Jos olisin käsistäni taitava, tekisin sen heti :/ Ehkä pitää tilata jostakin.

   Poista
 5. Pystyn jotenkin niin samaistumaan tähän. Ei mulle riitä,että neljä mäyristä pyörii jaloissa...mäykky tavaraa löytyy hirmusasti ja lisää aina vain tulee. Uusin haaveeni onkin saada Vallilan mäyräkoira tapettia seinälle!

  VastaaPoista
 6. Haha täältäkin löyty iso kasa mäykkytavaraa. Itse olen nyt aivan taivaassa,kun mäyrikset on nouseva sisustustrendi. Välillä tuntuu vaikealta hillitä itseäni,kun kaupoissa näkyy niitä mäyris kaakeleita ja tapetteja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne on pari kertaa linkattu ihania mäykkyjuttuja! Harmi, ettei meille sovi minnekään sellainen kuviotapetti :/ Tai ehkä ihan hyvä :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!