maanantai 10. marraskuuta 2014

Super electric fame

Ai jai, kyllä PTFU on sitten paras blogi. Fameutemme on yltänyt uudelle asteelle: lukija tiedotti meille, että Radio Novan konttori oli paitsi maininnut myös (itsestään selvästi) kehunut blogia. En löytänyt pätkää netistä millään, joten laitoin Radio Novalle viestiä. Sieltä lähetettiin tuo ylistyslaulu minulle sähköpostitse ja sain luvan käyttää sitä. Tässä video naamastani, kun kuuntelen kehuja:


Olisin laittanut teille pelkän äänitteen, mutta se ei onnistunut. Plus kukapa nyt ei haluaisi katsella naamaani lähietäisyydeltä! Olkaa kiitollisia tästä Luojan lahjasta, minäkin olen joka päivä.

PTFU tunkee naamaanne nyt joka tuutista muutenkin: torstaina minusta julkaistaan jotakin jossakin! En kerro vielä mitään, kunhan ärsyttävästi vihjailen tässä. Kerron sitten torstaina. Siihen asti saatte jännittää! Jos ette saa millään unta, minulle voi askarrella fanipostia.

En myönnä, että tämä ultrafame mitenkään olisi noussut päähän. Tässä musiikkivideo, joka kuvastaa tunnelmiani asiasta:


I am very super famous
A lot of people know I exist

Okei okei, kun Jon Lajoie astuu kuvioihin, voin jo myöntää, että ehkä itserakkautta on jaettu taas tarpeeksi hetkeksi aikaa. Huomasittehan blogin uuden bannerin? Sama teema, uusi kuva. Poistin bannerista tunnuslauseemme (Yes we can!), sillä se osaltaan tulee jo tuossa tatuoinnissa (we can do it) ja laitoin tilalle vähän naishauskuutta. Lisäksi yritin tiivistää blogia jotenkin tuohon banneriin, ja nyt siinä tulee mielestäni kaikki blogin osa-alueet esille. Mitäs sanotte, selkenikö? Tykkäsin siitä vanhasta itsenilyöntikuvastakin, mutta aika aikaa kutakin.


Okei, mitä olen jo kertonut? Leveily, fameilu, banneri... Eipä tässä postauksessa oikein muuta asiaa ollutkaan. Kivaa maanantaita itse kullekin säädylle! Yrittäkää saada nukutuksi torstain yllätystä odotellessanne!

10 kommenttia:

 1. Mie en nähnyt tuota videota, kun siihen tuli teksti: "Tämä video on suojatussa tilassa, eikä sitä voi käyttää. Lisätietoja". Kun luin lisää tuosta lisätietoja-kohdasta, niin siinä sanottiin sen olevan asetus, jolla estetään _epämiellyttävää sisältöä_ näkymästä?! :D Kaikista oudointa, etten tietääkseni itse ole koskaan moista asetusta laittanut. :P No mutta, ehkä voin elää tän kans. ;)

  VastaaPoista
 2. Kai torstaista tehdään sun liputuspäivä? Vähintään!

  VastaaPoista
 3. Huikea musavideo, sopii teemaan! :´D
  Ps. Uusi ulkoasu on kiva, toimii. :)

  VastaaPoista
 4. Ei vitsit niin siistiä!! Proud of you babes!!<3
  -Mrs Finland

  VastaaPoista
 5. Uusi ulkoasu on mukavan pirteä ja napakka. Onnittelut radioon pääsemisestä :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista kaikki ihanat! En ehdi vastailemaan kaikille erikseen, nyt on koko marraskuu kauheaa viipotusta. Arvostan kuitenkin kaikkia ja luen jokaisen kommentin! Kiitän kehuista ja toivotuksista. Vivi Vinna: EPÄMIELLYTTÄVÄÄ? :D Kiitos Youtube! OonaV: Oletan, että tehdään, se olisi vähintäänkin kohtuullista. Queer Knight: kiitos, kiva että kelpaa! Mrs. Finland: kiitos <3 HuggyHare: kiitoksia, erityisesti "napakka" miellyttää korvaani :)

  VastaaPoista
 7. Myös Radio Rockissa tänä aamuna puhuttiin sinusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, toivottavasti jotain hyvää! Vaikka Radio Rockilla ollaan kyllä yleensä aika ironisia ja vähän ilkeitä, ihan niinku tässä blogissakin :D

   Poista
  2. Eikun olivat kovasti innoissaan sinusta... ��

   Poista
 8. Hyvä hyvä koko blogistasi!
  Historiani on samanlainen kuin sinulla - vasta vanhana tekniikan alan professorina olen uskaltanut olla töissäkin oma hassu vilkas naisellinen itseni.
  (Mensakokeissa en ole käynyt, mutta uskon että läpäisisin.)

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!