perjantai 21. marraskuuta 2014

Ihana elokuu

Siperianhusky tässä pitkästä aikaa! Ruki näki, minkälaisia kuvia ihana Astrid oli ottanut minusta, ja pyysi minua tekemään niistä postauksen tänne. Minulla oli kuvauksissa todella hauskaa, ja olen aivan varma että Astridista tulee kuuluisa tähtikuvaaja! Kuvailimme hänen upealla sukutilallaan, ja näette varmasti jatkuvan ihastuksen kasvoillani, sillä suuni on koko ajan auki. Älkää ihmetelkö sitä, minulla on sellaiset kasvot että naamani näyttää liian pyöreältä jollei suuni ole auki.

Näissä kuvissa on ihana unimainen tunnelma <3 

Tässä linkki Astridin blogiin, josta löytyy lisää hänen mielettömän upeita kuviaan. Heidän tilansa oli täynnä toinen toistaan upeampia vanhoja esineitä ja aivan kalpenin kateudesta (oli elokuu, oikeastihan olin erittäin ruskettunut)!

Katokaa tuota ihanaa vanhaa sohvaakin (jonka haimme upeasta vanhasta tiilenteko(?)rakennuksesta)
Mekko löytyy täältä. Tilaan sen heti itselleni, kun saan rahaa! Mitäs tykkäsitte näistä elokuun tunnelmista?


ps. Ruki tässä hieman lisäilee: kehukaa Huskya oikein runsain mitoin, niin hän saa rohkeutta postailla tänne useammin! Itse haukon henkeä aina kun näen rakasta siskoani, koska en voi uskoa, miten joku voi olla niin kaunis ja vaatimaton <3 Lisäksi Astrid on näissä kuvissa selvästi saanut Huskyn rentoutumaan ja tuomaan esille herkkyytensä ja runollisuutensa, en voi muuta kuin ihastella.

21 kommenttia:

 1. Ihan käsittämättömän hienoja kuvia!!!! <3

  VastaaPoista
 2. Superhienoja! Nää sopis johonki tarinaan/kirjaan.

  VastaaPoista
 3. Kiiitos kaikista ihanista sanoista! <3 Ja kommentoijille myös, oli mahtavaa päästä kuvaamaan niin kaunista ja hauskaa ihmistä kuin Suvi!! <3

  VastaaPoista
 4. Kyllähän Huskyä kehuu kehoituksettakin! Upeita kuvia, tuli tosiaan sellainen unimainen fiilis. Mä ehdottaisin, että tekisitte joskus Liisa Ihmemaassa (meets PTFU) -teemaisia kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ehdotus! Ruki ehdottikin juuri että pitäisi kuvailla joku päivä jotain, tässä olisi ihan hauska idea!

   Poista
 5. Voi jumalauta, mä niin teen tälle naiselle (leffa)malliston, joka kuvataan.

  VastaaPoista
 6. Järisyttävän kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia! Meinas silmät tipahtaa päästä sen verran outo sattuma ;) ! T. Heidi M. (facebookista)

  VastaaPoista
 8. MALLI! Ei voi muuta sanoa <3

  VastaaPoista
 9. Täydellinen Jennifer Connellyn kaksoisolento! :D Yks mun kaveri näyttää kans häneltä, mut sä näytät ehkä vielä enemmän.

  VastaaPoista
 10. Oi kiitos kaikille :D Ihania kommentteja <3

  VastaaPoista
 11. Ihana S:) Oikeesti niin malli:) Ja btw mullakin tulee Connelly mieleen! Itseasias vk sit katoin Noah -leffan jossa se näytteli ja aattelinkin et muistuttaa ihan sua!:) Sä tietenkin oot vaan nuorempi versio;)

  VastaaPoista
 12. Hei MRV! Löysin tämän mainion blogin Hesarin jutun kautta, ja olen lueskellut vähän sieltä täältä. Tykkäsin kovasti postauksesta, jossa kerroit opettamisesta. Luuletko, että voisit toistekin kirjoittaa äidinkieli-aiheesta? Kiinnostaisi kuulla myös opiskelustasi ja gradustasi. Onko sinulla ehkä jotain hassuja sivuaineita? Toisaalta ymmärrän, jos haluat rajata blogin niin, että nämä aiheet eivät kuulu sen piiriin. (Vaiko onko tällaisia postauksia jossain piilossa? Olen lukenut kuitenkin vain pienen osan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi! Toistaseksi toi opettaminen on jäänyt siihen yhteen postaukseen, mutta ehkä aavistitkin, että aion jatkaa aiheesta, koska tein sille oman tägin. En vain ole vielä ehtinyt. Päässäni on jo hetken aikaa pyörinyt postausideoita mm. opettajan ammatin kivoista ja huonoista puolista, lahjakkaiden oppilaiden haastamisesta ja omasta kouluhistoriastani. Voisin myös kertoa lisää omista opetusmetodeistani.

   Hassuja sivuaineita mulla ei ole, mutta hassuja tarinoita niistä kyllä riittää :) Oon opiskellut pääaineeni suomen kielen lisäksi kotimaista kirjallisuutta, kasvatustiedettä ja muutaman opintopisteen verran mediatutkimusta, saksaa ja filosofiaa. Kandistani/gradusta olen täällä kertonut (varmaankin Idolini-tägin alta löytyy). Sen aiheena on ironia Gösta Sundqvistin sanoituksissa, ja sen tekeminen on ollut tosi kivaa. Oon suunnitellut siitäkin kertovani, ja lisäksi mun seminaarityöstäni, joka käsitteli mainonnan opetusta 8-luokkalaisten oppikirjoissa. En vaan ehdi tekemään kaikkea! :D Mutta tosi kiva kuulla, että jotakuta kiinnostaa tällanenki. Sainkin heti ison annoksen inspiraatiota tästä kommentistasi, kiitos :)

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!