tiistai 16. syyskuuta 2014

19:30

Hirmuisan rankassa elämässäni on muutamia valopilkkuja. Yksi niistä on telkkariohjelmat. Kyllä, omistan television ja katson sieltä muutakin kuin dokumentteja ja ajankohtaisohjelmia. Ensinnäkin Salkkarit (oh yes!) alkoi taas, jee! Joka ilta klo 19.30 nousen arjen yläpuolelle niin että napsahtaa. Jos et katso vielä Salkkareita, tässä pari pätevää syytä:

-Viime vuonna raskaana oleva Peppi hakkasi yksinään ja aseetta susilauman Siperiassa, tappoi yhden suden ja näin koko haaksirikkoutunut porukka sai illaksi paistin

-Salkkareista opimme, että jos haluat kadota perheeltäsi ja yhteiskunnalta 20 vuodeksi, muuta Turkuun tai Hämeenlinnaan

-Insinööri-majuri Lasse tekee legendaarista hirvipaistia

-Salkkareissa ihmisten kaappaus on aika arkipäivää: Iidan oli joku hullu hänen isäkseen tekeytyvä pedofiili lukinnut kellariinsa, mutta so what - Paula valisti Iidaa, että onhan hänetkin lukittu kellariin ja jopa arkkuun asti :) Katariina ja Jennin poikakin (en muista nyt nimeä) oli aika pitkään häkissä. 

-Kaikki käy pelkästään Amandassa tai Moosessa

-Pihlajakadun lapset katsovat ihan mahtavaa lastenohjelmaa, Persikka-Peteä:


Kuten huomaatte, Salkkareita on aika vaikea päihittää. Tähän yltää silti ehkä uusi Vain elämää -tuotantokausi, joka alkaa perjantaina kello 20! Odotan sitä tänä vuonna kieli pitkällä. Olen katsonut ohjelmaa aiemmin ehkä pari kertaa (mm. Ilkka Alangon vuoksi), mutta tänä vuonna mukana on niiiiin mahtavia artisteja, että linnottaudun telkkarin eteen joka perjantai. PAULA VESALA! TONI WIRTANEN! VESA-MATTI LOIRI! Ooh ja aah! Paula Koivuniemikin on omalla tavallaan ihan legendaarinen, ja kai Samuli Edelmannkin. Mun sydämel on kypärä.

Toisaalta taas ohjelman tekee mielenkiintoiseksi se, että mukana on myös Elastinen ja Jenni Vartiainen, joista en niin välitä. Jennistä minulla on jostakin syystä ihan todella ärsyttävä mielikuva - suljen aina radion, kun Jenni alkaa sieltä huokailla. Minusta hänen laulunsa kuulostaa siltä, että hän olisi koko ajan fyysisen rasituksen alaisena tai kiihottnut.

Jee, odotettavissa siis sohvaperunasyksy! Olen käynyt muutamana iltana kymmenen kilometrin lenkillä, joten nyt voin hyvin mielin pötköttää jouluun asti.Tässä vielä muutama kuva kesän viimeiseltä rantareissulta (olen sanonut tämän saman varmaan jo neljä kertaa, saa nähdä, jääkö tämäkään reissu viimeiseksi).


Eikö olekin ihana tuo toppi! Ostin sen Hampurista reissulta. Ai niin, siitäkin pitäisi täällä tarkemmin kertoa. Ajattelin tehdä postauksen ainakin Airbnb-yöpymisestä ja Barcelona-vinkeistä. Mutta nyt menen katsomaan Salkkareita!


8 kommenttia:

 1. En ole katsonut Salkkareita oikeastaan koskaan, mutta kyllä sait sen kuulostamaan aika villiltä meiningiltä. :D Varsinkin toi Siperia ja sudet, tosi HC!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin! :D Mikään ei ole hauskempaa kuin veikkailla miehen kanssa, että mitä Salkkareissa seuraavaksi tapahtuu.

   Poista
 2. Jäin tapittamaan noita kahta kuvaa enkä saanut silmiäni irti niistä. Oot upea ._.

  ps. Persikka-Pete on paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh huh, kiitos ^^ Sori tyhmä animehymiöni mutta mikään muu ei kuvastanut naamaani! <3

   Poista
 3. Sama reaktio kuin edellisellä kommentoijalla. Oot täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, kiitos! En nyt sentään täydellinen, mieluummin hyväksyn ton 'upean' :D

   Poista
 4. No juuri sanoin eilen miehelle, että Jenni Vartiaisessa ärsyttää se, että hän laulaa niin, että artikulaatio kuulostaa laiskalta. Semmoiselta löysältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon ihan samaa mieltä! Nyt kun sarjasta on mennyt kaksi jaksoa, voin sanoa, että ihan kauniisti hän biisit laulaa mutta siihen se jääkin. Tulkinta puuttuu kokonaan.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!