lauantai 23. elokuuta 2014

Mäykkyjä! Laukkuja! Mäykkyjä!

Elvistelin jo Instagramin puolella, miten olen löytänyt maailman parhaan laukun. Lisäksi löysin ihan kivan laukun, joka on tietysti upea, mutta tuon ekan laukun hehkutuksen jälkeen kuulostaa vähemmän hohdokkaalta. Draama pitää säilyttää, joten tässä ensin vähemmän hohdokas laukku:


Kuten näette, on tämäkin aika hohdokas. Väri on suorastaan smaragdinvihreä! Tykkään tosi paljon vihreästä, ja juuri tästä sävystä. Laukku on hyvässä kunnossa, vaikka se onkin aika vanha ja vintagea. Voin kuvitella tämän jonkun mustan kynämekon kanssa: asun väripilkkuina olisivat ainoastaan punaiset huulet ja vihreä laukku. Toimii. Laukku maksoi kirpparilla vain kaksi euroa! Käsittämätöntä. Mutta nyt siihen vielä hohdokkaampaan löytöön:


MÄYKKY! Laukku! Mäykkylaukku! Voiko mitään enempää pyytää? Aivan kuin joku olisi tiennyt minun olevan olemassa ja suunnitellut laukun juuri minua varten. Mäykyn sisälle mahtuu juuri ja juuri kännykkä, avaimet ja lompakko. Ehkä huulipunakin. Laukussa oli revenneet trikoiset kahvat, mutta irrotin ne ja ompelin tilalle metalliset D-lenksut. Lainasin toisesta laukustani ketjuhihnaa ja tadaa, maailman söpöin ja paras laukku oli valmis! 


Kuka sanoo, ettei Jumalaa ole olemassa? Tällaisen laukun olemassaolo todistaa kyllä muuta. Olen kai material girl. Minulla on kuitenkin vieläkin häikäisevämpiä uutisia! Olemme päättäneet ottaa uuden pienen mäykkyvauvan!

Jotkut lukijat varmaan muistavat, että paras ystäväni ja rakas mäykkyni Arska kuoli viime vuoden kesäkuussa. Tiesin kyllä, että haluan joskus vielä uuden koiraystävän, mutta en halunnut ottaa Arskalle korviketta. Nyt olemme surreet vähän yli vuoden, ja koemme, että voisi olla aika ottaa uusi koira. Tietysti minulla on vieläkin ihan hirveä ikävä Arskaa, mutta sen kuoleman muistot ovat väistyneet kaikkien ihanien hetkien tieltä. Nyt voimme mieheni kanssa välillä nauraakin kaikille hassuille asioille, joita koimme Arskan kanssa. Tosin ei suru ole vielä kokonaan häipynyt, nytkin kirjoitan tätä silmät kyynelissä.

"Moro mä oon Arska"
Minulla on ikävä koiraelämää. Sitä, että joka ilta pääsi lenkille maailman parhaan lenkkiseuran kanssa (on minulla nytkin He-Man, mutta hän ei ole samasta pihatiestä aina yhtä innoissaan ja heiluttaa häntää paljon vähemmän kuin Arska-poju). Sitä, että aina oli joku seurana ja innokkaana odottamassa kotiinpaluutani. Kaikkia niitä tempauksia ja ällistyksen hetkiä, joita koira aiheuttaa.

Ensin meidän täytyy kuitenkin etsiä uusi asunto, mikä on homma sinänsä. Olen kuitenkin jo valmiiksi tarkkaillut kasvattajien ilmoituksia pennuista. En haluaisi musta-ruskeaa, sillä se muistuttaisi liikaa Arskasta. Olemme miettineet ruskeaa lyhytkarvaista mäyräkoiraa keltaisin merkein. Tavoitteena olisi, että saisimme viimeistään talven aikana kotiimme pikkutassujen vipinää! Blogiin on siis tulossa ihan sikana koirakuvia, koirajuttuja ja koiruuksia, jee! Tai no, koiruuksia täällä jo olikin. 

ps. Vastailen kommentteihin ihan just, kun saan kerättyä vähän voimia raskaan viikon jäljiltä!

8 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen laukku on kertakaikkisen upea, eikä mäykkylaukkukaan mahtavuudellaan sen rinnalla kalpene. Mahtavia laukkulöytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Molemmat on kyllä aivan ihania. Harmi vaan, että ne ovat vähän liian pieniä arkikäyttöön! Minun pitää kuljettaa mukanani aina paria kansiota, sikana esseitä, pädiä, kirjoja, monisteita... :/ Olispa enemmän iltamenoja!

   Poista
 2. Kannatetaan. Siis uutta koirakaveria. Meilläkin eletään parhaillaan pienten tassujen aikaa ja vaikka samalla se on haikeaa, kun lauman sielua ravistellaan, on se silti niin ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos kannatuksesta! Pentuaika on kyllä ihanaa, vaikka tosiaan rankkaa ihan koulutuksen ja yöpissojenkin osalta. Mutta vaiva on sen arvoista <3

   Poista
 3. Iso peukku koirauutisille! ;) Koirat on kyllä maailman paras asia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitti Stormis <3 Tervetuloa meille sitten kylään ja uikuttamaan :D

   Poista
 4. Elukat ja koirat varsinkin on maailman paras asia :) Täällä ei ole itselläni koiraa, mutta käyn kerran pari viikossa hipelöimässä porukoiden karvaista vauvaa, joka tulee vastaan yhtä iloisena kuin olisi oma elikko. ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! On ihan tutkittukin asia, että eläimet tekevät hyvää ihmisen mielenterveydelle ja esim. verenpaineelle. Tuo on kyllä kätsyä, jos saa nauttia niistä vaan silloin tällöin :D Sama se on lapsissakin! :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!