torstai 7. elokuuta 2014

Aina bikinikunnossa

Ei hätää, lukijat, en ole muuttunut kaloreita laskevaksi hysteerikoksi! Edellisen postauksen kommenttien perusteella päättelen, että kujeileva persoonani ei vielä ole tullut ihan kaikille tutuksi tai sitten stereotypia kiloja pakkomielteisesti tarkkailevasta naisesta istuu tiukassa. Tässä kuvia syömisistäni loman aikana ja syitä 1,7 kilon painonlisäykselle:


Kuten näette, olen aidosti onnellisimmillani kun kädessäni on ruokaa, pöydässäni sangriakannu tai suussani parsa. Mieluummin olen onnellinen kuin vaikka sen 1,7 kg hoikempi. Toisaalta olen sellainen ruokasnobi, että olen kyllä aika onnellinen terveellisestäkin ruoasta, esimerkiksi vihannekset, hedelmät ja marjat, nam, joten painon ei olisi pakko nousta onnellisuuden seurauksena. Kyllä se silti tästä varmaan ajan myötä tasoittuu, mutta kiitos hyvistä vinkeistä! Suunnittelen tarkempaa postausta ruokasnobiudestani, joten en mene siihen sen tarkemmin.

Tässä todisteita, että nautin rantaelämästä täysin rinnoin lomakiloinenikin:

"Näenkö oikein - onko tuo jäätelökioski???"


Eihän iloisempaa naamaa löydy mistään? Olen samaa mieltä jonkun kommentoijan kanssa siitä, että bikinikunnossa on siten, että laittaa bikinit päälle. Olen pahoillani, jos viime postaukseni aiheutti ahdistusta tai vartalotyytymättömyyttä! Kuvittelin, että huumori paistaisi selkeämmin läpi. En yleensä tykkää selitellä itseäni tai juttujani puhki, mutta tässä tapauksessa ajattelin, että pieni tulkinta-apu ei olisi pahitteeksi. Jätskistä ja viinistä loppukesää!

17 kommenttia:

 1. Hieno asenne. Purista asenteesi pilleriksi ja myy Suomen naisille - tuollaista asennetta kaipaa itse kukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä yritän tässä blogissa vähän tehdäkin :)

   Poista
 2. MRV, paitsi että rakastan sun räiskyvää persoonaa, rakastan sun vartaloa, se on täydellinen, eikä se 1,7 kg haittaa yhtään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh ihana Iida-Sofia! On aina ihana kuulla ettei ole pelkkä lihakimpale :) Mutta kiitos että arvostat myös lihakimpalettani, sitäkin saa mieluusti arvostaa <3

   Poista
 3. Ihana asenne. Olen seuraillut sivusta blogiasi jo pitkään, mutta nyt oli pakko kommentoida: oot mahtava! Oon OonaV:n kanssa samaa mieltä, sun asennettasi kaipaa niiiin monet naiset (minä mukaan lukien) ympäri Suomea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kommentoit :) Toivoisin, että voisin näyttää positiivista esimerkkiä itsensä hyväksymisessä ja hyvä, jos se on onnistunut. Tietenkin toivon, että muutkin naiset näyttäisivät. Ei se ole sen vaikeampaa! Positiivisuus tarttuu ja tapa, jolla puhumme naisesta ja naisen ominaisuuksista (mm. ulkonäöstä), voi muuttua (oikeastaan sen pitäisi muuttua, sillä se heijastuu koko yhteiskunnan hyvinvointiin). Mutta askel kerrallaan! :)

   Poista
 4. Ovatpa ihmiset olleet sokeita ironialle :o !!
  Mä sain tosta aiemmasta postauksesta vaan hyvät naurut
  Terv neiti lomalla +800g

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ja kiitos :D Luulen, että tosiaan se stereotypia on liian vahva. Että siis naisen pitäisi tarkkailla painoaan ja panikoida pienistäkin muutoksista. Mutta tämähän oli nyt vaan hyvä, koska ehkä ihmiset kiinnittävät huomiota omiin kivittyneisiin käsityksiinsä ja kyseenalaistavat ne. Sehän on tän blogin tavotekin :)

   Poista
 5. Ei ihan painoon nyt liity, mutta selailin nettikauppoja ja törmäsin tällaisiin http://www.colore.fi/koiravetimet-p-3977.html ja mietin että ehkä haluat tietää näiden olemassaolosta. Vaikka tosin varmaan tiedät jo, eihän mäykky-jutut voi mennä MRV:ltä ohi!

  -Kisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh ihanat! Ja ihana koko nettikauppa! Kiitos tosi paljon tästä vinkkauksesta <3 Ollaan just etsimässä uutta asuntoa (mahdollisesti ostettais eka oma kämppä), ja nään jo sieluni silmin nää jossain siellä! Etsitään uutta asuntoa muuten myös siksi, että mulla on aika kova mäykkykuume, eikä nykyseen saa ottaa eläimiä. Että ehkä täällä blogissa alkaa kohta pikkutassut vilisemään!

   Poista
 6. Tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mut on vaa pakko tulla hehkuttamaan. Kaivoin tänään porukoilla vanhoja Demi -lehtiä ja lueskelin niitä pihalla kaikessa rauhassa kunnes vastaan tuli oikeinkin tuttu naama. Hetken kesti yhdistää mut Miss Ruki Verhän se siinä. Nyt voin jatkaa elämääni ku sain kertoa tän täällä :D ja kiitos tästä blogista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhaa, voi ei, synkkä menneisyyteni paljastuu vihdoin! :D Joo, voitin sellasen kilpailun ja pääsin tutustumaan Helsinkiin, lehden toimitukseen ja muuhun :) Se oli oikeastaan tosi kiva kokemus, yövyttiin hotelli Tornissa, pääsin meikattavaks, ajamaan limusiinissa ja syömään kunnon ravintolaan. Lisäks näin Antti Tuiskun meikattavana! Hirvittää ajatella, että siitä on jo 10 vuotta, voi kamala. Huomasitko, että oon useammassa lehdessä? En ihan perättäisissä muistaakseni, mutta jossain kolmessa neljässä. Senkin tarkkasilmä :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!