torstai 3. heinäkuuta 2014

PTFU:n fanit Jussi Vatanen ja Justimus ♥

Törmäsimme Original Sukevassa (lisää muisteloa tästä tulossa myöhemmin) pariin faniin, jotka ihan välttämättä halusivat ilmaista, miten hieno blogi PTFU on. Tässä ihanat Justimuksen pojat (tai miehet kai jo):


Hahaa, meidänkin pitää myöntää tykkäävämme Justimuksesta. Katsokaa esim. tää. Plus olen täällä kertonut, että kävin Justimuksen keikalla jo kerran aiemminkin. Lisäksi olen laulanut Justimuksen biisiä heliumipäissäni. 

Tietysti MRV:n bestis Jussi Vatanen, kavereiden kesken Jussi, halusi jotain kameralle sanoa:


Jos katsotte muuten PTFU:n fb-sivuja, huomaatte, että Jussi on siellä ollut tykkääjän reilun vuoden. Hän on siis aika old school fani jo. Täytyy myöntää, että vähän olin toivonut tapaavani Antskun Sukevalla, mutta nyt häntä ei näkynyt. Jussikin on silti ihan semi ok.

Teille muille vähemmän tärkeille lukijoille vielä: iso kiitos. Aloitin bloggaamisen sellaisella meiningillä, että ihan sama, lukeeko kukaan, kirjottelen omaksi huvikseni ja hauskuutan itseäni - oikeasti, naureskelen ääneen omille jutuilleni ja vaadin lähellä olevilta ihmisiltä high fivejä. Kun blogi sai suosiota, se alkoi oikeastaan vähän ahdistaa, koska minusta alkoi tuntua, että blogilta vaadittiin jotain. Pääsin siitä kuitenkin yli ja jatkoin samaan malliin kirjoittamista.

Nyt olen havahtunut sellaiseen asiaan, että oikeasti kirjoitan jo vähän teitäkin varten. Omg! Mitä on tapahtunut? Minusta on tulossa hirveä nössö :O Välitän urpoistani! Mutta täytyy myöntää, on se ihan kivaa :)


2 kommenttia:

  1. Katsoin tuon heliumleijonan ja saatoin hörähtää :D Mukavaa että olet pysynyt omana itsenäsi lukijoiden "vaatimuksista" huolimatta, sillä tätä blogia on aina kiva lukea juurikin siitä syystä, että se poikkeaa muista. Ja jos suoraan sanon, oot vähän niinku miun idoli *megatunnustus* ainakin tuon itsetunnon ja tyylin saralla. En varmaan uskaltais pukeutua ihan niin reippaasti kuin nykyään ja kulkea ihan vaan omana itsenä tyllihameessa jos en ois liittyny joskus kauan sitten lukijaks tänne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että mä en ollut ainut, joka hörähteli :D Sydämellinen kiitos tunnustuksestasi, itseni ja blogin puolesta. Tuntuu tosi kivalta, jos oon voinu valaa uskallusta suhun! Mutta kannattaa aina muistaa, että täällä pääsee ääneen vain MRV, se peruspulliainen vaiennetaan tehokkaasti :D Mutta kiitos silti, ihana HH <3

      Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!