maanantai 30. kesäkuuta 2014

Tapaa tissini Pers ja Oona

Olen aina pitänyt Arman Alizadia hauskana ja hyvänä tyyppinä, vaikken häntä tunnekaan. Nyt törmäsin kuitenkin Armanin somessa jakamaan viestiin:

KESÄ LOPPUU JA KAIKKI TE INSTAGRAMIN TISSIT JA PERSE EELLÄ ELÄMÄÄ KULKEVAT MUIJAT JOUDUTTE KAIVAA JOSTAIN ITELLENNE TALVEKS PERSOONAN MUUTEN TE OOTTE IHAN VITUN KUSESSA. 

Kyseessä on siis mitä ilmeisimmin taas pelkästään naisten ongelma. Kaikki, joilla on tissit ja perse, ovatkin aina olleet mielestäni persoonattomia ali-ihmisiä. Voi meitä, miksi me naiset aina pilaamme maailmaa? Jotta nainen voitaisiin ottaa vakavasti, hänen pitää piilottaa naiselliset osansa. Piilottaminen vielä onnistuu, mutta kun yritin hallita tissejäni ja laittaa jonkin muun vartaloni osan kulkemaan edellä, näytin vain zombielta kävellessäni kädet ojossa. Jos taas kävelee väärin päin, on perse edellä ja lisäksi törmäilee asioihin. Mitenkään päin ei tämä elämä onnistu :(

Arman kun on mies, niin hän on varmaankin kehittänyt persoonallisuuden tunnistamiseen kuvista jonkun tieteellisen metodin. Itse en oikein kunnolla erota persoonaa kuvista, vaikka miten yritän tihrustaa.

Mistä näkee esim. fiksuuden? Tai hauskuuden tai sen puutteen? Onko hauskalla naisella kumikana tissien välissä? Tästä keksinkin hienon idean, jolla asia voidaan korjata. Nyt voi olla sekä persoona että perse! Jippii. Pyysin PTFU:n lukijoita ottamaan itsestään tissi- ja persekuvia ja laittamaan kuvaan jotakin heidän persoonaansa kuvastavaa. Näin Armankaan ei enää erehdy toisten persoonista! Tässä muutama tissiselfie/meitsie eli #titsie ja pyllyselfie/belfie eli #persie muokattuina #perstitsieiksi ja #perspersieiksi, nauttikaa:

Tässä kuvassa näette sekä osan tisseistäni että osan persoonastani. Ette kuitenkaan koko minua, mikä on hyvä muistaa.
No näillä Scarlet!:n megginseillä voi samaan aikaan olla sekä persoonallinen että persevä! Vau! Ja etkö vain sinäkin haluaisi ratkaista tuon salaperäisen sudenkorentokorun merkityksen? Muistakaa, että arvauksenne ei välttämättä osu oikeaan.
Tämä tissivako kertoo meille monimerkityksellistä tarinaa: onko kuvan henkilö tupakoija? Vai tupakoinnin vastustaja, joka haluaa litistää kavereidensa tupakat rintalihaksillaan? Emme saa ehkä koskaan tietää!
Uuuh R2D2, oletpas löytänyt hyvännäköisen X-wingin itsellesi. Koska minulla on silmät ja arvostan kauneuden lisäksi myös PERSOONAA, arvaan, että X-wing on minun tyyliseni nainen <3 Mutta en voi tietää.  
Mitä tarkoittaa tämä persie? Ruoska ja tutti? Ei välttämättä sitä, mitä luulet. Mutta heti alkoi kiinnostaa!
Tästä kuvasta voisi päätellä, että näiden tissien omistaja on uskon mies. Mutta mitä sanoisitte, jos kertoisin teille, että hän ei ole ainoastaan pakana vaan jopa vääräuskoinen, Lapin shamaani VBM? Niinpä.

Mikä sopisikaan paremmin #persien kanssa kuin Cheek? No ei mikään! Mutta jos osaa katsoa pyllyn ohi (se on vaikeaa, ymmärrän), voi ymmärtää, että tässähän kerrotaan selvästi tarinaa ja kuvassa on Cheekin musavideostailisti Nina Lahtinen! Et arvannut, ethän?

Mitä siis opimme tänään, lapset? Omaa persoonaansa voi näyttää tissi- ja persekuvissakin, ja sen voi tehdä tyylillä. Elämäni on pelastettu! Ymmärsimme myös sen, että kaikkea toisen elämästä ei voi päätellä yhdestä tai vaikka sadastakaan kuvasta. Livenäkään ette välttämättä ole niin hyviä ihmistuntijoita kuin luulette olevanne. Emmehän siis tuomitse toisiamme #titsien tai #persien perusteella? Tai minkään muunkaan, paitsi oikean käytösperseilyn?


 ps. Aika moni tämän blogin postauksista sisältää sanan "tissi". Pitäisikö jo huolestua? 

19 kommenttia:

 1. Näitä siun postauksia on aina niin hervotonta lukea!:D Olet aivan ihana! Kiitos että olet olemassa ja kirjoitat tätä blogia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka niin jalosti aluksi päätin, että kirjoitan vain itseäni varten, on teidän lukijoidenkin mielipiteillä alkanut olla yhä enemmän merkitystä :O Joten sydämellinen kiitos kommentistasi, ihana Liisa <3 Mitä minulle on tapahtumassa, pehmenenkö?

   Poista
 2. Mä luulen et Arman kohdisti sanansa niille naisille joilla EI ole muuta meriittiä ku tissit tai perse, ja pahimmillaan nekin on kumisia. Mä ainakin olen sen verran ikävä sälli että edellytän naiselta sen verran henkisiäkin ominaisuuksia ettei tarvi aina hävetä ku avaavat suunsa.
  Joo olishan Arman voinu asiansa esittää paremminkin, kun ei kaikki tissiotukset ole Fiia Nyholmeja, mistä pisteet asianomaisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin Arman tarkoitti viestiään noin totisesti muutenkaan, eikä MRV:kään tuskin kuvittele postauksesta huolimatta, että yleistys koskisi kaikkia naisia, mutta huumoria on loistavaa repiä tällaisista puolihuolimattomista kommenteista. Eiköhän valtaosa ihmisistä tajua keistä puhutaan, jopa minä vaikken instagramissa ole koskaan käynytkään ;P Mutta nyt toisaalta taidan itse yleistää.

   Oli hervoton postaus kyllä, hauskaa luettavaa näin aamusta. :)

   Poista
  2. Jep, totisista asioista huumoria ja huumorista totista asiaa. Oli Armanin heitto sitten vain "huumoria" tai ei, se edistää naisvihamielistä ilmapiiriä. Jos esim. tätä blogia on lukenut, on ehkä huomannut, että huumori on aika tehokas ase eikä mielestäni koskaan "vain" huumoria.

   En vain tajua, miten voi kuvitella tietävänsä toisesta ihmisestä jotakin tissien perusteella, vaikkakin sitten kumisten. Tarviiko lyhyempää hametta käyttävän naisen selitellä itseään jotenkin ja todistaa olevansa jotakin muutakin kuin hameensa mitta? Ei tosiaan, se on tuomitsijan häviö.

   Niin ja kiitos :)

   Poista
 3. Sä oot niin paras että mä en kestä :'D Hyvä pyllyjä ja tissejä tässä

  VastaaPoista
 4. Näin. Miten se on keneltäkään pois, jos ja kun joku on ylpeä mistä tahansa ruumiinosastaan?

  Esimerkiksi:

  -tissistä
  -toisestakin tissistä
  -pepusta
  -lerssistä
  -nenästä
  -hauiksesta
  -silmästä
  -toisestakin silmästä

  Voin kertoa vastauksen: ei mitenkään.

  Tuomitseminen on turhaa, siis tuomitseminen (HUOM! OBS!), (käytös)perseilyä ei tarvitse jaksaa koskaan, mutta aina voi yrittää ymmärtää.

  VastaaPoista
 5. Niin ja sekin vielä, että on vain mukava huomata ihmisten ajattelevan itsestään positiivisesti, huomattavasti mukavampaa kuin ainainen valitus kaikesta ja kaikista. Armankin voisi vain suosiolla rävähtää peppu/tissiskeneen mukaan eikä jäädä ruikuttamaan rannalle, kun ei nähtävästi koe persoonansa riittävän moiseen.

  VastaaPoista
 6. Ahh. Ihanaa lukea näin rohkean feminististä blogia! Kiitos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva jos on ihanaa lukea, siihen tähdätään :) Ole hyvä ja kiitos itsellesi!

   Poista
 7. :D Oot vähän ihana.

  VastaaPoista
 8. -ole nainen
  -valita, että olet pelkkä seksiobjekti
  -ota titsie/belfie
  -postaa se
  -mies kommentoi "naiset tekee itsestään seksiobjektin"
  -nainen puolustelee oikeuttaan olla seksiobjekti
  - outoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. >Ole anonyymi
   >Älä ymmärrä mitään
   >Kommentoi

   Vaikka julkaisin sukupuolielimistäni kuvan, en silti oleta, että kukaan ajattelee minun olevan pelkät sukupuolielimeni. Ne ovat osa minua, ja jos sitä katsoja ei ymmärrä, häpeä olkoon hänen eikä minun.

   Poista
 9. Tämä aihe tuntuu olevan kyllä usein tapetilla :) Ihmiset noin yleisesti ottaen pitää hyväksyä sellaisina kuin he ovat, paitsi jos he eivät olekaan sellaisia kuin heidän tahdotaan olevan. Tämä on useinkin aiheuttanut ajatuksia... Otetaan esimerkiksi Dove / Nivea mainokset, joissa esiintyy "oikeita" naisia treenamattomissa kropissa ja vähän ehkä iäkkäämpinä. Ovatko treenatut ja kauniit naiset vähemmän oikeita naisia ? Tämä ehkä meni vähän aiheen viereen mutta menköön...

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!