keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Nips naps, tein sen taas

Luvassa lyhyt postaus huonolaatuisilla kuvilla kirjoitettuna pädillä aurinkoisessa jokirannassa. Good stuff. 

Tein tänään sen, mitä vähän aiemmin uhkailinkin! Yritin taistella vastaan, mutta kuin huomaamatta käteni luisui hallinnastani ja tarttui saksiin. Kutsu oli liian voimakas, ja niin tämä merimies vaipui aaltojen syliin suloisessa unohduksessa. Suomeksi sanottuna leikkasin taas otsatukan.

Tarina on sama vanha: olin tylsistynyt ja minun piti lukea tenttiin. Silloin ryhtyy aina kaikkiin mahdollisiin muihin puuhiin kuin mihin pitäisi, eli lukemiseen. Minun piti ihan vain vähän tasoittaa latvoja, mutta käteni ihan vahingossa luiskahti vähän ja siitä se sitten lähti. Tällä kertaa kokeilin kuitenkin vähän erilaista tyyliä:


Mitäs sanotte? Aika kiva, vaikka itse sanonkin! Se on vähän tällainen rockabillytukka. Sain leikattua otsatukan aika suoraan, mutta tajusin vasta loppupuolella, että malli ei ollut ehkä ihan paras maailman laiskimmalle laittautujalle, jolla on pieni pyörre otsatukan kohdalla. O-ou. Suoristusraudalla ja lakalla lopputulos on kuitenkin ihan kiva. Pitää vaan muistaa laittaa joka aamu, eli tämä ei ole mikään helpoin kesätukka. Tässä tukka pienen pyöräilyn jälkeen, ihan ok:Mukana myös aurinkorypistelyryppyni! 

Huomenna kokeilen, miltä tämä tukka näyttää rullattuna naamalta poispäin. Elämme jännittäviä aikoja, ystävä hyvä. 


16 kommenttia:

 1. Mun piti lukea yhteen kokeeseen eilen vielä. Löysin itseni siivoamasta keittiön kaappeja. Tosi hieno otsis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti :) Kokeissa on se hyvä puoli, että ainakin kämppä puhdistuu!

   Poista
 2. Minulla on myös otsatukan kanssa ongelmia, koska jakaus vetää sen aina kahteen osaan vaikka kuinka laittaisi :D Mutta kaunis otsis sinulla kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin menee tosta toiselta sivulta jakaukselle, jos ei laita. Nyt on pysynyt tän päivän ainakin ihan hyvänä aamuisen laiton seurauksena :) Kiitos, tykkään itsekin! Ainakin hetken taas :P

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eihän ne nyt voi olla kovia kun on kesä ja otsatukka!

   Poista
 4. Vautsi, entistä kuumempi kesäkissa :) Otsatukka on kyllä sellainen on/off juttu hiusten suhteen. Mutta nopea piriste ja pieni muutos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kiitti :D Joo se on, hetken aikaa siitä aina nauttii ja sitten alkaa tuskainen kasvatus. Mutta tosiaan se muuttaa koko kasvojen ilmeen hetkessä!

   Poista
 5. Mä yritän tässä tarkistaa oppilaiden vihkoja, mutta löydän itseni aina ihan muualta kuin vihkojen äärestä. Graduntekoaikaan puhdistin kelloradioni ja kaikki koruni hammastikuilla :) Mutta jollakin ilveellä sitä saa myös ne pakolliset hommat tehtyä.

  Sun otsis on ihanan paksu, melkein kateeksi käypi. Kivan mallisen olet siitä saksinut, mutta mua häiritsee, kun en sää päähäni sitä, että millä elokuvahahmolla on ollut tuollaiset hiukset tai jokin samanmallinen kypärä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu juttu joo, meilläkin aina on epäilyttävän siistiä kun minun pitäisi saada aikaan jotain itsekuria vaativaa. Aina sama juttu. Kiitoksia, mäki tykkään tästä (vieläkin!) :D Hmmm, mulle tulee aina mieleen vaan Pulp Fiction, mutta sillä on suora tukka. Tän mallinen päähine on ainakin Lumikin ilkeellä äitipuolella :D

   Poista
 6. Wow! Lähes vihaan tuollaista kolmion mallista "paskagoottiotsista", mutta pakko sanoa että sulle se sopii loistavasti! Ihanasti mukailee kulmakarvoja ja näyttää hyvältä muutenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omg "paskagoottiotsis" :DDD Paras nimitys, saanko ruveta käyttämään sitä? Kiitoksia paljon, mustakin tää sopii, vaikka mulla onkin vähän pyöree leuka ja tää korostaa sitä. Mutta ehkä just siks kiva :)

   Poista
 7. Wooouu fabulous! Ite koitan (taas) kasvattaa otsista pois mut eiköhä se kohta taas komeile päässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Jep, sitä ne aina tekee, paskiaiset! Ekaks se näyttää niin hyvältä, sitten ku alkaa kasvattaa ja on melkein saanut sen pitkäks niin eikö se ookkin kohta taas takas :IO

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!