maanantai 12. toukokuuta 2014

Hänen Ylhäisyytensä Miss Ruki Ver

Aah, kuulkaas lukijat, kyllä on hienoa olla Miss Ruki Ver! Fanilauma seuraa perässä ja ihailijoita tunkee ovista ja ikkunoista. Parhaimpina päivinä joku tekee minusta jopa taidetta! Tuttavani Sirkkanen maalaa asumuotokuvia, ja tietenkin hän halusi ikuistaa myös minut. Lepuuttakaa silmiänne tässä akryylimaalauksessa, jossa taide kohtaa MRV:n tavalla, josta ette ole osanneet haaveillakaan:


Sirkkanen ja hänen siskonsa ovat ihan mielettömiä taiteilijoita. Heidän kuviaan voitte tarkastella lisää heidän nettisivuiltaan tai Deviantartista. Tiedän, että moni teistä luulee, että olen tällainen itsekeskeinen ja narsistinen henkilö vain täällä blogissa, mutta olette väärässä. Sen teille todistaa palvontaseinäni! Mieheni vaati saada hankkia Sirkkasen työn seinällemme.


Kokosin seinälle muutakin MRV-aiheista taidetta. Kuten jokaisella kuninkaallisella kuuluukin, myös minulla on itsestäni suuri muotokuva seinällä. Tietenkin.


Muotokuvan on tehnyt kuuluisa taidemaalari, pikkusiskoni Sekopää. Tietenkin maalauksessa on myös Kuninkaallinen Mäyräkoirani Arnolds "Arska" de Dachshund. Miten muuten Hullusta Mäyräkoirakuningattaresta voitaisiin edes tehdä muotokuvaa?


Kuten olen kertonut, myös Siperianhusky on aivan hullun taitava taiteilija. Hänenkin piirustuksensa minusta ja Arskasta on seinällä. Siperianhusky varmasti vaatisi minua kirjoittamaan tähän, että piirustus on vain joku raapustelma ja taustakin on keskeneräinen ja blablabla, mutta minä tyydyn kertomaan, että se on ihan sairaan upea. Ei kai se muuten olisi seinällämme?


Vaikka niin kovasti viime postauksessa vannoin, että tissini pysyvät yleensä yleisöltä piilossa, on kaikissa kolmessa kuvassa minulle piirretty valtava tissivako. Mitähän tämä tarkoittaa?

Olen kyllä seinäämme todella tyytyväinen. Ehkä teen vielä jostakin valokuvastani sellaista valokuvatapettia ja tapetoin seinän sillä. Vuokranantaja ei välttämättä tykkäisi, mutta minusta olisi aivan mielettömän hauskaa katsella vieraiden vaivautuneita ilmeitä, kun he yrittäisivät vältellä tuijottelemasta seinänkokoista alastonkuvaani. Tai vaikkapa awkwardia 80-luvun tyylistä perhepönötyskuvaa. Tai ehkä esim. jompaakumpaa näistä:

MOI MITÄ TEET AI VEDÄT KÄTEEN OK I'LL JUST SIT HERE AND WATCH
TUUTKO TANSSIMAAN


Terveisin Hänen Ylhäisyytensä,

6 kommenttia:

 1. Ihanaa! Mäki haluun itestäni taulun seinälle :D Mulla on vasta pari valokuvaa, maalaus puuttuu siis selvästi vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Kuten sanoin, jokaisella itseään kunnioittavalla kuninkaallisella pitää olla maalaus itsestään seinällä. Suosittelen! :D

   Poista
 2. Minullakin on itsestä (ja poikaystävästä) valokuvan pohjalta tehty muotokuva kaapin päällä :) Teetätin sen serkulla joululahjaksi ukonturjakkeelle, mutta siitä tuli niin kiva, että hyvä että meinasin raaskia antaa sitä miehelle, mutta onneksi sain sen omaan kämppään vain kuukautta myöhemmin, kun yhdessä asutaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta :) Pitäisiköhän minunkin teettää sellainen vaikka tuon miehen seuraaviksi synttäreiksi. Ehkä toteutan sen jotenkin karmeasti, niin että olemme molemmat maalauksessa vaikka alasti :D Siinä sitä olisi huumoria.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!