torstai 13. maaliskuuta 2014

Kevät ja kaupunki

Kevät on siitä erikoista aikaa, että mielialat vaihtelevat ihan ihmeellisesti. Syksyllä on väsynyt ja alakuloinen ihan systemaattisesti, mutta keväällä valo ensin herättää henkiin ja sitten puhaltaa sammuksiin. Itsekin olen ollut vähän maissa, mutta ihanat ihmiset, projektit ja tekeminen saavat minut pysymään käynnissä. Olen huomannut, että jos pysähdyn liian pitkäksi ajaksi, jään siihen istumaan ja nouseminen on vaikeaa. Kevään yhtäkkinen valo voi aiheuttaa väsymystä. Keväisin tehdään eniten itsemurhia, tiesittekö? Valo väsyttää ja paljastaa kaiken, likaisista ikkunoista mielen mustiin nurkkiin. Huh, tulipa runollista. Ja minun kun piti vain esitellä päivän asu ja höpöttää Pin the Fuck Upsin Instagram-tilistä!

Kuulin, että nykyään pitää olla Instagram-tili ja käyttää #hashtageja. No, minähän olen tunnetusti nykyajassa kiinni, joten Pin the Fuck Upsin löytää nyt myös Instagramista nimellä pinthefups. Ajattelin ensin tehdä itselleni oman ja oman blogille, mutta vaikka siviiliminäni onkin hiukan eri asia kuin Miss Ruki Ver, teemme samoja asioita. Joten tervetuloa seuraamaan! Siellä on kuulkaas jo yksi alastonkuva minusta ;) Olen jo aika haka hashtagien kanssa.

Tänään pukeuduin ihan siveästi, mutta jostakin syystä kuvista tuli aika K18-kamaa. Ensinnäkin asukuva on takaapäin, huh huh. Lisäksi pureskelen yhdessä kuvassa oikein sormiani: tämä ele on usein käsitetty viestinä naisen seksuaalisesta halukkuudesta. Älkää ottako sitä sellaisena. Laitoin tuon sormiensyöntikuvan tähän siksi, että siinä näkyy hienosti taiteilemani otsatukka.


Kaikki vaatteet on ihan vaan kirpparilta. Ihanat kengät sain serkultani. Pitsi on ihan DIY itse tuunattu hameeseen. Ai että, kun olenkin näppärä nainen! Love-kaulakoru on tuliainen Amerikasta ja muut korut sekalaisia löytöjä ihan kotimaasta.

Alun keväthorinanikin ja postauksen otsikko saavat ihan luonnollisen selityksen Kollaa Kestään biisistä Kevät. Kevät on vähän kuin vastakappale paremmin tunnetulle, saman yhtyeen biisille Syksy. Ikävä kyllä Kevättä ei löydy netistä, ei Youtubesta eikä Spotifysta. Kuuntelen sitä ihan vanhanaikaisesti CD:ltä. #oldschool (sanoinhan hashtagien olevan hallussa). 

Kevät ja kaupunki
elämää täynnä
Ja minä vielä mukana
Taisin sittenkin selvitä! 

Jalat katkeaa - tämän siitä saa, kun ottaa kuvia ajastimella
Lopuksi hiukan asiaa blogista. Kuten kerroin, viikonloppuna matkustin Helsinkiin erään ison projektin merkeissä. On epävarmaa, tuleeko projektista mitään. Jos tulee, se tulee olemaan jotain ihan mahtavaa! Blogi ei oikeastaan tule muuttumaan, vaan mahdollisesti hiukan kasvamaan. Mutta enempää en tällä hetkellä kerro. Muokkaan tässä lähipäivinä blogin ulkoasua hiukan selkeämmäksi, tuo projekti mielessä mutta myös ihan vaihtelun ja selkeyden vuoksi. Nyt konsepti on ehkä hiukan epäselvä. Blogihan on käytännössä minun blogini kokonaan, mutta olen antanut Siperianhuskylle ja Somen ihanimmalle muijalle mahdollisuuden kirjoitella tänne halutessaan. Heidän kanssaan myös touhuan erilaisia kuvauksia ja projekteja. Uusi ulkoasu siis tulee selventämään hiukan tätä jaottelua.

Sitä odotellessa,

ps. Käykää kurkkaamassa uusi postaukseni EMP:n blogissa. Testailin aurinkolaseja Miamin auringon alla ja haaveilin kesästä. Miami-terkkuja luvassa ihan just kohta täälläkin, lupaan! 

4 kommenttia:

 1. Kommentoin tähän uusimpaan postaukseen nyt jotta huomaatte kommentin. :D hah!
  tää ei sinänsä liity postaukseen mutta..
  Mua kiinnostaa hirveesti kun jompi kumpi teistä kirjotti joskus viime vuonna noista Tracy Andersonin jumpista. Kertokaa lisää! :D
  Mua kiinostaa et missä ajassa niitä tuloksia tuli? Minkä jumppadvdn mukaan teitte niitä? Mulla on nyt se post-pregnancy workout ja mat workout. Mietein että pitäiskö mun hommata lisäks vielä joku vai tehdä noita vuorotellen.
  Ja lisäks mainitsitte jostain känykkäsovelluksesta joku ateriasovellus? :D Mikä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah vitsi mun pitää katsoa se ateriasovellus kun mun mies tulee kotiin kun se on sen kännykässä. Tuloksia tuli sellaisessa kolmessa kuukaudessa (mutta mä olin siis ihan rapakunnossa!) Tein aluksi post pregnancy ja myöhemmin metamorphosista ja youtubesta https://www.youtube.com/watch?v=GAqmg3oZ5Qs&list=PLDF1850708EB7ECD5 tuollaista listaa. Nyt talviaikaan teen ihan törkeän vähän mutta tulokset on pysyneet.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!