perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kansikuvatyttö Miss Ruki Ver!

Ohhoh, nyt kyllä! Instagram-seuraajamme saivatkin tämän tietää jo lauantaina, mutta nyt teille muillekin tiedoksi uutinen. On tapahtunut kaksi (2) asiaa:

a) Miss Ruki Ver antoi ensimmäisen nimmarinsa! Sitä pitää ehkä vähän hioa vielä. Voitte tulla jonoon hakemaan omanne, niitä riittää. Mihin laitetaan, mihin laitetaan?

b) Miss Ruki Ver on lehden kannessa! Tosin tämä tapahtui vähän vahingossa. Olin lupautunut ottamaan kansikuvan Turun yliopiston Satakuntalais-Hämäläisen Osakunnan lehteen, mutta en löytänyt mallia. Siispä pyysin mieheni kameran taakse ja heitin vaatteet veke.


Kännykällä otettu kuva on vähän huono. Tässä on alkuperäinen kuva:

Olen kääriytynyt osakunnan lippuun
Ooo, kyllä nyt on feimi fiilis. Mitähän seuraavaksi? Opettaja-lehden kansi? Playboy? Ehkä pääsen oikein Iltatytöksi! :) Miettikääs sitä, siellä sitten kerron, miten vietän juhannusta ohuessa kesämekossa koivujen katveessa, saunaa unohtamatta. Elämäni on selkeästi nousujohteista.

Hei MRV. Tule pois sieltä.

16 kommenttia:

 1. Aiheen ohi:
  Ooks nähnyt tän:
  http://instagram.com/p/lyd1r7GEQu/
  Heh. Siellä se Madde tulee, perässä hiihdellen.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tuli näin btw mieleen, että milloin jatkat taas päivän kuva -haastetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tätäkin kysellään vielä! Koitan jatkaa sitä ihan tässä näin. Olen ihan surkimus tällaisten pitkäjänteisten juttujen kanssa :(

   Poista
 4. Itsensäpaljastaja MRV! 0.o

  -Elovena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Olen ollut tällainen pienestä asti :D Siperianhusky ja serkkumme Plättä sanoivat minua Paljastelijaksi :D Hahaa.

   Poista
 5. Opettaja-lehden kansi olis kyllä aika HC. :D Kannatetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän lähettää pari kuvaa sinne ja kysäistä, kiinnostaisko niitä? ;)

   Poista
 6. Nyt kun olet julkkis, päätin liittyä virallisesti blogisi lukijaksi. No eipä onnistunutkaan noin vain! Ilmeisesti uuden maineboostauksesti johdosta liittymistoiminto on mennyt tukkoon. Toivottavasti Blogger saa sinne lisää kaistanleveyttä ennen kuin kuvasi Opettaja-lehden keskiaukeamatyttönä julkaistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopultakin onnistuin murtautumaan lukijakuntaasi! Harhautin "lisää vaihtoehtoja"-nappulan kautta, sain Bloggerin pään hetkeksi pyörälle ja pääsin läpi.

   Poista
  2. Et ole selvästikään hipster, kun nyt vasta suuren julkisuuden myötä uskalsit liittyä :D Tervetuloa! En tiedä, mikä Bloggerilla on, itsekään en ole pystynyt liittymään mihinkään blogeihin hetkeen :/ Ja ooh, keskiaukeamatyttö! En tullut edes ajatelleeksi <3

   Poista
 7. Aika cool. Tosin en tiedä, onko alastomana lippuun kääriytyminen lipun arvolle soveliasta, vaikka olisi noin hottis - ehkä osakunnan ollessa kyseessä se annetaan anteeksi...

  Oliko Siperianhusky muuten Modassa 1/2014? Ainakin yksi vintagehenkiseen mekkoon pukeutunut nainen näytti mun mielestä tutulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Minä vanhana partiolaisena tiedän, että lippuun saa kääriytyä, kunhan se ei koske maahan! Varjelin lippua koko vartalollani. Ja kyllä, siellähän se Husky oli :) Olen kehottanut sitä kirjoittamaan kuvauksista, mutta jostakin syystä sitä ujostuttaa.

   Poista
  2. Meidän lpk:ssa ei ole koskaan tullut puhetta lippuun kääriytymisestä, mutta on kyllä totta etten ole kuullut sitä erikseen kiellettävän... :D

   Poista
  3. Jos sitä ei ole kielletty, se on sallittu. Vanha amerikkalainen sananlasku ;)

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!