keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Ihme tee Kiinasta

Siperianhusky tässä pitkästä aikaa, hei lukijat. Sairastuttiin koko perhe noin viikko sitten ihan kamalaan flunssaan. Minä olen allerginen kaikelle niin aloin sitten tutkimaan mitä luonnollista voisin vedellä kurkkukipuuni, ja tulin keksineeksi maailman parhaan juoman!

Laita tee kiehumaan.
Raasta kuppiin inkivääriä teelusikallinen tai isompi möntti.
Raasta teehen myös kanelia jonkin verran,
lisäksi laita sekaan n. lusikallinen hunajaa.
Laitan sekaan myös maitoa, mutta vain maun vuoksi.
Mukaan voi laittaa myös vihreän teepussin, jos haluaa olla superterveellinen. Se vähän pilaa talvista makua.


Menin lukemaan näistä aineksista, ja paljastui että tämä on ihan superjuomaa! Se laittaa vereni kiertämään niin, että poskeni ovat ihan punakat ja oloni on hyvä. Kurkkunikaan ei ole kipeä loppupäivään, kun juon tätä. Näitä flunssia on liikkeella niin paljon, että ajattelin jakaa tietoni tästä ihmeteestä ^^

6 kommenttia:

 1. Olen tehnyt flunssaisena sellaista voimajuomaa mihin tulee kuumaan veteen sekoitettuna inkivääriä, valkosipulia, sitruunamehua ja hunajaa. Toimii myös loistavasti :) täytyy kokeilla seuraavalla kerralla tuota kaneli juomaa. Paranemisiin! :)

  VastaaPoista
 2. Inkivääri! <3
  Mulla on viime aikoina ollut ihan ihme inkiväärivillityskausi. Ostin just Clipperin omena-inkiväärihauduketta ja se on ihan superhyvää. Samoin tumma suklaa jossa on inkivääriä, nam nam... <3
  Pitääkin kokeilla tuota jos flunssa iskee.

  VastaaPoista
 3. Juon sitä vaikka ei olisi flunssa, se vilkastuttaa hurjasti aineenvaihduntaa silti. Eli pitää syödä paljon kun juo tätä ^^ Inkivääri on namia juu.

  VastaaPoista
 4. Khanaa kun kirkoittelet pitkästä aikaa :) mitä kuuluu muuten kuin flunssaa? Ja rakastan kanelia, kokeilen tätä heti :)

  VastaaPoista
 5. Ooo nam nam, tätäkö tarjosit sillon? Alan juomaan heti! <3

  VastaaPoista
 6. Omg, We used black pepper and ginger when we suffering from cold and cough then family prefer to drink this kind of tea which you are mention means ginger tea..
  Natural Beauty Tips

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!