torstai 6. helmikuuta 2014

Valokuvaushaaste, päivät 8 & 9

Nyt se sitten tapahtui: eilen en saanut kuvattua valokuvaushaasteen kuvaa. Olin todella kipeä, enkä pystynyt kuin makaamaan. Tänään on oikeastaan ihan sama olo, mutta mieli kaipaa tekemistä. Siispä tänään laitan teille kaksi kuvaa. Otin nämä kuvat henkeni uhalla!

Päivän 8 aihe oli päivän paha tapa. Tässä on minun sairaspäiväni paha tapa. Paha siksi, että ilmeisesti särkylääkkeet pitkittävät tautia, vaikka saavatkin olon paljon paremmaksi. Lisäksi olen sekakäyttäjä, eli eilenkin otin Panadolia, Buranaa ja Finrexiniä päällekäin.


Päivän 9 aihe oli joku, jota rakastat. Tässä kuvassa on mieheni He-Man, joka ei halua näyttäytyä blogissa omalla nimellään. Bonusrakkautena tässä on tietokone :D


Aivastusterkuin


6 kommenttia:

 1. Tuo olisikin ollut itsellekin hyvä paha tapa, itsepä litkitän sitä eesti standardia....aijaijai ^^;;;;;

  VastaaPoista
 2. Samis-läppäri! Ja sun miehellä on Hugh Grant-tukka :D Kato ny! http://www.clangrant-us.org/images/hugh-grant.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi, niinpä onkin! :D Ja kaikista ärsyttävintä on, että se menee noin luonnollisesti. Se ei laita siihen mitään aineita, pesee ihan millä shampoolla vaan eikä muotoile mitenkään! Oon niin kateellinen. Ku me mennään vierekkäin sateessa, mun tukka menee päätä myöten ku uitetulla koiralla ja HM:n hiukset on asettunu sellasille täydellisille ilmaville laineille ja suorastaan hohtaa enkelimäisesti. Sillä oli ennen tosi pitkät hiukset, joita rakastin, ja ne meni korkkiruuvikiharoille! Ai että ottaa päähän! :D Toivottavasti meidän lapset saa hänen tukkansa.

   Niin ja avautumisen ohella kiitos kommentista :D

   Poista
 3. Mä en varmaan ikinä lakkaa olemasta kateellinen sun miehelle sen hiuksista... Niin epäreilua, niin epäreilua! Samaan kastiin menee miehet, joilla on pitkät ripset. :D

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!