maanantai 3. helmikuuta 2014

Uutisia, stailauskisan voittaja ja valokuvaushaaste, päivä 6

Minulla on teille uutisia! Osa teistä huomasikin jo, että olen EMP:n uusi tyylibloggaaja! :) Olen tiennyt pestistä jo jonkin aikaa, ja melkein ratkennut jännityksestä, kun olen odottanut, että saisin ekas postauksen tehtyä. Nyt se on valmis!

http://www.emp.fi/blog/vaatteet_ja_tyyli/vaatteet_ja_muut_tuotteet/fanittamisen-sietamaton-helppous/
Pääset EMP:n blogiin kuvaa klikkaamalla!
Älkää murehtiko, PTFU pysyy ihan samanlaisena kuin aina ennenkin. EMP:n blogissa puolestaan keskityn enemmän tyyliin ja vaatetukseen. Kätevä kahtiajako, eikö? :) Tein tuohon sivupalkkiin jo tuollaisen bannerinkin, jos huomasitte.

Toinen uutiseni koskee stailauskisan voittajaa! Olen ollut laiskimus enkä ole huomannut julkistaa tätä, mutta nyt laskin pisteet yhteen... ja voittaja onnnnn....


BETTY STIXX! :) Onneksi olkoon, Betty! :) Kilpailu oli tiukka, mutta voitit kolmella äänellä. Huima palkintosi on huulitatuointeja! Nämä ovat aivan ihania, käytin niitä mm. P!nkin keikalla. Kestää huulissa helposti koko päivän, ehkä vielä seuraavankin. Lisäksi sujautan palkintoosi jotakin muuta mielivaltaista yllätystä ;) Laitan sulle sähköpostia!


Sitten päivän valokuvaan. Lusmuilen taas ja laitan vanhan kuvan, mutta minulla on ihan oikea syy! Olen ollut koko päivän kipeänä ja olo on ollut ihmeellisen kuumeinen :( Tätä kuvaa ette kuitenkaan ole nähneet, koska jostain syystä näistä kuvauksista unohdin tehdä postauksen. Päivän aiheena oli sammakkoperspektiivi.

Scoundrel huppuineen
Sellaista tänne! Mitä mieltä olette tuosta EMP-blogista? :) Käykää ihmeessä kommentoimassa sinnekin!

12 kommenttia:

 1. Apuaapua! Kiitos paljon!:3 Kerrankin voitin jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Tai oikeastaan, älä mua kiitä, lukijat sut voittoon äänestivät! :D Laitoin sulle sähköpostia.

   Poista
 2. Hurjasti onnea EMPin pestistä, kävin jo lukemassa ja erittäin lupaavalta vaikutti! :) Ja tuo päivän kuvakin on ihan mieletön, ihanat värit ja rakastuin tuohon porttiin! Sulla on kyllä ihmeellinen vaikutus saada ihminen hyvälle tuulelle, ihanaa tietää et sun kaltaisia räväköitä asennemimmejä on olemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, kiitoksia! :) Mustakin toi kuva on ihan huippu, en tiedä, miksen sitä aikasemmin ole muistanut tänne laittaa. Ja erityiskiitokset tuosta kehusta, että saan ihmiset hyvälle tuulelle <3 Se on vähän niinku mun elämänmissio, joten kiva saada kuulla, että se toimii! ;)

   Poista
 3. hyvä emp -ploki! toivotaan ettei sen takia (ansiosta) kaikki hienoimmat tyttöjen jutut oo loppunu ennenkö pääsen suomeen..! jaiks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos! En tullut edes ajatelleeks tota :O Pitääkin seurata, tilataanko ne nyt loppuun. Jos tilataan, juovun vallasta ja vaikutusvoimasta, ja muutun hulluksi diktaattoriksi :O

   Poista
 4. Megapaljon onnea emp-pestistä!! Täytyy kai laittaa fanituksen kohteet tai nettikauppa vaihtoon, tuon blogin myötä kun saattaa olla pian jokatoisella turkulaisella nuo samat StarWarsit ja JohnnyCashit... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, en ollut tajunnut lainkaan tätä puolta :O Mitä mä teen, jos kaikilla vastaantulevilla on samat vaatteet ku mulla! Nooouuuuuuuu. No, ehkä mun pitää vaan pysyä askeleen edellä kaikkia. Vaikeeta. Mutta kiitoksia megapaljon onnitteluista! :)

   Poista
  2. Hieno blogi kyllä. Ja LOISTAVAT fanituksen kohteet! :)

   Poista
  3. Mustakin ne on aika loistavat. En usko, että kukaan haluu täsmälleen samoja! Tai ainakin toivon :O

   Poista
 5. Toi päivän kuva on täydellinen! Onnistut aina tekemään mun päivästä paremman. Mikä horoskooppi sä muuten olet?

  T: PsychoHoroscopeRaper

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kiitti! Ja ihan loistavaa jos onnistun, koska sitä vähän yritänkin :) Oon luonteeltani vähän tällänen sirkuspelle :D Horoskoopiltani olen kusipää eli Kauris. Mitä se sulle sanoo?

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!